Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 468
  • 496
  •   1
Отговори
# 225
  • Агент под прикритие
LaughingLaughingLaughing
Ми унизително си е.Освен ако не си доказано луда(и пак има такива,на които не им пука) или извънредно грозна,а той не достатъчно закъсал - свободен мъж едва ли отказва на жена,която ми се предлага и може да се позабавлява с нея.
Друго е като се попотруди да те свали,а не да му се предлага на тепсия и да изгуби интерес.
Луда ??? Извънредно грозна ??? Недостатъчно закъсал ??? Хайде вземете се спрете малко с тия етикети, че ставате направо жалки. LaughingLaughingLaughing
То бива самочувствие, ама чак толкова....
Имаше някой тук, който твърдеше, че ако приемала поканите на всички мъже, нямало да излезе от кафетата... Смях  !!!

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 10:09 от AgentProvocateur

# 226
ЗА СПЯЩАТА ПРИНЦЕСА
Спящата принцеса
сладък сън сънува
и в съня си вижда:
принцът я целува.
Времето минава,
принцът й къде е?
Спящата красавица
почва да старее.
Ей го, принцът иде.
Гледа. Отминава-
кой ще ти целува
бабичка такава!
Седемте джудженца
вадят кърпи, плачат.
Нажален, подсмърча
даже разказвачът.

# 227
  • София
Ми унизително си е.Освен ако не си доказано луда(и пак има такива,на които не им пука) или извънредно грозна,а той не достатъчно закъсал - свободен мъж едва ли отказва на жена,която ми се предлага и може да се позабавлява с нея.
Друго е като се попотруди да те свали,а не да му се предлага на тепсия и да изгуби интерес.

Както се казва, "пресолихте манджата". Че грозна, че луда, че закъсала... Точно красивите жени са склонни да действат, без много да се подмайват, защото имат самочувствие и знаят, че и да не се получи - като автобусите, ще дойде следващият. И повече знаят какво искат и как да си го получат.
Напротив, по-грозничките са по-склонни да робуват на клишета и да се страхуват, сакън да не го изтърват, сакън да не стане нещо, че да го откажат, че не се знае кога пак ще им падне. И то от толкоз треперене накрая нещата пак се омазват.

# 228
Не знам кой как и защо действа, но:
мъжа цени нещата, включително и жените, когато се е борил за тях, потрудил ли се е да ги получи, те са му ценни и не е склонен лесно да ги захвърли.
Поднесено ли му е едно нещо на тепсия, без дори да си мръдне "задника от дивана", ами, логично, все едно му е дали поднесеното ще е там или ще се изпари.
Да, сигурно няма мъж, който да избяга с писъци от напориста жена.Съвсем друг е въпроса дали след като използва поднесеното му, ще остане или ще се заоглежда за следващия "поднос".   Smiley

Единственото гадже, което ме отряза/заряза, беше това, след което аз тичах, не той след мен.С другите аз прекратявах отношения....

# 229
  • Агент под прикритие
Поднесено ли му е едно нещо на тепсия, без дори да си мръдне "задника от дивана", ами, логично, все едно му е дали поднесеното ще е там или ще се изпари.
Да, сигурно няма мъж, който да избяга с писъци от напориста жена.Съвсем друг е въпроса дали след като използва поднесеното му, ще остане или ще се заоглежда за следващия "поднос".   Smiley
Хайде бе, логично? И как така? Това, че ти не си виждала такъв, не значи, че няма, и това е логичното в случая, а не тая категорично написана глупост.

Единственото гадже, което ме отряза/заряза, беше това, след което аз тичах, не той след мен.С другите аз прекратявах отношения....
Един случай на много. Не доказва нищо, камо ли "логиката" на горното.

# 230
  • София
Мдааа, мъжете са по един калъп, жените – по друг. Все го забравям.

# 231
  • Наблизо
Всеки решава за себе си,тук споделяме мнение от собствен опит.Има си жени,дали от отчаяност,дали от обич към риска или Точно този искам, скачат и сами си се предлагат.Те няма и да послушат такива като мен,които обичат да бъдат ухажвани.Просто трябва да си си преценила риска - има достатъчно жени;които не им пречи да ги употребят и да си бият камшиците,а те доволни че са преспали с този красив жребец и сами са го спечелили.

# 232
  • София
Ооо, и жените употребяват и си бият камшика. И едните, и другите си доставят удоволствие, няма нищо лошо в това. Важното е да няма излъгани.

# 233

[/quote]
Не бъркай тичането със първа крачка.Едно е да досаждаш,друго е след като сте по флиртували известно време небрежно да го поканиш за кафе,ако се дръпне,няма смисъл повече,сам си правиш извода и напред.Това е толкова е просто!

# 234
  • София
Изглежда съм остаряла. Виждам на живо как са се променили нещата и колко са напористи жените, но наистина ми е интересно по пътя на каква логика е станало това. Подобно поведение винаги са имали само рускините, но там мъжете са били кът след Втората световна война и борбата за тях се е оформила естествено.
Иначе мъжът си остава ловец. Никаква причина не виждам жената да прави първата крачка и да кани някого на кафе или каквото и да е. Пак казвам, явно съм с остарели разбирания, но се включих, защото наистина не схващам как  и защо нещата са стигнали до това мъжете да стоят и да чакат някой да им звъни, да ги почерпи, да ги кани...Или нека да не са мъжете, но поне момчетата. В моето поколение все още има и от другото, но сред младите всичко е наопаки.

# 235
Да, сигурно няма мъж, който да избяга с писъци от напориста жена.

Повечето бягат в тих ужас (за да не ориентират потерята) Sweat Smile
Музикален поздрав за "напористите жени":

# 236
  • София
Изглежда съм остаряла. Виждам на живо как са се променили нещата и колко са напористи жените, но наистина ми е интересно по пътя на каква логика е станало това. Подобно поведение винаги са имали само рускините, но там мъжете са били кът след Втората световна война и борбата за тях се е оформила естествено.
Иначе мъжът си остава ловец. Никаква причина не виждам жената да прави първата крачка и да кани някого на кафе или каквото и да е. Пак казвам, явно съм с остарели разбирания, но се включих, защото наистина не схващам как  и защо нещата са стигнали до това мъжете да стоят и да чакат някой да им звъни, да ги почерпи, да ги кани...Или нека да не са мъжете, но поне момчетата. В моето поколение все още има и от другото, но сред младите всичко е наопаки.
Виждам причина за тази промяна. Преди (доскоро) прекалено много се козируваше на "трябва/не трябва". Сега се гледа повече "искам/не искам". За мен сегашният вариант е много по-добър.

# 237
  • София

Виждам причина за тази промяна. Преди (доскоро) прекалено много се козируваше на "трябва". Сега се гледа повече "искам". За мен сегашният вариант е много по-добър.
И кое е по-добро в това момчетата да станат самодоволни принцеси, за които момичетата се борят? Нима вече жените не виждат удоволствие в това да ги ухажват?
И никога не съм мислила, че нещо трябва  да е по някакъв начин, напротив, хич не бих искала да тичам по някого, да го каня и покорявам. Съвсем достатъчно е да приемам или да отказвам предложения. Не вярвам, че някой много те харесва ама няма смелост да те заговори, покани и тн. Знам, че има такъв тип натури, затворени и неинициативни, но те не са чак толкова много. Не говорим за изпращане на мъжа за рядко цвете на върха на стръмна планина, само за инициативата да покаже интерес. То е повече от ясно, че ако е нормално развит първо ще е отчел, че има някакъв шанс, което идва от жената, без да се налага чак и да го съобщава в прав текст. За мен иначе се губи играта, тръпката, но пак казвам, само от любопитство разпитвам. Не мисля, че има правилно или грешно в случая, еле па универсално.

# 238
  • София

Виждам причина за тази промяна. Преди (доскоро) прекалено много се козируваше на "трябва". Сега се гледа повече "искам". За мен сегашният вариант е много по-добър.
И кое е по-добро в това момчетата да станат самодоволни принцеси, за които момичетата се борят? Нима вече жените не виждат удоволствие в това да ги ухажват?
Скрит текст:
И никога не съм мислила, че нещо трябва  да е по някакъв начин, напротив, хич не бих искала да тичам по някого, да го каня и покорявам. Съвсем достатъчно е да приемам или да отказвам предложения. Не вярвам, че някой много те харесва ама няма смелост да те заговори, покани и тн. Знам, че има такъв тип натури, затворени и неинициативни, но те не са чак толкова много. Не говорим за изпращане на мъжа за рядко цвете на върха на стръмна планина, само за инициативата да покаже интерес. То е повече от ясно, че ако е нормално развит първо ще е отчел, че има някакъв шанс, което идва от жената, без да се налага чак и да го съобщава в прав текст. За мен иначе се губи играта, тръпката, но пак казвам, само от любопитство разпитвам. Не мисля, че има правилно или грешно в случая, еле па универсално.
За мен винаги наличието на избор е по-добър вариант. Не твърдя, че преди не е имало. Твърдя, че се даваше много по-голяма тежест на предполагаемите роли, за мен маски.
Ако една жена иска да бъде преследвана, никой не я спира.
Ако друга жена иска да преследва, също никой не я спира.
Явно има и от двете "породи". Жените сме различни. Същото се отнася и за мъжете. Няма нищо лошо в това. След като има жени, които изпитват удоволствие да преследват, а не да бъдат ухажвани, защо не?

# 239
  • София
Значи е ОК момичетата да са самодоволни принцеси, за които момчетата да се борят, но обратното - не? Що така?

Светът се променя, хора. Бъдещето не е наше, а на нашите деца и внуци. На 41 съм и съм наясно, че отиде ли си на оня свят и моето поколение, освен това на нашите родители, само след 50-тина години много от нещата вече ще са различни. Може би не навсякъде - в Саудитска Арабия надали промените ще са големи, но в не толкова религиозно-консервативните държави със сигурност ще ги има. Дали за добро или зло - няма как да знаем.

Общи условия

Активация на акаунт