Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 711
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Terra incognita
А, тия обиди няма какво да ги коментираме. Винаги ще се намерят хейтъри, които да намерят кусури и най- голямата красавица.

# 1 936
Васка си е зла направо. Не е само до външност и самочувствие. Затова и настрои хората срещу себе си. Точно се изказа, че е принцеса и си падала малко кифла,като се засмя нервно. Направо се ококорих, като я чух.
Майката на Фори, според мен искаше да каже, че не му е дала шанс просто да бъде себе си в епизодите. Тя направо го смачка още в началото. Непрекъснато приказваше, колко не го харсесва и не си подхождат. Хубаво, но беше достатъчно 1-2 пъти , то и дебил разбра, че не го иска. Можеха да се държат нормално, приятелски и да се разделят. Но не, тя се правеше на кифла непрекъснато. Фори пък, за да не я предизвика с истериите и да стане още за смях (нали е отхвърлен и всичко го разбрахме) мънкаше и преглъщаше. Ако беше казал, че и тя не е за него, не я харесва ни в лице ни по характер, Васа щеше друго да пее, поне да не напада. Дори щеше да стане интересно, как ще се изживява, като се окаже, че няма корона. Направи ми впечатление и притеснението на майката на принцесата в деня на сватбата, че нямало да хареса Форчо, защото си падала по друг тип мъже, но те не я харесват и няма реално мнение за себе си. Майката уж го харесвала, но Васа живеела в друг свят, така била възпитана. После и майката с държание и с визия не ми хареса. Бе и двете далеч от мен. Даже сестрата на Форчо ми е по-симпатична, тя е безобидна. Ама Васа и майка и....хич. Да не би Мерал да беше харесал Васа? Ми, то първо е с дете, второ не е принцеса, трето езикът и като от магистралата, четвърто цялото семейство трябва да има думата и после той, ама..моля ви се.Васа прекрасна, като е толкова неотразима да си търси мъж да я гледа, ама такъв мухльо няма да намери. Тези дето тя иска не търсят такава като нея.

# 1 937
  • София
На мен вижте кого ми предлага фейсбук за приятел:

# 1 938
Абе не ви ли омръзна едно и също да пишете няколко седмици вече....

# 1 939
Чакаме вторник да метнем Мишо и булка на пангара 😝😝😝

# 1 940
На мен вижте кого ми предлага фейсбук за приятел:
Зимай, зимай, сега ти се е паднАло! Mr. Green

# 1 941
Чакаме вторник да метнем Мишо и булка на пангара 😝😝😝
По бързо да идва Мишон. 😏
Може и да ни изсвири някое парче. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 14:19 от Lemy

# 1 942
Предлага го Фейсбук, защото си му надниквала в профила няколко пъти и по подразбиране го прави..

# 1 943
Ето малко от фейсбук, то коментарите там и темата тук са ми по-забавни и интересни. Хиалурон, силикон и в лицето като......
Приликата с действителни лица, не е случайна.

Много ме дразни, че винаги на жените външния вид се разкоства по най-обиден начин, сякаш това е най-важното и е края на света, ако не се вписва в определени стандарти. Василиса има много кусури в характера и възпитанието, но винаги първото, за което я подяждат е какъв кон  била и не знам какво. Забележете колко по-малко обиди за външен вид има към мъжете! Васка не е красавица, но поне се старае да изглежда добре според
 възможностите и даденостите си. Докато Никифорьо е със стойка и форма на изсипан чувал с картофи , в лице е смачкан и като цяло изглежда нечистоплътен.
Васка преди да си отвори устата в първи епизод дори ми се стори симпатична жена( тогава още не я наричаха кон май), докато Форю още от първия момент ми се видя застарял  запуснат смачканяк ( после си затвърдих впечатлението)

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 14:35 от tuali

# 1 944
  • София
Предлага го Фейсбук, защото си му надниквала в профила няколко пъти и по подразбиране го прави..
Само веднъж! Виж, в на систъра няколко пъти, но нея не ми я предлага!

# 1 945
  • Terra incognita
Ааа, моля, моля. Форко отнесе не по- малко критика по отношение на външния си вид.
ПП. Аз още преди няколко десетки страници споменах, че въшният вид на Василена не е потресаващ. Други неща потрисат у нея.

# 1 946
Ааа, моля, моля. Форко отнесе не по- малко критика по отношение на външния си вид.
ПП. Аз още преди няколко десетки страници споменах, че въшният вид на Василена не е потресаващ. Други неща потрисат у нея.

Тука понеже сме си обективни Relaxed и двамата са били доволно коментирани от всички ъгли, но във фб ми прави впечатление, че повечето обиди за външен вид са към Васка, а Форю си е самсурляк откъдето и го погледнеш, но сякаш не го обиждат толкова.

# 1 947
Klemy, предлага ти го вероятно, защото имате общ приятел.
tuali, на мен самсурляк даже ми звучи нежно Grinning

# 1 948
  • Варна
Скрит текст:
Ето малко от фейсбук, то коментарите там и темата тук са ми по-забавни и интересни. Хиалурон, силикон и в лицето като......
Приликата с действителни лица, не е случайна.

Много ме дразни, че винаги на жените външния вид се разкоства по най-обиден начин, сякаш това е най-важното и е края на света, ако не се вписва в определени стандарти. Василиса има много кусури в характера и възпитанието, но винаги първото, за което я подяждат е какъв кон  била и не знам какво. Забележете колко по-малко обиди за външен вид има към мъжете! Васка не е красавица, но поне се старае да изглежда добре според
 възможностите и даденостите си. Докато Никифорьо е със стойка и форма на изсипан чувал с картофи , в лице е смачкан и като цяло изглежда нечистоплътен.
Васка преди да си отвори устата в първи епизод дори ми се стори симпатична жена( тогава още не я наричаха кон май), докато Форю още от първия момент ми се видя застарял  запуснат смачканяк ( после си затвърдих впечатлението)
[/quote] Не я разкостват толкова за визията, колкото заради характера и самочувствието, което има! Тя сама изтъкна, че е принцеса, кифла, колко пари инвестирала във външния вид и колко млада и красива е. Тя живее в нейн собствен свят! Точно това ги дразни хората,  ако не се беше опитвала да изпъкне с това, никой нямаше да я закачи за външния вид, но тя сама има претенции, че е принцеса! Ако Никифор беше казал, че е принц и нам си къв още, веднага щяха да го асоциират с ленивеца от "Ледена епоха". Но в случая, той играе жертва, а повечето хора, обичат да има драма и да защитят жертвата. За мен и двамата не стават.  Друг е въпроса на къде тръгна темата, в началото едно се писа за Василена, сега ще излезе, че по-прекрасна от нея няма. И как може да я плюем!?

# 1 949
Някой знае ли какъв е фейсбукът на дъщерята на Таня? Интересно ми е да разгледам къде живее и дали наистина е живяла в къща, в "полите на Витоша".

Общи условия

Активация на акаунт