Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 859
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 150
Моя мъж дори си ги овалва в барбекю сос, Бо той доста често загаря на тигана. Но пък придава много хубав вкус

# 151
Загаря, защото е пълен със захар. Пак ще се измие, ако веднага след кюфтетата сложиш вода и оставиш на котлона, докато още не е изстинал. Хем пък и ще имаш още някоя лъжица сос Grinning Друг вариант е да сложиш барбекюто вътре, в средата на кюфтето, но пак може да изтече. Иначе аз лично си го поливам отделно.

# 152
Много закюфтя темата. Отивам да ги търся.

# 153
  • София
Здравейте,случайно да сте видяли някъде в София от детските дървени кухни?Звънях на телефона,но за съжеление имат технически проблем..
Благодаря!

# 154
  • София
Утре ще ходя за детски ролкови кънки.
Имате време да ме разубедите Wink
Ако някой има впечатления, моля да сподели.

# 155
  • Mostly in my mind
И аз се чудя за кънките.

# 156
Красиви мами, кажете ми крема за ръце на Сиен с Q10 Anti-ageing одобрявате ли го?
В бяло-жълта опаковка е.

# 157
  • София
Красиви мами, кажете ми крема за ръце на Сиен с Q10 Anti-ageing одобрявате ли го?
В бяло-жълта опаковка е.

Да, много е хубав. Има и UV-защита.

# 158
А какво мислите за тази парочистачка

# 159
  • София
Здравейте,случайно да сте видяли някъде в София от детските дървени кухни?Звънях на телефона,но за съжеление имат технически проблем..
Благодаря!
Още в старата тема Ви отговорих. Преди една-две седмици, в магазина на бул. „Ломско шосе“ 218 имаше поне пет броя. Бяха на разпродажба.

Вчера раздаваха стикита в Люлин на бул. "Петър Дертлиев" 111, на ул. "Екзарх Йосиф" също имаше - за днес не знам. Аз някак си ги събрах.

Да се похваля - в един сайт за обяви, намерих мечтаната бяла пейка - чисто нова, в кашон и на по-добра цена. Много съм доволна. Flutter

# 160
  • София
За съжеление,нямаше нито една бройка.За това питам отново..Благодаря все пак!

# 161
  • 1st floor
Соларната външна батерия пускана ли е и преди и има ли отзиви? Имам една у нас, някаква рекламна, но не върши никаква работа...

# 162
  • София
bibi82, съветвам ви да питате управител на място. Почти съм сигурна, че не са ги продали - не забелязах особен интерес към тях. Вероятно са в склада. Peace

# 163
  • София
Ок,ще пробвам така,дано имам късмет!:blush:

# 164
Взех си пяна за тоалетна, но нямаше за текстил.
И от рибата тон се запасих, дано не е много суха. Великденски сладости и след касите една жена ме спря да ме интревюира дали получавам брошури. Не и казах, че от бг мама се информирм за промоциите им. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт