Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 466
  • 496
  •   1
Отговори
# 210
  • Агент под прикритие
И откога психическия тормоз е по-приемлив? И на какво основание счита, че е в правото си да го назидава?
Човек, какво се впечатляваш на тия глупости? Естествено, че не е приемливо. Това са хора, които си изпускат нервите.
Освен това, ако няма достатъчно основателна причина, този, който има куража да удари шамар, трябва да има и куража да поеме обратния такъв.

# 211
Приятелката ми като завърши у-ще започна работа като секретарка в една външна фирма. Шефът й беше 15 г по-възрастен ерген, не особено привлекателен, живеещ под наем и караше кола на приятел.
Обаче..тя полудя по него..
И той по нея де..
Ожениха се след 3 г и от над 20 са щастливо семейство с две деца. А той стана в последствие доста виден банкер.

# 212
Ето  ви и реален случай от личните ми наблюдения: мъжът се явява шеф на девойката, а работата и е критична за осигуряване на средства за съществуване. Освен това е престижна и с уникални възможности за кариерно развитие. Девойката харесва шефа си, на който явно му харесва да е в нейна компания. От друга страна той се държи с нея по същия начин както с останалите дами в офиса и старателно избягва физически контакт. Не прилича на девственик, въпреки че току-що е приложил почти физически средства, за да откаже меко казано настоятелните аванси за авантюрка на особено привлекателна и достатъчно интелигентна офисна пеперудка.
Облича се добре, но живее под наем в сутерен и няма кола. На всичкото отгоре е доста по-възрастен.
Какво ще посъветвате горкото момиче?

Щом я описа като интелигентна, значи ще знае как да реагира. 

# 213
Естествено , че мъжът трябва да прави първата крачка към жена. Ако е мъж. Без комплекси.

# 214
Мъжът, разбира се 😂.... Ама в последно време  има друга тенденция. 😉

# 215
Цитат
Шефът й беше 15 г по-възрастен ерген, не особено привлекателен, живеещ под наем и караше кола на приятел.
Обаче..тя полудя по него..

Хмм... а какво ли е научното обясние за тази аномалия някоя да се влюби в финансово и биологично неуверен мъж, кошмарът на всяка жена? Мислех, че такива мъже се оттеглят в планината и умират самотно в някоя пещера. Явно тогава са били други времена.

# 216
Къде видя в разказа думата “неуверен”? ))

# 217
Аз си я интерпретирах като евфемизъм.

# 218
Преди мислех, че мъжа. Но като гледам някои момичета колко готини момчета си свалиха .... мисля, че е по-добре жената да я направи.

# 219
По друг начин бях разбрала историята ти и все пак смятам, че сте си пофлиртували и искрата е пламнала, докато е бил обвързан, макар и "пред раздяла", това ме учуди предвид крайните ти разбирания относно третия човек Simple Smile
Не е учудващо. Напротив, обяснява и крайните ѝ разбирания по въпроса, и страха, който ги е породил.

# 220
Няма нищо лошо момичето да направи първата крачка,не сме в 19-ти век да чакаме,ще дойде ли или не,да ни сваля,пък ние да се правим на недостъпни,губене на време,защото той може и да не направи нищо,а ти да се самоизмъчваш от вътре.Разбира се зависи и от ситуацията!Аз съм правила първа крачка,а също и съм чакала отсреща да я направят!

# 221
  • Агент под прикритие
Няма нищо лошо момичето да направи първата крачка,не сме в 19-ти век да чакаме,ще дойде ли или не,да ни сваля,пък ние да се правим на недостъпни,губене на време,защото той може и да не направи нищо,а ти да се самоизмъчваш от вътре.Разбира се зависи и от ситуацията!Аз съм правила първа крачка,а също и съм чакала отсреща да я направят!
Ти пък и ти, как така момичето ще прави първата крачка, знаеш ли колко е унизително? Stuck Out Tongue Winking Eye
Разпитай тук из темата, да ти обяснят... LaughingLaughingLaughing

# 222
  • Наблизо
Ми унизително си е.Освен ако не си доказано луда(и пак има такива,на които не им пука) или извънредно грозна,а той не достатъчно закъсал - свободен мъж едва ли отказва на жена,която ми се предлага и може да се позабавлява с нея.
Друго е като се попотруди да те свали,а не да му се предлага на тепсия и да изгуби интерес.

# 223
Ти пък и ти, как така момичето ще прави първата крачка, знаеш ли колко е унизително? Stuck Out Tongue Winking Eye
Разпитай тук из темата, да ти обяснят... LaughingLaughingLaughing
😂😂😂😂😂😂😂

# 224
Ми унизително си е.Освен ако не си доказано луда(и пак има такива,на които не им пука) или извънредно грозна,а той не достатъчно закъсал - свободен мъж едва ли отказва на жена,която ми се предлага и може да се позабавлява с нея.
Друго е като се попотруди да те свали,а не да му се предлага на тепсия и да изгуби интерес.
Въпрос на гледна точка!Границите са ни вътрев главата.Имала съм невероятни връзки,когато аз съм правила първата крачка,и пълни провали,когато съм изчаквала към мен да направят първата крачка!То се разбира кога има интерес и от другата страна,след като съм направила първата крачка.А като видя,че отсреща е вяло държание,си правя извода и следващия.Ми не съм черупка,лудичка съм да и така ми харесва и е интересно!

Общи условия

Активация на акаунт