Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 783
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 830
Започвам да мисля, че Лисан се е записал за участие не само защото му липсва женска ласка, но и за да се зашуми около делата му, и с надежда да му върнат отнетото. Иначе аз вярвам, че с неговото поведение пред камера и в социалните мрежи, жена си е направила гавра с него посредством имотна измама.

# 1 831
Лъки, аз говоря за систъра по повод този пост, мислех, че отговора ми е под твоя, и ще стане ясно, но май трябваше да цитирам:

Жалко, че Фори и Васа са аут. Систъра сигурно ридае, че няма да станат световно известни, Гергови имам в предвид.

# 1 832
Аз не разбрах от къде е инфо-то, че къщата е на родителите на "Зари"? Също, защо все повтаряше, че е строителна площадка и бърка бетон, като аз не виждам никакъв строеж или въобще ремонт да се извършва там? Това зорлен да подчертае, че къщата е в окаяно състояние ли беше, или да оправдае защо е в такова състояние (демек, в момента тече бясна реконструкция). Както вече казах... Празни приказки от самовлюбения Лиско. И, между другото, ако е бил излъган де факто с апартамента, не мисля, че би ръсел такава лична информация във фейсбук на адвокати, които не познава дори!!! Започвам да си мисля, че въпросният апартамент е бил на покойната Катя, а те са нямали брак официално и е отишъл при роднински наследници...

# 1 833
Просто се е надявала на свестен мъж с нейните разбирания, а ѝ се падна Кум Лисан с убийственото чувство за хумор..

# 1 834
Започвам да мисля, че Лисан се е записал за участие не само защото му липсва женска ласка, но и за да се зашуми около делата му, и с надежда да му върнат отнетото. Иначе аз вярвам, че с неговото поведение пред камера и в социалните мрежи, жена си е направила гавра с него посредством имотна измама.
Започвам да се съмнявам, че е жертва на имотна измама. Кой знае какви ги е забъркал и дали не е взел пари от жената, която обвинява, и да е оставил жилището като залог. Във фейса казва за нея, че е глупава, ама явно не чак толкова, щом той се е озовал по еспадрили и къси гащи пред входната врата. И за да не си е получил поне дрехите, явно много я е издразнил.

# 1 835
Просто се е надявала на свестен мъж с нейните разбирания, а ѝ се падна Кум Лисан с убийственото чувство за хумор..
Свестен мъж, със всичко точно, на тази възраст, трудно се намират, си мисля. А и да има такива, едва ли си падат по 50 годишни дами, а по доста по-млади.

# 1 836
Аз не разбрах от къде е инфо-то, че къщата е на родителите на "Зари"? Също, защо все повтаряше, че е строителна площадка и бърка бетон, като аз не виждам никакъв строеж или въобще ремонт да се извършва там? Това зорлен да подчертае, че къщата е в окаяно състояние ли беше, или да оправдае защо е в такова състояние (демек, в момента тече бясна реконструкция). Както вече казах... Празни приказки от самовлюбения Лиско. И, между другото, ако е бил излъган де факто с апартамента, не мисля, че би ръсел такава лична информация във фейсбук на адвокати, които не познава дори!!! Започвам да си мисля, че въпросният апартамент е бил на покойната Катя, а те са нямали брак официално и е отишъл при роднински наследници...
Ифото е от тук - от тази тема. Не се знае дали е достоверно.
Той каза, че прави ремонт, а май Таня се пошегува за бетона в един от епизодите.

# 1 837
Таня според мен се е записала, за да разчупи малко рутината си, да изживее една нова емоция, да се запознае с нови хора и ако се получи с човека, е просто бонус. Надявала се е да попадне на мъж, с когото да имат общо, но не е отчаяна, че да търпи, ако не си допаднат.

За строителната площадка и бетона ми се е набило в съзнанието, че са думи на Лиско. За площадката съм сигурна, че така посрещна психоложката в къщата.

# 1 838
Лъки, аз говоря за систъра по повод този пост, мислех, че отговора ми е под твоя, и ще стане ясно, но май трябваше да цитирам:

Жалко, че Фори и Васа са аут. Систъра сигурно ридае, че няма да станат световно известни, Гергови имам в предвид.

Аааа така да. Но тя систъра е била в кастингите, нали така се говореше. Искала да и изберат, едикъв си...От шоуто много загубиха, че не я вкараха. Това би изстреляло рейтинга в небето.

# 1 839
  • Terra incognita
Още в деня на сватбата, в лимузината, Лиско я впрегна да бърка бетон. Това си го спомням много добре

# 1 840
Така е. Негови думи бяха, в лимузината.

# 1 841
освен на сватбеното им пътешествие, аз емоция у нея не усетих.

# 1 842
освен на сватбеното им пътешествие, аз емоция у нея не усетих.
А каква емоция точно искате да видите? Да скача от радост, да му виси на врата и да целува земята по която той ходи ли? Защото аз виждам емоция в Таня - Зарето й досажда с инфантилното си държание и й става трудно да го понася Simple Smile

Аз лично видях, че беше приятно изненадана и благодарна за колието. Радваше се на ключа от къщата в Симеоново.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 18:50 от sunny_rose

# 1 843
Във визитката се държа добре, доста по-обрано. Изглеждаше тъжен и самотен. Чак ми дожаля, като го гледах. Но тази метаморфоза, която претърпя няколко епизода по-късно... Като му четох лиготиите из фейсбук, вече ми е трудно да се ориентирам кое наистина е той и кое е поза. Но да, поведението му е далеч от това на зрял, улегнал мъж и си мисля, че именно това най-много наклони везните. Не считам, че Таня е човек, когото неуредиците от битово естество могат да съборят, ако насреща си имаше човек, с когото заедно могат да ги преодолеят. Зарко не оставя такова впечатление.

# 1 844
Аз може и да съм в грешка, защото не хванах представянето и самото начало на участниците. Първата серия или втората , малко на диагонал гледах (ставах, сядах и изпуснах доста неща). Тук обаче помня добре, че се коментираше в началото или от телевизията, но знам, че къщата не е наследствена със сигурност. Разбрах, че приятели го съжалили и предложили да живее там докато си стъпи на краката. Затова и се чудех какъв бетон ще лее и оправят после. Нали не е негова собственост, а вие почнахте да споменавате, че била наследствена. Това е важно, защото ако не е негова няма нищо да прави по нея и всичко е кьорфишек. То той с основание има две причини да участва -да се раздуят нещата за измамата, да намери жена с дом и отиде при нея. Това са важни причини и вече образа ми се връзва на Зарко. Къщата за мен е на приятел, не може 2-3 години да живее така там. Забелязах и одеало на стената овесено, трагедия беше.
Таня ми е ясна , малък и препълнен дом, иска да почне наново и самостоятелно. Но..много малко време е минало, само 2 години от стреса , болестта , загубата на съпруг (който обожавала разбирам) Да ви кажа честно, не искам да съм груба, нито казвам че няма право, но...това 2 години е нищо да забравиш и почнеш с друг. За мен целта на Таня е отделяне от деца и внуци, оставяне на тях жилището и поемане по нов път с нов човек (ако може скромен, интелигентен , състоятелен, без ангажименти към деца и внуци).

Общи условия

Активация на акаунт