Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 880
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Фонс, по вашите земи наводнения рекламират по новините. Пожелавам ти да мине леко полета и да няма нищо притеснително вкъщи!

Али, слънчево и подходящо за прилягване да ти е времето! Чакам снимки дЪ знаЙш!

Ренко, този император на шезлонга твой ли е? Много хубаво изглежда мястото, тревичка, слънчице, чудно... Само тичащо куче липсва да мие очите на императора Hug

# 1 621
Ренко, слушам и изъплявам Grinning

Джуджи, още малко, че всичко е на парчета сега. Надявам се днес да финиширам с леглото и гардероба, да може утре да  да ми ги внесат. Вчера сколасах с финиша на пода в моята спалня, та е готова за мебели. Остава и мебелите да станат готови за нея Grinning

# 1 622
Той е принц все още 😂.Куче там има,ама е голямо и лошо,и като ходим на гости го затварят.При малко по-ясно време се открива чудна гледка от там 😍!

# 1 623
  • Бургас
Добро утро!

Фонс, лек път! Завръщането на работа явно няма да е леко и плавно.

Ренко, чуден ти е принцът!

Допивам кафето и ще стягам багаж, че утре замиваме за Копривщица. Ей сега погледнах прогнозота, направо не знам къде сме тръгнали. Тук лято, там йок.

Али, приятен плаж Simple Smile

# 1 624
  • Canada
Благодаря, девойки Hug Добрахме се до Амстердам, сега имаме 6 часа престой.

Аз дадох лека жертва преди да излетим от София ама нали ми е дебела картуната, ще ме бъде Grinning Падна ми раница с лаптоп на главата, кръв потече, лед ми носиха Joy

Джудж, да, бедствено е положението Confounded

# 1 625
Леле Фонс🤗
Как сте момичета?
Хич не ми е работно, но съм на тръстиката;)
Много кофти разделиха работната седмица, мрън.
Селесте, приятно прекарване!

# 1 626
Абе Фонс, бе 🤗 Пази я таз глава хубава!

Аз се самодокарах съвсем сама, много съм доволна от себе си 😂 Даже ходих да заредя, че ми свърши газта в един баир 😂 Добре, че имам бензин. Сега устава и да се самоприбера успешно.

Шкуря и мажа яко, а пуш паузите се размазвам на шезлонга. Много красиви стават мебелите, само дано си паснат с дюшемето 😂

# 1 627
Фонсе, неприятно ... Сутринта си помислих колко ли ще ви се радва Куч като ви види Simple Smile Чак ми стана радостно и на мен заради него Blush

Алечка, това упражнение не съм го овладяла още - зареждането. Тук никой не ти зарежда колата, трябва аз сама, но веднъж го правих само Simple Smile

# 1 628
Оооо, ако трябва да заредя сама ще е цирк 😁 Аз само помня от коя страна ми е резервоарът.

# 1 629
  • Бургас
Едно закъсняло Христос Воскресе и от мен!
Не мога да се добера до форума.
Използвам почивните дни за шетане, готвене, разходки и чоплене из цветята.

Честити да са всички рожденици!
Козуначев, кога порасна и той, Божеее....

Алечко, много ти се радвам, знаеш!
Тути, хубав жест на щерката!
Ренко, и аз искам така на шезлонга.
Видях много хубави яйца и козунаци! Браво!
Аз нямах муза да правя. Иначе си имам една изпитана рецепта и все нея прилагам.

# 1 630
  • Canada
Фонсе, неприятно ... Сутринта си помислих колко ли ще ви се радва Куч като ви види Simple Smile Чак ми стана радостно и на мен заради него Blush

Иииии, Ланди, в сърцето ме уцели Heart От няколко дни само за това си мисля, нямам търпение да го намачкам Heart Eyes

Научава се зареждането, както и шофирането Blush Сещам се веднъж как звънях на ММ да питам какво съм заредила, да не е случайно дизел. Това след като бях напълнила резервоара, разбира се Joy

Овършахме магазините, сега започва досадното чакане Grin

# 1 631
  • Бургас
Фонс, сЕди мирно някъде Simple Smile Дано нямаш други близки срещи с летящи предмети.

Тути, огромно браво на твоето момиче за жеста!

пуш паузите се размазвам на шезлонга.

Али, да не удвоиш дневната доза цигари.

Пуснах се днес вече по тениска, на малкото купих сандали, абе лято ви казвам.

# 1 632

пуш паузите се размазвам на шезлонга.

Али, да не удвоиш дневната доза цигари.

Пуснах се днес вече по тениска, на малкото купих сандали, абе лято ви казвам.

Долу горе така стана. 😂
Верно е лято, опекох се 😁 По тоя повод май рязко ще тресне буря тука. Изведнъж се запуши и раздуха. Да вали, аз предвидливо си оставих гардероба под навеса за после, а си лакирах леглото. Само да го прибера

# 1 633
Оооо, нямам търпение и аз да открия сезона по монокини на таванската тераса. Трябва да хвана малко тен преди едно събитие, което е след 17 дни.
Фонсе, хапни нещо, че да оползотвориш времето.
Селесте, весело да си изкарате.

# 1 634
Здравейте на всички от мен!

Изпуснах тотално темата, но все пак да се разпиша накрая. Simple Smile

Надявам се всички са имали весели празници.

Планираме с децата да сме в Пловдив на 24-26ти май.
Ако има някой желаещ там да се видим с децата, ще ми бъде много приятно.
Както и ако може да препоръча разни задължителни за посещение места и какво ще е интересно за децата. (освен основните забележителности, които ще посетим така или иначе).
Местенца за хапване - също.

Общи условия

Активация на акаунт