Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 244
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 820
Теди, ти наистина реши да се променяш, както каза снощи Grinning

# 2 821
Laughing толкова ми е трудно.....може да стане като при диетите...
Обачееее завиждайтиииииииииииииииии Мара познава портиера на Хародс
https://www.youtube.com/watch?v=tQR89VRe5w8&t=205s
4:36мин.

# 2 822
Попаднах на готино великденско видео от Джеферович. Не, че е нещо непознато, обаче ми е празнично Simple Smile

https://youtu.be/BqLEaPDLhGI
Гледам и Евгения снима по сатенен пеньоар и дантелен потник, досущ като Ивана преди няколко дни.... Все си мисля, че не им е там мястото на тези облекла, ама модата вече не е това, което беше. Друго си е да декорираш яйца по сатен и дантела...Bowtie

# 2 823

Мара си е купила ЕДНА обица от Диор хахахаха не могааааа

# 2 824

Мара си е купила ЕДНА обица от Диор хахахаха не могааааа
Е сега една, една една ама ние и толко нямаме. Дали има същата в джъмбото Laughing

# 2 825
От последното видео на Мара ми стана откровено жал за нея. Много й се иска да живее луксозен живот, та чак нарече приятеля си, който й ходи по гайдата с колата си - "my driver", "my taxi".
Ходи сама да си " запазва маса в ресторант за РД", сякаш онлайн резервации не приемат. А ресторанта в мол.
Toлкова напъни да е красива, а всъщност устните й вече са станали на бучки от некачествените филъри.

# 2 826
На вашето внимание  последен писък на модата за лято 2019 - летен модел на усмирителна риза за влогъри.

Мога и да позная от кой магазин си  е купила уникално модерните дрехи - edrehi /всъщност все още не съм видяла сайта на магазина/.

# 2 827
Не рекламирай! Ще дропне сайта!

# 2 828
Тази Златена Енчева почна да прави тъпи видеа,в началото ми беше интересна.Тръгна надолу след видеото в което звъняха с гаджето ѝ на непознати номера.След това го изтри.Тъпо,тъпа.

# 2 829
Пепе има ново видео, та да обобщим:

1. Ходили да гледат Game of thrones, който както разбрахме, тя никога не е гледала, но поне видяхме, че са "хапнали". Реклама на Фудпанда/там който ги спонсорира.
2. Ходи на самба и си купи обувки. Това ми напомня на едно момиче, което ходеше на бачата, нооо приликата е случайна или недействителна, сигурна съм.
3. Филипчо и София мажат нещо, тоест той "твори" де
4. Покрай толкова много ангажименти разбираме, че Пепе носи лаптопа си навсякъде със себе си, за да може да работи, ако има свободно време. Важното е че дори по време на интервю в радиото тя успява да направи реклама на вода Роса.
5. Реклама на Коко нокти.
6. Малко "Случайни кадри" на децата
7. Реклама на някакви нечувани досега от мен бебешки продукти Оскар.
8. Реклама на Ла рош позе
9. Реклама на Златна рибка
10. Реклама на  боя за коса Лореал - продукта бил "много иновативен и много нов"
11. Реклама на Деклеор Париж (или както там се казва)
12. Ядене на филии с яйца и сирене на заведение, отново.
13. Реклама на Моторола бейбифон

Няма нужда да ми благодарите. И накрая натиснете бутона Unsubsribe :* целувки и до скороооо

# 2 830
Момичето с акнето, чийто канал е постнал малко по-назад, е всъщност с доста тъжна история. Майка й почина, баща й се разболя и вече не помня, но май и той почина. Тя е леко алтернативна, но е много красива и според мен с много много тъжна и самотна душа Sad

Пепе в нови сторита се е стресирала, че Сиена е с рефлукс - мега често явление при бебетата. Но изглеждаше даже напрегната, че със София не е имала този проблем. Може би най-накрая ще разбере, че всяко бебе и всяка майка са различни! И не е всичко въпрос на желание.

А-про-по: тези вежди толкова много я загрозяват. И този тъмен фон дьо тен на лицето съвсем оклепва нещата.

# 2 831
Пепка Веждата.
Скрит текст:

# 2 832
Гледах новото видео на Алекс Петканова. Страхотно тяло има и във видеата вкарва чувство за самоирония.

# 2 833
Ушаците са супер! Опашчица липсва обаче.
Независимо, че не харесвам Джеферович, е симпатично, че е направила такова клипче, много по - приятно от обиколка на Джъмбо, където бях и аз бтв и тази година излезнах с едни салфетки само.

# 2 834
не знам забелязвате ли сълзичката на Сиена... детето плаче или е плакало, а Пепе се е ухилила до него и го снима, най-добрата майка безсъмнено....

Много неуместна снимка. Детето очевидно е плакало.

Общи условия

Активация на акаунт