Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 826
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Варна
На Заро поведението е, като на ученик в четвърти клас големия сняг. Не мога да разбера, дали не се усеща, че прекалява или се опитва, да изпъкне. "Вижте ме кой съм аз".Мен много ме изнерви само като го гледам, пък на живо, сигурно само клаузите по договора биха ме спряли, да му шибна един в мутрата.

# 1 771
  • Тра-ла-ла
Щом майката на Никифор е от 10г в Италия, то значи има 3 варианта:
1. Форко с бившата е обитавал друг апартамент 7г. и систърът си е живуркала сама в семейния.
2. Форко е живял с бившата в семейния апартамент, редом със систъра.
3. Форко не е имал връзка 7г. и постоянно живее със систъра в апартамента им.

Не съм сигурна до колко систърът има проблеми Crazy Едва ли в такъв случай майка й ще я зареже в БГ, докато работи и си живее живота в Италия. Все някога щеше да я дръпне натам.

# 1 772
  • Terra incognita
Аз залагам на вариант, в който Форко е живял в жилището на гаджето.

# 1 773
Според мен нещо се е пречупило у Таня още в Йордания. Вижте им единия от последните разговори преди връщането в България, наблюдавайте езика на тялото ѝ. Тя много добре подбира думите си, спомена и че трябва да "обмислят" нещата, което само по себе си говори много. Една жена, която е преживяла много и иска да даде шанс на почти непознатия мъж до нея, ако е видяла в него поне част от нещата, които търси, няма да говори толкова за "обмисляне". Дали се е случило нещо, което е останало зад кадър или на жената просто са ѝ писнало лиготиите на Зарко, можем само да гадаем, но за мен тя още тогава не е имала нагласата, че ще живее с този мъж където и да е. И да е имала някакви колебания, след огледа на къщата в Симеоново, те съвсем са се изпарили. За мен Таня просто спазва благоприличие и чака предаването да приключи.

Не изключвам да е казала всичко това на Светозар и още тогава в личен разговор. Всички забелязахме лигавщините на чичо Зари, но ми прави впечатление, че обясненията как започва да се влюбва и колко е щастлив на 3ти, 4ти, 5ти и т.н дни след сватбата рязко спряха да присъстват. Няма вече "ах" и "ох", няма вече "слънцето не спира да свети, заради теб", неговите "ах" и "ох" в момента са концентрирани в него самия, а не в съпругата му. Все повече си мисля, че Зарко се е надявал да му намерят жена на близки до неговите години, без деца или пък с големи и не изискващи повече грижи такива, на която да позамаже очите със захаросани приказки колко му е хубаво с нея, а тя от своя страна, да се подлъже да инвестира някакъв готов финансов ресурс в обещания ремонт на къщата му.

И последно, не мисля, че Таня е сухар. Просто сценките тип "трети клас, голямото междучасие" са ѝ дошли вповече. Тя определено има чувство за хумор, но го ползва много фино и премерено. Пуска "забавния" чичко яко по пързалката и чака поредната му лакърдия - така направи и с броя на куфарите (защото, както се видя, седем куфара нямаше - бяха само два), и с това, че не си е взела рокля. Освен това някой забеляза ли как натърти на "аз не лъжа" при обясненията за роклята?

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 12:20 от Heart_Of_Fire

# 1 774
  • София /Абсурдистан
Ама те са с близка възраст двамата, нали някъде казаха, че тя е на 52.
Пропуснах - защо и е трябвало чак толкова рокля?
И само аз сигурно тук не съм видяла къщата в Симеоново, този епизод също съм го изтървала.

# 1 775
От толкова писане за сестрата на Форко...не разбрах кой е бащата на Василениното дете ?!! За чичото Ицо хелекоптера е ясно... 🤔

# 1 776
Тя каза, че подрежда панталоните и блузите в гардероба и че не е взела никакви рокли, при което той застина в шок и каза "Как, моята съпруга няма да носи рокля?" - видя покривката със слончетата на леглото и започна да я размахва и да й се навира, за да й я върже около кръста като пола, докато тя все още си подреждаше.

# 1 777
  • На морето!
В моите очи Таня е професионалист, при това спортист, който е преживял много тежки моменти, изгубил е половинката си и е бил на крачка от смъртта. Скоро се е прибрала в България и освен професионалните ангажименти се опитва и да бъде опора на дъщеря си, която в момента преживява развод. Тази ситуация изисква сериозна мобилизация и е нормално да не е летяща от ентусиазъм емоционална бомба.
 Все пак Таня, като човек преживял толкова неща, иска да си даде шанс и в личен план и да изживява още  щастие. Заслужаваше мъж, който достойно да застане до силна жена, без да се превръща в тежест или да се  опита да я смачка. 
Лисан е в дълбока криза на средната възраст. Несигурно бъдеще, липса на секс и единствената утеха е някакво ФБ общуване, в което е затънал. Сега си намери орлица, около която да кръжи като синигерче и се надява тя да поеме цялата грижа и отговорност като същевременно не забравя да му се възхищава.
Няма бъдеще (за щастие) в тази паразитна връзка.

Относно Нафърфорий и кака+мама, няма как да не ги обсъждаме, те са част от проблема му и прозират в поведението му постоянно. Мама беше толкова класически тип на свекървище, че няма да има досатъчно яка и устойчива снаха, която да издържи Фофи с тази добавена стойност.

# 1 778
Ама те са с близка възраст двамата, нали някъде казаха, че тя е на 52.
Пропуснах - защо и е трябвало чак толкова рокля?
И само аз сигурно тук не съм видяла къщата в Симеоново, този епизод също съм го изтървала.

Да, на близка възраст са. Но поставях акцента не на възрастта, а на финансовата независимост и липсата на ангажименти към деца и внуци.

Не ѝ трябваше рокля, просто той се възмущаваше на това, че не си била взела рокля (както се оказа, се е пошегувала).

# 1 779
  • Terra incognita
Ужасен лигоч. А когато каза, че мъжете ще се отделят на меката мебел за пури и коняк, пък жените на кухненската маса. А Таня го отряза на мига, като му каза, че това е много сексистко.Гледал е той някакви филми как го правят във висшето общество, ама е объркал времената.

# 1 780
Това, че собственото му семейство го е отритнало и няма ангажимент към тях, не е нещо положително.

# 1 781
За Таня - разбира се, че ще трябва предварително да обмислят нещата. Това, че се е оженила за някакъв мъж, който не познава не значи, че веднага трябва да започне да налива усилия и средства в неговата къща, която той сам не е пипнал да пооправи поне малко от малко.

Ужасен лигоч. А когато каза, че мъжете ще се отделят на меката мебел за пури и коняк, пък жените на кухненската маса. А Таня го отряза на мига, като му каза, че това е много сексистко. Гледал е той някакви филми как го правят във висшето общество, ама е объркал времената.

Не само времената - социалното си положение е объркал сериозно, както и квадратурата на жилището.

# 1 782
  • Sofia
Нова тв ли правиха "Фермер търси жена"?
Изведнъж се сетих за него,разпознавайки преди малко един от участниците в Бразди по бнт Grinning
И то нямаше особен успех....май само един се ожени за украинка и имат дете Thinking

# 1 783
# 1 784
  • Terra incognita
Много съм впечатлена от избора на литература
А това нокти ли са, зъби ли са 😷 тоя часовник и на плажа не го сваля

Общи условия

Активация на акаунт