Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 817
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Да беше взел на заем от Таско Ерменков, нали са първи дружки Joy

# 1 816
Да, само витата външна стълба като видях и се опулих, че въобще някой живее в това призрачно място. То по нея и котка не би могла да се качи, без да се разпадне, така че втория етаж е необитаем. А първия изглежда като необитаем. Така се настаняват клошарите в необитаеми къщи тук там, опъват каквото намерят по стените и си създават уют. а оправданието за боклуците вътре е, че обикаля и намира антики. На хорските непотребни вещи, за по-изискано им викат антики като за аристократи, за да не кажат боклуци като за простаци. Все пак по телевизора го дават, не може да се говори неизискано.

# 1 817
Не знам дали е женска солидарност,но Таня някак я оправдавам,че се  е подложила на този социален експеримент.След толкова  тежки преживявания ,болест,скръб,що пък да не си разнообрази живота.А за Светозар си мисля само,че е човек ,който се занимава с глупости,виси във фейса и ходи и протестира.Не се вземе в ръце да си стегне къщата и да си намери една женица да го търпи.Май не му се занимава с къща и скромен живот,а търси известност на тези години.Увесил ланците и ще става телевизионна звезда,няма да се учудя ,ако го видим и в ББ.

# 1 818
Ето - в самия коментар е написал, че води дела от 2016 - значи не са две, ами 3 години. Явно тоалетната не му е важна Simple Smile
Скрит текст:

# 1 819
Повече няма да има ББ и провизводното му ВБ. Развалят къщата в Нови Хан.
И аз оправдавам Таня. След борбата с рака и смъртта на съпруга й повечето жени щяха да се затворят и изолират от всичко, а тя продължава да работи и се опитва да продължи с живота си. Отгледала си е децата, радва се на внуци, но й е самотно.
Колкото до твърдението, че е меркантилна и търси мъж с жилище, в замяна само на тялото си, ми се струва смешно. Тя си има жилище (не е останала на подаянията на приятели като Лиси) , но в него е създала (вероятно) и отгледала децата си. Пълно е със спомени и емоции, които само биха натежали в една нова връзка. И аз бих искала да започна някъде на чисто.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 18:47 от sunny_rose

# 1 820
Супер, ако го прекратяват завинаги Simple Smile Последният сезон на шоуто беше ужасен (този с Папито Ханс, не гледах Ол старс, но сигурно и то е било ужасно). Това потвърждава подозренията от темата, че рейтингът им е бил потресаващо нисък. Дано скоро да спрат и На кафе ))

# 1 821
Ето - в самия коментар е написал, че води дела от 2016 - значи не са две, ами 3 години. Явно тоалетната не му е важна Simple Smile
Скрит текст:
Не разбирам как може да предоставяш такава информация свободно, че и във фейсбук. И това от човек, уж измамен от имотна мафия. Щом могат да си присвоят жилището му, какво ли им коства да си направят едно фалшиво пълномощно от негово име и такива да ги забъркат с въпросните искове, че Лиси само да се чуди какво се случва и защо представилият се негов адвокат е направил това или онова. Обикновено измамените по такъв начин хора стават малко параноични в това отношение, но Лиси явно е над нещата. Мъж на 56 години...

А адвокатката му изобщо не искам да я коментирам, точно тя трябва да му е обяснила какво е това животно, наречено конфиденциалност, но за жалост не всички са професионалисти в работата си...

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 18:08 от sunny_rose

# 1 822
Лъки, като нищо може да я видим в трети сезон. Освен ако и тя като Форката, не се уреди с куп ухажори.
Моля? Аз си имам мъж, мерси. Пък и да нямах, по ТВ няма да ме видите мен.

# 1 823
Много трудно би излязла от миналото си, дори с напускането на жилището. Връщайки се от медения месец, в ежедневието, са й присвяткали червените лампи. Тя каза, че трябва да се опитва да не приема мъжа си толкова насериозно, ама не знам какво стана. Ако пък тя е очаквала някой да замени починалия съпруг, без да приеме новия човек, с всичките му особености, ей го краят Simple Smile

# 1 824
Лъки, като нищо може да я видим в трети сезон. Освен ако и тя като Форката, не се уреди с куп ухажори.
Мисля, че ставаше въпрос за систъра, а отговора е до теб Wink

# 1 825
Лъки, аз говоря за систъра,

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 18:15 от Lemy

# 1 826
Аз говоря за систъра, ти защо се споменаваш, не зная.
Моля, изчистете ми името. Свекърва ми може да чете тук. Mr. Green

# 1 827
Може Таня от чисто практични съображения да не иска да пуска един де факто непознат мъж в жилището си и тези съображения да нямат нищо общо с децата и или починалият и съпруг. Само си представете как Светозар се нанася уж само за снимките и после отказва да се изнесе и започва лигави обяснения в любов... Ужас.

# 1 828
Много трудно би излязла от миналото си, дори с напускането на жилището. Връщайки се от медения месец, в ежедневието, са й присвяткали червените лампи. Тя каза, че трябва да се опитва да не приема мъжа си толкова насериозно, ама не знам какво стана. Ако пък тя е очаквала някой да замени починалия съпруг, без да приеме новия човек, с всичките му особености, ей го краят Simple Smile
Или просто са й дошли в повече особеностите му и така контраста с покойния й съпруг става още по-голям. На нейно място бих опитала да се измъкна елегантно от ситуацията като кажа, че не съм готова явно за нова връзка. Иначе трябва да стана "гаднярка" в очите на мъжа, като му кажа какво точно мисля за него и поведението му Simple Smile Защо да си го причинявам, при положение, че виждам, че няма да го променя?

# 1 829
Информацията по ФБ мен не ме тревожи за номера на делото. Повече ме учудва, че е дал пълномощно на тази жена. Каква е тя, щом е адвокат значи знае делото и му движи нещата. Щом не му движи нещата, пък е адвокат, за какво и трябва пълномощното му. Тези дела могат да се видят от всеки, който поне малко знае материята, не е скрита информацията. То и нотариалните ни актове всеки може да си ги препише и има се оказа (това от адвокат го знам, твърди че е истина)
Еййй след колко страници да прочета, че сте на моето вече; Ще си оскубя перата от щастие))
 Да, Таня търси мъж с дом, Зарко жена с дом. Ми затова са ги събрали да търсят заедно дом))
Таня хубаво не е прежалила съпругът си, жилището има сантимент разбирам, ама тогава къде е тръгнала не знам. Истината за мен е, че иска да се махне и да има самостоятелен живот. Не да спи с внуче в стая, не да става отсега баба без никаква перспектива. Тя е хубава жена за годините си, работеща, търси си мъж с възможности (поне със собствен дом и професия) Няма лошо.
Зарко търси гласност за проблема си, тепърва ще се вземе решение за жилището, прави някакви опити да си го върне и чрез гласност. Той си има жени за това-онова. Вие сякаш сте от Марс значи.

Общи условия

Активация на акаунт