Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 447
  • 496
  •   1
Отговори
# 180
Мъжа трябва да направи първата крачка.Често това е като изстел в тъмното - не знаеш на какво попадаш. Непозната жена, не познаваш приятелите и, дали си има приятел и т.н. Ако отговори на поканата няма как да я обстрелваш с лични въпроси, защото жена която държи на себе си директно би ти казала да отиваш на задника на географията, взема си чантата и става. Като ходене по тънък лед е. Следиш и действията, как се държи, как реагира. Става още по-интересно когато се окаже, че изобщо не харесва нещата които ти харесваш като сте се заговорили. Виждаш как си играе с теб, скача от тема на тема, спестява отговори и насочва разговора както тя си иска. Няма място за грубости но въпреки всичко трябва да запазиш добрия тон и дистанцията. В същото време нито тя нито ти ставате от масата. В един момент вече е наложително, но тя приема покана за следващо кафе или хапване. Неангажиращо, на публично място. Но дистанцията си я има. Няма как да я счупиш, ако жената сама не пожелае. Директността и арогантността могат да попречат. Всичко е флирт с неизвестен край. Но най-накрая всичко се разбира кое какво е, ако човек е достатъчно търпелив и има желание. Прибързаните заключения никога не са добър съветник.

# 181
Под първа крачка имах предвид точно фактическа проява - като покана за среща . Иначе то е ясно,че всяка жена харесваща даден мъж излъчва някакви „сигнали„.

Тая работа с излъчване на сигнали от жените е нож с две остриета.  Laughing
Главно други жени го забелязват. Настоящите на мъжете, които се стремите да облъчите. Mr. Green

# 182
  • София
Хаха
Недей така, някои си свиваме еманацията покрай обвързани мъже.

# 183
Под първа крачка имах предвид точно фактическа проява - като покана за среща . Иначе то е ясно,че всяка жена харесваща даден мъж излъчва някакви „сигнали„.

Тая работа с излъчване на сигнали от жените е нож с две остриета.  Laughing
Главно други жени го забелязват. Настоящите на мъжете, които се стремите да облъчите. Mr. Green

Изобщо не говоря за обвързани хора .

# 184
Някои свивате, ама други разгъват ! Конкуренцията не спи !

Norry, аз също не говоря за обвързани хора. Хората са свободни по начало, тези, които избират да бъдат вързани се наричат роби. Или мазохисти. Такива само мога да съжалявам, но не ги обсъждам.

# 185
Някои свивате, ама други разгъват ! Конкуренцията не спи !

Norry, аз също не говоря за обвързани хора. Хората са свободни по начало, тези, които избират да бъдат вързани се наричат роби. Или мазохисти. Такива само мога да съжалявам, но не ги обсъждам.

А какво означава тогава „ Настоящите на мъжете, които се стремите да облъчите„ ?

# 186
Аз държа мъжът да ме доминира. Ако не успее да преодолее началната ми доминация, значи не е за мен.
Нормално е така да е и при homo sapiens, след като при почти всички други видове е така (освен при хиените, например, където женската доминира).
Сега например е сезонът на котешката любов. Чувам ги нощем под прозорците като се... ухажват.
Чувал съм, че женската котка не дава на котарак да я обладае, докато първо не я доминира тотално физически, до степен почти кръв да ѝ пусне. Така е и при другите видове по-големи котки. Това е вид тест колко силен е мъжкарят - той ако не успее една женска да доминира, значи никакъв мъж не е, гените му са слаби и не заслужава да се възпроизвежда.
Та и с човешкият мъж ми се струва същото - доминацията не е на такова примитивно физическо ниво, разбира се, но той ако не успее една първа крачка да направи (без страх какво ще му се случело на крехкото его, ако му откажат), и ако не успее да води общуването натам, накъдето иска - ми какъв мъж е? Не заслужава да му пуснат. Това е вид тест, който трябва да мине. А жена, която дава на мъже, без да ги подложила първо на този тест, има много широка цедка.

# 187
На ниво "да му пуснат", "дава на мъже" са нормални подобни разсъждения. Съществуват и цивилизовани хора, обаче. За радост.

# 188
  • Агент под прикритие
Нормално е така да е и при homo sapiens, след като при почти всички други видове е така (освен при хиените, например, където женската доминира).
Сега например е сезонът на котешката любов. Чувам ги нощем под прозорците като се... ухажват.
Чувал съм, че женската котка не дава на котарак да я обладае, докато първо не я доминира тотално физически, до степен почти кръв да ѝ пусне. Така е и при другите видове по-големи котки. Това е вид тест колко силен е мъжкарят - той ако не успее една женска да доминира, значи никакъв мъж не е, гените му са слаби и не заслужава да се възпроизвежда.
Та и с човешкият мъж ми се струва същото - доминацията не е на такова примитивно физическо ниво, разбира се, но той ако не успее една първа крачка да направи (без страх какво ще му се случело на крехкото его, ако му откажат), и ако не успее да води общуването натам, накъдето иска - ми какъв мъж е? Не заслужава да му пуснат. Това е вид тест, който трябва да мине. А жена, която дава на мъже, без да ги подложила първо на този тест, има много широка цедка.
Сравненията с животинския свят винаги са ме забавлявали, като ги чета, само дето при хората са в по-голямата си част далеч по-неадекватни заради малката, но съществена подробност, наречена "по-висш (спрямо животните) интелект".
И какъв точно е проблема, ако "цедката" на един човек е широка, особено ако си е поставил реалистични изисквания и доста хора отговарят на тях?

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 12:06 от AgentProvocateur

# 189

И какъв точно е проблема, ако "цедката" на един човек е широка, особено ако си е поставил реалистични изисквания и доста хора отговарят на тях?
Я дай пример.

# 190
Аз държа мъжът да ме доминира. Ако не успее да преодолее началната ми доминация, значи не е за мен.

Та и с човешкият мъж ми се струва същото - доминацията не е на такова примитивно физическо ниво, разбира се, но той ако не успее една първа крачка да направи (без страх какво ще му се случело на крехкото его, ако му откажат), и ако не успее да води общуването натам, накъдето иска - ми какъв мъж е? Не заслужава да му пуснат. Това е вид тест, който трябва да мине.

Напълно съм съгласен

# 191
  • Агент под прикритие

Я дай пример.

Пример за "цедка" или за реалистични изисквания?

# 192
  • там, където ми харесва
То тия с " широката цедка" всеки ден им се менят реалистичните изисквания.Тя за това е и "широка"!

# 193
  • Агент под прикритие
Не е задължително, освен ако не правиш разлика между непретенциозни хора и такива, които си менят изискванията с промяната на времето. Напротив, колкото е по-тясна цедката, толкова вероятността изискванията да са нереалистични, е по-голяма.

# 194
Нарича се плява широката цедка.
Кой има време в ерата на свръхинформацията за подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт