Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 464
  • 496
  •   1
Отговори
# 195
  • Агент под прикритие
Какво разбираш под "свръхинформация"?

# 196
  • там, където ми харесва
Виждала съм в интервал на 24 часа да се мени мнението , повярвай ми не прави добро впечатление.Не знам такива хора кого лъжат себе си или другите?И това не знам, претенции ли са или непретенциозни хора?

# 197
  • Агент под прикритие
О, тук две мнения няма, но това не значи, че цедката е непременно широка. Аз бих я определил по-скоро като "променлива". И да, основно заблуждават себе си.

# 198
  • там, където ми харесва
Явно аз не знам коя е величината! Nerd

# 199

И какъв точно е проблема, ако "цедката" на един човек е широка, особено ако си е поставил реалистични изисквания и доста хора отговарят на тях?
Я дай пример.

Пример за "цедка" или за реалистични изисквания?
И за двете, в случая ги използваш свързани.
Кое, например, е реалистично очакване зааа... да речем, 28-годишно момиче, от Пловдив, по професия логопед, завършила преди 2 години, живее под наем близо до Гребната база, да речем средна на ръст, стройна, но не особено спортна натура (да речем, че не тренира нещо особено, но скача вкъщи с домашни тренировки и от време на време ходи на Канго Джъмпс и пилатес с приятелки Grinning ), миловидна, чете загадки, хобито й е да приготвя домашни лакомства, но не на ниво Мастър Шеф и обича да прекарва уикендите на открито. Е, колко широка трябва да й е цедката, за да има реалистични очаквания? Сиреч какви мъже би следвало да допуска за себе си и какъв мъж й отговаря реалистично?
//Напълно си я измислих, сега някой да не реши, че говоря за себе си. Grinning

# 200
  • Агент под прикритие
Моите виждания за "цедката" са, че каквото търсиш, поне същото трябва да слагаш и ти на масата. В противен случай имаме нереалистични изисквания. Накратко, ширината на цедката трябва да се определя от предлагането ти, а не от това, което търсиш.

# 201

Кое, например, е реалистично очакване зааа... да речем, 28-годишно момиче, от Пловдив, по професия логопед, завършила преди 2 години, живее под наем близо до Гребната база, да речем средна на ръст, стройна, но не особено спортна натура (да речем, че не тренира нещо особено, но скача вкъщи с домашни тренировки и от време на време ходи на Канго Джъмпс и пилатес с приятелки Grinning ), миловидна, чете загадки, хобито й е да приготвя домашни лакомства, но не на ниво Мастър Шеф и обича да прекарва уикендите на открито. Е, колко широка трябва да й е цедката, за да има реалистични очаквания? Сиреч какви мъже би следвало да допуска за себе си и какъв мъж й отговаря реалистично?

Ти описа идеала за жена на повече от половината мъжко съсловие. Като казвам жена, имам предвид такава, която е подходяща за създаване на семейство. Тук не визирам еднократни плътски забежки.
Какъв ще си избере - ами зависи от вкуса ѝ. Никой не е в главата ѝ, за да разбере какво мисли или чувства. А и хайде да не търсим логика в женското поведение Smile

ПС - голямо въображение имаш Grinning

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 22:44 от Анонимен

# 202
  • София
На фона на този шарен живот са ми много странни реплики като "трябва", "задължително е", "така се прави"... Забелязвам, че тези, които най-страстно вярват в клишетата, най-накрая ги нарушават по най-забележителен начин.
Много са ми странни разкази за случаи, в които жената е направила първата крачка и едва ли не мъжът я е взел за изтривалка. Пред очите си имам коренно различни примери, в които жената може да е била по-активна в началото, но след това въпросният мъж наваксва пропуските. В никакъв случай не мога да кажа, че всички щастливи двойки около мен са защото мъжът е бил по-активен.
А сравнения с кученца и котенца са смехотворни. Ако ще продължаваме със сравненията, то един котарак има котенца от половината котки в квартала. Навити? Не мисля...

# 203
kodiak, пробвах се да я направя средностатистическа. Grinning

# 204
Скрит текст:

Ти описа идеала за жена на повече от половината мъжко съсловие.
Като казвам жена, имам предвид такава, която е подходяща за създаване на семейство. Тук не визирам еднократни плътски забежки.
Скрит текст:
Какъв ще си избере - ами зависи от вкуса ѝ. Никой не е в главата ѝ, за да разбере какво мисли или чувства. А и хайде да не търсим логика в женското поведение Smile

ПС - голямо въображение имаш Grinning
Което ме подсеща....за повечето мъже, жените са само две категории.
1.такива, които стават само за чукане
2.такива, които стават за семейство и майки на детето им
И изискванията им, тръгнат ли да се "заженват" се свеждат до едно единствено-жената да е от втората категория.  Smiley
И в този ред на мисли
Скрит текст:
На фона на този шарен живот са ми много странни реплики като "трябва", "задължително е", "така се прави"... Забелязвам, че тези, които най-страстно вярват в клишетата, най-накрая ги нарушават по най-забележителен начин.
Много са ми странни разкази за случаи, в които жената е направила първата крачка и едва ли не мъжът я е взел за изтривалка. Пред очите си имам коренно различни примери, в които жената може да е била по-активна в началото,
Скрит текст:
но след това въпросният мъж наваксва пропуските. В никакъв случай не мога да кажа, че всички щастливи двойки около мен са защото мъжът е бил по-активен.
А сравнения с кученца и котенца са смехотворни. Ако ще продължаваме със сравненията, то един котарак има котенца от половината котки в квартала. Навити? Не мисля...
много зависи в коя категория я е поставил мъжа.Ако е "минала" теста и е "класифицирана като "става за семейство", не е проблем за мъжа, че в началото тя е била по-настъпателната.
И преди да се е завихрил поредния спор, повечето мъже дори не се замислят, просто "поставят" всяка жена, с която се запознават, в съответната "категория".Това зависи почти на 100% от "посланието", което излъчва жената- с визия, с думи, с излъчване, с поведение....

# 205
  • София
Ами то и мъжете са в тези две категории, общо взето. Е, има и трета, която не става за нищо.

# 206
35-годишно момче, от Благоевград, служител в застрахователна компания, изплащащ ипотека за двустаен в Модерно предградие, метър и седемдесет и пет, 90 кг.  Рита футбол през уикендите и чат-пат някоя вечер. Обича да работи на село, но все още не може да си позволи вилно място. За леки до средни ремонти на дома и колата не вика майстори, защото е завършил ТУ.
Grinning

Ето  ви и реален случай от личните ми наблюдения: мъжът се явява шеф на девойката, а работата и е критична за осигуряване на средства за съществуване. Освен това е престижна и с уникални възможности за кариерно развитие. Девойката харесва шефа си, на който явно му харесва да е в нейна компания. От друга страна той се държи с нея по същия начин както с останалите дами в офиса и старателно избягва физически контакт. Не прилича на девственик, въпреки че току-що е приложил почти физически средства, за да откаже меко казано настоятелните аванси за авантюрка на особено привлекателна и достатъчно интелигентна офисна пеперудка.
Облича се добре, но живее под наем в сутерен и няма кола. На всичкото отгоре е доста по-възрастен.
Какво ще посъветвате горкото момиче?

Шамарът от жена към мъж е по- скоро обида или назидание за нанесено огорчение. От мъж към жена е физически тормоз.
И откога психическия тормоз е по-приемлив? И на какво основание счита, че е в правото си да го назидава?

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 08:35 от Ezhko

# 207
Скрит текст:
35-годишно момче, от Благоевград, служител в застрахователна компания, изплащащ ипотека за двустаен в Модерно предградие, метър и седемдесет и пет, 90 кг.  Рита футбол през уикендите и чат-пат някоя вечер. Обича да работи на село, но все още не може да си позволи вилно място. За леки до средни ремонти на дома и колата не вика майстори, защото е завършил ТУ.
Grinning

Ето  ви и реален случай от личните ми наблюдения: мъжът се явява шеф на девойката, а работата и е критична за осигуряване на средства за съществуване.
Скрит текст:
Освен това е престижна и с уникални възможности за кариерно развитие.
Девойката харесва шефа си,
Скрит текст:
на който явно му харесва да е в нейна компания. От друга страна той се държи с нея по същия начин както с останалите дами в офиса и старателно избягва физически контакт. Не прилича на девственик, въпреки че току-що е приложил почти физически средства, за да откаже меко казано настоятелните аванси за авантюрка на особено привлекателна и достатъчно интелигентна офисна пеперудка.
Облича се добре, но живее под наем в сутерен и няма кола. На всичкото отгоре е доста по-възрастен.
Какво ще посъветвате горкото момиче?

Шамарът от жена към мъж е по- скоро обида или назидание за нанесено огорчение. От мъж към жена е физически тормоз.
И откога психическия тормоз е по-приемлив? И на какво основание счита, че е в правото си да го назидава?
Младо момиче, значително по-възрастен ШЕФ, работата й е жизнено необходима.
Момичето да си гледа само и единствено работата, ако не иска да я изгуби....99% от офисните свалки, в такава конфигурация, завършват зле.

# 208
  • София
Ще я посъветвам да не си разтваря краката там, където работи.

# 209
Еее, престижна работа с уникални възможности за кариера, пък шефа под наем в сутерен и без кола... Или шефа не струва или работата, и в двата случая момичето да си кюта и да се оглежда за нещо, което повече си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт