Моят е същият, но като ме види че си разкопчавам сутиена
Моят е същият, но като ме види че си разкопчавам сутиена
. И Антония е нервна, все иска компания. Абе, то май детето не е по-нервозно от друг път, ама на мен така ми се струва, щото съм се отпуснала и не ми се мърда въобще.
аз и днес имах гости и затова не съм сядала...даже излизахме малко въпреки лошото време...и сега сме си вкъщи вече...уфф,нищо не съм готвила и ме чака шетане още от снощи...ама няма как,не се живее в кочина
айде до по-късно и да сте изписали цяла страница вече!
после даваш промени профила най-долу на страницата и готово...успех
абе всички ли спитеее?!
Последните дни не съм писала, защото като включа компютъра каката и тя се "залепя" и няма оттърване от нея.
Дано повече да не ви случва да лежите в болница и да се разболявате сериозно 
Добре че сме на кърма, иначе трябваше посред нощ да оправям шишетийте
А за зеленчуково пюре -
УЖАС някакъв, нещо не се справяме още. Сега в сряда сме на консулт при доки да видим колко сме пораснали. А то и плодовите нещо не са ни редовни. Давам й следобед 1 час преди храненето, ама си повръща детето, много й идва в стомахчето! И й давам сокче, като изпие кутийката тогава давам пюрето, иначе само хвърлям, а тя повръща.
Ще пробват пак на есен, живи и здрави! Тя ми каза, че хората, които са знаели, направо са я побъркали от телефонни обаждания: Как се чувсташ? Как си? ; Ей такива разни... Тя ми каза, че следващия път на никой няма да казва, това си е абсолютен психически тормоз. Понеже в такова положение е трудно да казваш каквото и да е, аз пък й казах, че човечето не си е харесало зодията и затова не е станало сега
И наистина да не казва на никого, ако стане да ги сюрпризира всичките
Те са прекрасни хора и аз им стискам палци от все сърце, всяка жена трябва да стане майка, това ни е природно заложено. Много искам и тя да почувства това щастие.
Има време засега! Няма на кой да оставя бебка, за да ходя на работа. А на ясла не искам да я давам толкова малка. Ще вземе и тя да ми боледува като кака си, какво ще правим тогава - пак по доктори и дежурни в кварталната аптека. Но въпреки всичко, прищя ми се отново да работя и даже вдигах малко телефона за обяснения
/това също ми се включва в задълженията там/. Ако не я увеличат, няма да се върна там, просто ще ми се подиграят съвсем

Надявам се и вашите бебоци да започнат да спят по цяла нощ,че си тежи това будене по 1-2 пъти
Трябва да чета поне 2 месеца,другите хора четат и по 3, за този голям и тежък изпит.А с него в къщи няма да мога да се справя,няма и кой да ми го гледа - и майка ми и свекито ходят на работа
Да не кажа, че с вреемето сякаш и на работа не ми се връща 

Взех да си мисля, че нямам достатъчно кърма. Дано да е моментно. Иначе нормално яде вечер в 22.30 и спи до 6-6.30, като сега в жегите се буди по 2 пъти на нощ за вода, но още докато пие заспива.
, чак снощи ни го пуснаха посред нощите, а вие вече в нова темичка сте се преместили
да ни е честита и дано само хубави неща да се пишат в нея 

А на каката не можеш да и кажеш ти няма повече играеш с децата, а и най-вече кога са и от градина и съседчета. В такива случай се чудиш кое е най-правилното и как да постъпиш, дано повече да няма проблеми и всички да сте си здрави и да се радвате на лятото и почивките 
То и ние тази седмица трябва ходим за 3-тата ДТК и ПО, та дано ни се размине температурата, до сега се разминавахме, дано и сега така.
)) Иначе през деня хапва по малко пюренце, че мислех че нещо кърмата ми не стига и той беше все гладен, но като гледам как го давам това пюре от време на време колкото да съм дала (че оно е лакомо и си го хапва), ама почна пак да си му стига кърмата като го гледам и даже и забравям за пюретата, но поне знам че си му харесват, особенно като има и някакво плодче в зеленчуковото да е сладичко, чак се сърди кога спра да му давам

Справям се, нямам избор. Въпрос на лична нагласа и голяма организация на времето. При всяка възможност ги изкарвам навън, позанемарявам дом. работа, но е по-спокойно, иначе ще се сбъркам. А и Сузи посвикна с новия режим покрай бебето. Сутрин, докато Рони спи, аз правя закуската и хапваме с каката. Гледам, докато бебчо спи, да се оправям със Сузи или други дом. неща /поне чиниите да измия/. А и Сузи се занимава и играе с Рони, спокойна съм, когато ходя до тоалетна, особено сега с това врът насам врът натам. Тази седмица, нали каката я командировахме с баба й, като съм сама с беба ми е много странно, дори малко скучно. Поне със Сузи можеш да си приказваш