Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 838
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пловдив
Сега прегледах и аз епизода, наистина се въртят снимките на пет жени и петима мъже. Мъжът от промото се показва преди тази снимка, а видях и млада жена с тъмна коса, вероятно едните са отпаднали на последния кастинг, защото сватбите със сигурност са четири.

# 1 681

Скрит текст:

Значиии.... има много неизяснени въпроси по темата.

1. Къде се къпе Лиско?
2. Кой е бащата на Форчо и жив ли е все още човечецът?
3. Кой е бащата на Василена?
4. Каква е диагнозата на сем. Гергови или поне на систъра?
5. Четвъртата двойка познавали ли са се отпреди?
6. Защо са събрали хората в съответните двойки?
- Тотален непрофесинолизъм
- Гавра с хората с цел рейтинг
7. Защо Таня взе 7 куфара при положение, че са останали в апартамента броени дни най-много. Може би да си отмъсти на Лиско?

Има сигурно и други въпроси.

Нека видим дали наистина "Форумът знае всичко".

С глас се смея 😂
Каква е диагнозата на сем. Гергови или поне на систъра?

А иначе за бащата на Форко нали на сватбата се спомена, че майката им ги е гладала сама него и систъра. Според мен наистина ги е народила на 15-16 с някоя ученическа любов, който след като ѝ е разбрал диагнозата от едно по-дълго съжителство е взел, че е уфейкал. Case closed.😝

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 18:18 от Emiliana V55

# 1 682
Рядко си позволявам да обиждам хора,камо ли непознати,нооо Светлозаррр е пълен олигофрен.Мъж на 56 години със подобно поведение,не е мъж за мен.Мъжа трябва да е силен и да помага на жената до себе си.А тойй мрънкалник,орева света за тия куфари.Тръжка се по земята ,все едно 300 кила е вдигал от лежанка.Подмятания,че видеш ли той ще ги качвал,ми нали си мъж бе силния покажи го!!!Кво ми се хлензиш като дете.Разбирам,че е на възраст и е пълен което може да му създаде пречка,по-бързо да се измори мааааа 100 думи докато го сложи единия къфар на масата,че колко да е тежък тоя куфар дали има и 20 кг.Дрисльо.Той и дори към тази жена,не показва никаква загриженост.Подмятания само някви назидателни.Офффф .... ужасен е не бих го изтраяла и 30 мин.Ще влезем в як спор и скандал,определено бих го изхвърлила.А това което сте споменали,че в Йордания имало топлото при тях и хармония.Аз такова нещо не видях,той и там се държеше по същия простоват и дебилски начин.Таня и там не му симпатизираше изобщо,просто явно си сдържаше нервите.Тя и сега пак е много дипломатична в отношенията им ясно е,че не и е приятно но си мълчи в повечето случаи.Какво да говори като вижда,че не въпроема господина.Моли го малко по-сериозно да подходи,той сякаш му казват:покажи си всичките лиготии,не забравяй ти си на 5 години простено ти е.И какво ми говорят за чувство за хумор,аз при него такова не видях.Хората с чувство за хумор са истински рай не само за околните,но и за себе си.В негово лице това,не го видях.Колкото и да твърди,че има чувство за хумор!

# 1 683
Смея се глас 😂
Каква е диагнозата на сем. Гергови или поне на систъра?

# 1 684
  • Брюксел / София

1. Къде се къпе Лиско? Може би не се къпе, а се замива и като бай ви Ганя ходи с риза по български чиста:)
2. Кой е бащата на Форчо и жив ли е все още човечецът? Едва ли, може би почива някъде на Витоша (черен хумор)
5. Четвъртата двойка познавали ли са се отпреди? Предстои да разберем
6. Защо са събрали хората в съответните двойки? И двата посочени по-долу отговора са истина
7. Защо Таня взе 7 куфара при положение, че са останали в апартамента броени дни най-много. Може би да си отмъсти на Лиско? За да има какво да излъчват: Таня подрежда дрехите в гардеробите, а Андрешко мрънка и прави тъпи шеги:) 

Това е моя скромен принос към намиране на отговорите на поставените въпроси:)

# 1 685
Систъра да я гълташ за страх бррр. А  представяте ли си да сте на вечеря у Форю, той ви е прегърнал сиииилно и срещу вас маман и сис 😢😢

# 1 686
Василена я направихте на нищо, че била меркантилна, а за Танчето нищо не казвате. Ето, и тя търси мъж с дом, нещо по-така.... Sunglasses
Ние едно и също предаване ли гледаме? Василена сама си призна, че е кифла, а Таня с нищо не е показала, че търси мъж с "нещо по-така". Въпреки че щеше да е добре, ако я бяха събрали с един истински,а не по-така интелектуалец.

# 1 687
  • София
Всичко може да е, но много противно ми се струва това да се занимавате с роднините на участниците.

# 1 688

1. Къде се къпе Лиско?
2. Кой е бащата на Форчо и жив ли е все още човечецът?
5. Четвъртата двойка познавали ли са се отпреди?
6. Защо са събрали хората в съответните двойки?
7. Защо Таня взе 7 куфара при положение, че са останали в апартамента броени дни най-много. Може би да си отмъсти на Лиско?

Веднага отговарям на въпрос 4 Диагнозата на семейство Гергови е дислексия-неспособност за четене и разбиране на прочетеното. Объркват се някои букви с други например „б“ с „д“ или „н“ с „п“. Понякога се разместват местата на буквите в думите или хората пишат, както говорят.

# 1 689
А каква им е разликата на Форко и систъра? В годините не в диагнозата  😁

# 1 690
Малиии.... То в женски род наживо

Абе, каката дали ги води гаджетата неотговорили на очакванията, на Витоша?

# 1 691
Тая психопатка систъра ме преследва навсякъде  newsm43 Преди малко ме стресна тук, сега пък отварям фейса и тя коментирала снимка на мой познат  smile3555 Като някакво проклятие е  Cry

# 1 692
Това за петата двойка звучи абсурдно. Ние и четвърта не очаквахме, но на този етап за повече май няма време. А би било интересно...

# 1 693
Осмичке, ти стой по-далеч от познатият ти, с такава приятелка newsm43

# 1 694
  • Тра-ла-ла
Това за петата двойка звучи абсурдно. Ние и четвърта не очаквахме, но на този етап за повече май няма време. А би било интересно...
Може да разтегнат предаването да стане сериал ала "Дързост и красота" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт