Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 269
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
За всички хора е изнервящо. Никой не обича да чака на опашки, но на практика хиляди хора всекидневно чакат.
Изобщо, някой уточни ли ми как ТОЙ  не обичал да прави нещо, което очевидно се налага на всички хора, си правя изводите колко е самонадеян и егоцентричен.

Е с това няма да се съглася, не навсякъде и винаги се чака с часове. Нито възнамерявам да го приема за.нормално. Ако е нормално, защо записват часове? Говорим за рутинни консултации, не за спешни кабинети, патологични случаи и тясно специализирани доктори. Да оставим колко е готино да киснеш часове на едно място с големия корем, като често и няма къде да седнеш, пикае ти се през 20 минути + вероятно работиш.

Лекарите, които Полина избори ежедневно водят раждания и ако уцели точно такъв момент има да си чака. Никой лекар няма да остави родилката, защото Полина влогъркста чака за рутинна женска консултация. При доктора, който е избрала ситуацията е много по-различна, защото той работи по график в болницата. Искам да гледам видеото, в което разбира, че за нормално раждане не се избира екип в Надежда. За простосмъртните говоря...

# 3 106
  • София
Дори в Спешното хората чакат с часове да ги приемат. Щото няма как всички наведнъж. Нищо няма да й стане на великио корем.

А тия отрепчици, които коментират във видеото, са .. отрепчици. Нищо смешно няма, дори е доста тъпо видео. А тоя, намиращия кусурите, прилича на клошар. 

# 3 107
На мен тези двамата младежи изобщо не ми бяха забавни, не се засмях дори за секунда. Седнали да обсъждат момичетата като клюкарките пред блока, повечето от коментираните влогърки не ги харесвам ама изобщо, но пак на моменти пресолваха манджата. "ее брат, тая нема никъв задник, еее брат виж я на тая крака ѝ е огромен, бате, тая е мноо дебела, по-голема е от мен, аз харесвам красиви жени, ееее брат тая мноо се е замазала по снимките". Грозно ми е такова коментиране, особено от мъже. Мъжленца по-скоро.
Точно това и аз си мислех. Никаква критика, беше си просто обиждане към някои. Понеже те са неземно красиви...

# 3 108
Само за Валерие бяха много прави. На това се смях най вече.

# 3 109
Дори в Спешното хората чакат с часове да ги приемат. Щото няма как всички наведнъж. Нищо няма да й стане на великио корем.

А тия отрепчици, които коментират във видеото, са .. отрепчици. Нищо смешно няма, дори е доста тъпо видео. А тоя, намиращия кусурите, прилича на клошар.  

Ами това казвам и аз, за спешен кабинет или ултраспешъл специалист стоиш и чакаш колкото трябва, там нямаш избор. Но за женска консултация не бих се тикала при най-заетия доктор в града, който е поел 3000 бременни и всички чакат с часове. Ако имам избор, да ще си го спестя! Не от каприз, от здрав разум. Говоря за нормално протичаща бременност. Може да се е случвало доктора ми да е израждал пациентка в часовете за консултации и съм изчаквала, но е било не повече от 2-3 пъти, което е ок.

# 3 110
  • София

Ивана и тя е започнала да си удължава краката 😆

Хахаха, тези са страшно жалки с удължаването на краката, изтъняването на раменете и бицепса. Не може 158 см са станат 185 см, както и 140 кг да станат 80 кг - няма как, нереално е.
Толкова много личи, че се обработват - в тази снимка оградата в долната й зидана част видимо пропада. Приятелката й, ВалериЕ, така се беше обработила на една снимка в двора на църквата в Банско, че видимо мязаше на бостанско плашило - на колец набучена човешка глава. Ето това е шизофренията, тя не прощава на никой.

# 3 111
  • София
Tuali, разбрах те още първия път и звучи напълно логично да предпочетеш по- ненатоварен график, отколкото да висиш.
Но в случая визирах изтъкването й- че тя не обичала да чака и да се реди.

# 3 112
Скрит текст:

ето, детето вече е в парка!

# 3 113
  • София
Хахахах, чакай да напиша да се гръмне, може пък да го изпълни, ако после ще й правят икона на Св. Мъченица Антоанета Laughing

# 3 114
  • София

Добре, че е бг мама. 😄😄😄 Много са ми смешни как уж случайно публикуват неща, които сме коментирали тук. Аз с моите 158см трябва да почна да си удължавам краката, че изостанах от модата. 😄

# 3 115

Добре, че е бг мама. 😄😄😄 Много са ми смешни как уж случайно публикуват неща, които сме коментирали тук. Аз с моите 158см трябва да почна да си удължавам краката, че изостанах от модата. 😄
И аз съм толкова, трябва да я видя тая опция Laughing
Пепа е завела детето колко да го снима.

# 3 116
Спуках се да се хиля, тук коментират бг влогърките -
https://www.youtube.com/watch?v=uohQjcJ9wxU

Ужасен клип. Двама простаци са седнали да обсъждат момичета, които дори не биха ги забелязали. А речника им се изчерпва до "бате"  Sick .

На мен тези двамата младежи изобщо не ми бяха забавни, не се засмях дори за секунда. Седнали да обсъждат момичетата като клюкарките пред блока, повечето от коментираните влогърки не ги харесвам ама изобщо, но пак на моменти пресолваха манджата. "ее брат, тая нема никъв задник, еее брат виж я на тая крака ѝ е огромен, бате, тая е мноо дебела, по-голема е от мен, аз харесвам красиви жени, ееее брат тая мноо се е замазала по снимките". Грозно ми е такова коментиране, особено от мъже. Мъжленца по-скоро.

Съгласна съм с всичко Peace .

# 3 117
Пепе, отправям ти ново предизвикателство - направи бъркани яйца и авокадо тост сама, вкъщи, на вашите котлони. Joy

# 3 118
Ели не е казвала да е в конфликт с брат си и баща си. Когато говори за смъртта на майка си спомена, че не може да споделя с тях, така както с приятелка. Не е казвала, че са в лоши отношения. Даже имаше преди доста време видео, в което показваше нови придобивки и показа роклята, с която е била на сватбата на брат си. Така че не си мислете, че не се виждат и чуват и са едва ли не скарани Simple Smile

# 3 119
Пепе верно е за снимката в иг, в това време на пързалката и с закопчано догоре яке на София, не на нас тия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт