Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 780
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 860
В Йордания той започна да обяснява, но не обясни наистина реалното състояние т.е. катастрофолното състояние на имота си, и Таня горката си помисли, че ще подреди това онова, ще премести ще боядисат и това е, е да ама не.

# 1 861
Дайте линк за новата двойка.

# 1 862
  • София
До сега не съм си позволявала да коментирам Таня. Тя е единственият участник, който ме респектира и ме кара да й симпатизирам. Тактична и много умерена в поведението си е. Имала съм връзка с мъж, който като характер се доближава много до Светозар - за него всичко беше майтап, дори удряше на лиготия, а аз бях пълна контра на неговото поведение - винаги сериозна и дори кисела на моменти, а по принцип (като типичен Лъв😉) съм много общителна. Правила съм го подсъзнателно, за да компенсирам  неговото държание. Излишно е да казвам, че връзката не просъществува дълго. Откривам подобно поведение при отношенията на Таня и Светозар, за това мисля, че нейната сериозност се дължи на подсъзнателното й желание да тушира "хумура" на Светозар. Видно е от профила му, че той е типичния Бай Ганьо с комплексите на балканския мъж, особено в отношението към жените. Ако Таня е в компанията на улегнал, стабилен и грижовен съпруг сигурна съм, че ще покаже съвсем друга страна от характера си. Отново това отчитам като пропуск на психолозите.

# 1 863
Някой попита какво работи Зарко. Ами Зарко работи внук на Антим Първи. Така го представят през годините в медиите, където с охота коментира темите за Световната банка, световния заговор, геноцида на европейските държави спрямо българския народ и т.н. С две думи- дървен философ. Инспектор по храните, който се е вживял в ролята на политически анализатор. Пълен клоун отвсякъде.

# 1 864
Изгледайте отново 2-ри епизод и ще видите Таня и Светозар колко са променени сега, но и точно тогава Таня заяви, че нейният покоен съпруг винаги ще е на първо място в сърцето й, сега и в бъдеще. Подобна позиция много трудно ще й позволи да създаде нормално семейство, а виждам, че тя се опитва или поне опитваше.

# 1 865
  • Тра-ла-ла
ЕКСПЕРТ по храните

# 1 866
https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/627179627726260/
И новите няма да ги бъде като гледам.

# 1 867
Смърфиета е приятелка на мъжа от новата двойка и каза, че били готини и двамата, забавлявали се. Останах с впечатлението, че им се е получило.

# 1 868
Баш, баш раците са притеснителни много. Те никога няма да позволят да се види емоцията им, иначе са търпеливи-да. Така че не ми е ясно Таня, ако е рак как позволява това мляскане и мачкане (извинявам се).
След отпадането на Форко и Принцесата, много страдам. Тъкмо си виках поне един набит мъж да видя по реалити, пък то...свършиха тез.
Мерал и Ивана са ми ясни. Патриархален тип мъж е Мерал, което на мен ми харесва, но не се вписва с Ивана по никакъв начин. А и обсебващ малко, това не съм сигурна, защото имаше все пак основание.
Новата двойка не ми е ясна и не ми е в момента интересна.
Следващия епизод ще следя с интерес Таня. Чисто психологически. Само дето новите ще изядат времето и нищо няма да видим си мисля.

# 1 869
# 1 870
Емоциите на раците си личат, стига да има кой да гледа Wink Казвам го като рак Simple Smile

# 1 871
А мислите ли, че ако Светозар и Никифор бяха с пари щеше да им се получи с тези жени? Защото аз не мисля. Има неща, които дори парите не компенсират, като това да не си пасваш с някого примерно.

# 1 872
Бе мани ги тия раци, все са обидени за нещо и ти не си разбрал даже за какво..такива са тънкообидни и чувствителни.
И като ги питаш кажи де..какво толкова е станало - НИЩО. Обаче те гледат с един поглед..

Новият мъж се казва Мишо. А жена му много ми прилича на Светлето от 1 сезон.

# 1 873
От личен опит мога да кажа, че парите не компенсират недостатъците

# 1 874
Личат, друг път. Направо се затварят и трябва да ги облъчваш, за да разбереш къде си сбъркал и какво има. Разбираш, ама по-късно, при това винаги трябва да си виновен и наведеш глава. Рака е трудна зодия, но жените -раци някъде четох , че са най-всеотдайните майки. Не че лъвиците не сме де, то ..ние сме най-най и другите. Но не ми е чудно защо Таня иска да се махне, още една причина. Мисли за децата и внуците си. Както и да е. В момента те са ми най-интересната двойка, то не че има много де. А иначе сериозно, разбирам доводите и всичко за преживяно и изстрадано. Не ми е чуждо и затова си мисля, че участието публично в едно такова предаване е голям риск и натоварване с неясен изход. Не осъждам никой от участниците, всеки си има своя камбанария и всеки иска да е щастлив. Просто за мен това е и психологически експеримент грубо казано и моята преценка дали е правилна ми е интересно повече, отколкото да съдя някой или още по-малко присмивам (е изключвам "прекрасната")
Колкото до сестрата на Форчо, не я коментирах нито веднъж. Не защото няма какво да кажа или не мога. Но тя не е участник в предаването пряк, а и човек, който се разхожда навън и държи като дете плюшена, голяма играчка явно има някаква драма там. Може да е изживяла също нещо, замислихте ли се или само погледа на очите гледате. Дали Форчо нарочно не си фиксира така погледа (между впрочем той винаги гледаше някак тъжно-уморено, вярно е флегматик, но...) Както и да е,  ще видим после какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт