Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 824
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София /Абсурдистан
Тя каза, че подрежда панталоните и блузите в гардероба и че не е взела никакви рокли, при което той застина в шок и каза "Как, моята съпруга няма да носи рокля?" - видя покривката със слончетата на леглото и започна да я размахва и да й се навира, за да й я върже около кръста като пола, докато тя все още си подреждаше.
Аа ето защо и замотаваше той слончетата около талията  Simple Smile
Не знам коя жена би се омъжила за него. Той си търся някоя да го гледа и обслужва и нищо не дава насреща.

# 1 786
  • Пловдив
Пуснаха промото в страницата на предаването във фейса.

# 1 787
  • Тра-ла-ла
Ох, не...само заради герданчето ще го изхвърля Crazy Това е някакъв хорър

# 1 788
Новата двойка ми изглежда добре на пръв поглед Simple Smile

# 1 789
  • София
Според Светозар - Таня не е преживяла загубата на предишния си съпруг. Това ще му е оправданието за неполучилия се брак с нея.

# 1 790
  • София
Не знам коя жена би се омъжила за него. Той си търся някоя да го гледа и обслужва и нищо не дава насреща.
Е как нищо? Той ще ръси шегички и ще й вдига.... настроението. Малко ли е?  tooth

# 1 791
Ами той новият,пак тип льохман,а мацката готина Rolling Eyes GrinningПак ще има разминаване.

# 1 792
Според Светозар - Таня не е преживяла загубата на предишния си съпруг. Това ще му е оправданието за неполучилия се брак с нея.

На мястото на Таня бих използвала именно това оправдание, за да се измъкна елегантно от този инфантил. Ако издържа да не му кажа в лицето колко противен е с държанието си.

А за новата двойка получихме жокер от приятелка на мъжа - май им се е получило.

# 1 793
Ох, не...само заради герданчето ще го изхвърля Crazy Това е някакъв хорър
Нек'ъв хорър, нек'ъв хел! хахахахаха
На Заро би му паснала жена като адвокатката му, която му влиза със същото лигавене в тона. Само прочетете как си разговарят те двамата, нейния отговор на поредната му плоска смешка: кут Земята зАпре ще полегна в най-мекото облаче.....дън сЪ избушЪ падайки, знам ли дъл шъ мъ фанеш 🤣🤣🤣. Как се изкелеферчват думите, как лигаво по детски ги изписват и колко взаимно забавно им се вижда това. Отвреме на време една от моите познати във френд листата във Фейса пише някой коментар по този начин на елементарна снимка, която съм качила. Е, повдига ми се и обикновено след време трия неадекватните и включвания ама жената е преживяла трагедия преди време, алкохолът и е спътник, пият си и се бият са настоящия и партньор звъни по нощите, реве, полиции вика... а дори не сме близки, но просто не е на център отдавна и си избира някого просто на случаен принцип.
Той е точно от хората, които нищичко свое не са постигнали, но сродниците им ги дърпат със своята значимост напред. Той започва с най-значимото за него: Потомъкът на Антим I. Който Антим му е толко сродник, колкото съм аз. Антим като духовник нямал деца и заревата рода без да се изпада в подробности, са сродници на една от сестрите на Антим, ама колко точно - историята мълчи. Катя Филипова е другата му сродничка, с което отново парадира. Демек славата на неговите сродници го дърпа напред и се опитва на крилете на тяхната значимост и известност, да се подпира и да плува отгоре над пачата, но както виждаме точно с качествата на мазнината. А "сродниците му" светла им памет, нямат възможност да кажат колко точно са сродени и колко са били близки (с Катя в случая).
Помнете ми думата, че при разтрогването на тая обвързаност с Таня и последвалите интервюта тук и там, въобще няма да е джентълмен в своите обяснения за това. Сарказма му е хаплив и с цел да унижи, няма грам самоирония в противните думички, които ръси непрекъснато.

ПП. със систъра имаме 1 общ познат, с адвокатката двама - едната е със същия "интелектуален" речник като З., оперна певица, плаша се направо.

# 1 794
  • Тра-ла-ла
Пази Боже от такъв мъж Tired Но предвид инфантилното поведение - няма нищо учудващо, че не желае да поеме отговорност за личния си принос за разрива на взаимоотношенията.

# 1 795
Най-смешно при Светозар е как парадира с родственост, аристократичност, жълтопаветничене и т.н., окичен със златни пръстени и синджири, а колата и къщата му са под всяка критика. Не знам, за мен не е нормално мъж на средна възраст съд самочувствие на много велик и интелигентен да остане на улицата по "долни" гащи, след като са му "отнели" жилището. Едно дете има, и то пораснало вече, тоест, трябва не издържа дъщеря си от много години вероятно; все пак трябва да има някакъв стандарт и дори при загубата на жилището да е имал спестени пари "за черни дни", както се казва. Как така взимат ти жилището и бам, нямаш нищо. Не знам, странно ми е, особено за хора, които се имат за толкова high level като него - съдя по начина, по който отговаря във фейсбук. Изключително неадекватно, отчаян опит да изглежда начетен, интересен и забавен. Не му се получава.

# 1 796
Аз изгледах промото за др. седмица, новата младоженка е много симпатична, направо красива, обаче....то вече стана ясно, че всичко е режисура и нагласено, ама няма по-изкуствен диалог от нейния с майка и или баба й, не знам. Все едно четат вестник на пейката. Грам емоция няма, само рецитация, особено на възрастната жена. Бас държа, че не й е първия път когато научава за жененето от пръв поглед по ТВ.

# 1 797
Делото на Светозар скоро ще приключи и ще разберем дали си е върнал апартамента (благодарение на любезното съдействие на Фб) Simple Smile

# 1 798
Влизам и аз в темата, макар че не успях да изчета всичко.
Изключително некомпетентно подбрани двойки, поне да бяха кръстили сезона "Противоположностите се/не се привличат".
Мерал е български турчин, нищо общо нито с румънски, нито с турски, нито с български цигани. Българските турци в Добричко са много сърдечни, чисти и с хубави професии хора. Майка му е типична българска туркиня. Все пак традициите са много уважавани при тях и няма да ги бъде с Ивана. Тя е симпатяга, но й е много рано за семейство.

Най-противен ми е Зарко, дори повече от Форчо. Откога на лигавото поведение, с лафове от детската градина, му казват "чувство за хумор"?!

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 16:41 от sugar.n.spice

# 1 799
Добре, де. Ако къщата е на приятел на Зарко, какви ремонти, какви инвестиции в нея, какви пет лева? Особено пък от страна на Таня. Не видях да кипи някакъв ремонт там, нещо да се прави. А за да е стигнало делото му на етап решаване, значи е минало доста време от изгонването му от жилището и нанасянето в тази къща. Не ми изглежда да има сериозни намерения да прави нещо по нея и е логично да е така, ако не е негова. Нещо не се връзва. Май по начало всичко си е бутафория.

Общи условия

Активация на акаунт