Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 826
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Тра-ла-ла
Как помните такива подробности. Аз вечер нулирам всичко tooth

# 1 741
Аз съм тука, мъжо е на вечеринка с аверите и ме заряза вкъщи, та се натоварвам като зяпам из профила на тоя инфантил, дето го нищим последно и все повече се потрисам.
Направо гадене получавам от такива мъже! На кумовете на вилата бяхме, а те имат навика постоянно да канят някакви нови и непознати за нас хора, щото приятелите им са като на поточна линия и тоя се държеше точно като нашия младоженец. Вярвате ли ми, че накрая избухнах и насред масата пред жена му, го направих на бъз и коприва, щото такова нещо на живо не се трае. Толко е досадно, противно, НЕмъжко, лигаво и ... абе отвратително поведение.

# 1 742
  • Terra incognita
Това със слончето реално ли е? Пропуснала съм го. Звучи като изказване на бавноразвиващ 🙄
Аз чух само : внимание, внимание- всички мишки на събрание и направо ми прилоша.

# 1 743
Това със слончето реално ли е? Пропуснала съм го. Звучи като изказване на бавноразвиващ 🙄

Реално е. Таня докато оправяше багажа каза, че не си е взела рокли и Лисан грабна от леглото някакъв шал със слончета, и искаше да ѝ го увива около снагата като рокля.

# 1 744
  • София
И аз се насилих да мина през профила на Лисун. Постовете му са с най-плоския циничен хумор, който обаче явно много го забавлява. Стената му е пълна със смешки, че имало разлика между свърши м.нета и свърши ми нета. Кучето се изак-ло зад дивана, прахосмукачката разнасяла. Някакви смешки с въпроси към жената какъв сутиен носи, че в камиона намерил такъв... Чак тук не мога да ги напиша тези простотии. Какво да очакваш от този простак, със самочувствие на голям хуморист? Подбор на на най-удивителните простотии, които даже и на децата няма да са смешни.

# 1 745
А да добавя, че пък жените, дето се радват на подобно поведение, обикновено са им конкуренция по чашка и в лигнята също. Държат се като разпасани и тооолко им се радват на плоските смешки, че да се чудиш дали не са умствено изостанали, нищо че са с професии с големи претенции.
Скрит текст:
Пак кумовете ни, от поточните им приятели имаха една госпожа, учителка при това - Заревото поведение обаче от жена! Бедна ви е фантазията как се издържа! То лигня, то превземки, то чекнеж, то речник като на пияна тийнейджърка. Айде, учителка, викам си някои се увреждат рано и някои са по-бетер от децата и им слизат на акъла, ама тая просто се на**а от лигоч. Дали не се скарах и с нея и не я направих за две стотинки на третото ни съвместно виждане? Познахте! Да! После още няколко пъти се виждахме по кумовото гости, слагаха ни на двата края на масата и канеха поне още 10 човека, да не сме само трите семейства и да счепкаме пак.

# 1 746
С такъв сух тип, като Таня - не си представям, ако й влезе в тона, играейки послушно учениче. Не подценявам вашата наблюдателност, но нейната видима възраст, по черти и лицеизраз е около и над неговата.

# 1 747
С такъв сух тип, като Таня - не си представям, ако й влезе в тона, играейки послушно учениче. Не подценявам вашата наблюдателност, но нейната видима възраст, по черти и лицеизраз е около и над неговата.

Защо трябва да играе учениче?! Просто да се държи като нормален мъж, не лигльо на 16 години. Има си време за шеги, дори тъпи, и време за нормален разговор. След като няколко пъти те помолят да не се лигавиш извън темата и въпреки това продължиш с лигните, значи нещо не си в час. Пък ако ще не жълтопаветник, ами бъкингамник да си!

# 1 748
За мен,Зарко се лигави.Това,че той си мисли,че е хумор потвърждава,колко е зле.
И понеже доста тук обръщате внимание на зодии,кои са с най-добър хумор.

# 1 749
Козирог. Мерси.😊

# 1 750
Близнаци, Стрелец...

# 1 751

Аз чух само : внимание, внимание- всички мишки на събрание и направо ми прилоша.

Ооо ,да и това със мишките верноо,бях го забравилааа.А като си сложи пръстчета на главичката и се трансформира във рутеррр 😂

Как помните такива подробности. Аз вечер нулирам всичко tooth
И аз нулирам всичко.Дори и много задълбочено,не го гледам,но такива небивалици ти се запечатват понякога във съзнанието няколко дни 😂.

# 1 752
  • Тра-ла-ла
Четох някои политически постове и коментари на Зарко. Пише си нормално. Значи може. Въпросът е защо е приел да се показва пред хората основно чрез лиготиите и хумора си. Чак такъв защитен механизъм за бягство от реалността - едва ли.

Козирог. Мерси.😊
Верно си голям майтапчия hahaha

# 1 753
Козирог. Мерси.😊
Извинявай,ама това е несериозно изказване.

# 1 754
Лигави се, защото тя е скучна.

Общи условия

Активация на акаунт