WIZZ AIR - 34

• 47 750
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
Не бях чувала самолет да излети по-рано от предвидения в разписанието час. Често кацат по-рано заради предвиденото по-дълго от необходимото време по разписание, за да не се отчитат закъснения.

# 136
  • с/у ОколоМръсТното
Закъснения над 3ч носят глоби от обезщетения и затова си следят и наваксват обикновено.
Но ето, че в понеделник си запазихме закъснението от 40-45мин до края.

# 137
Здравейте 😊,
Имам нужда от помощ. Ще летим с wizz за Бг и ми трябва инфо за бебешката количка на малкия. Имам ли право да я взема, какво трябва да платя допълнително. В сайта им намерих инфо за бебешкото столче, за количката пише; че можело до самолета само. А после? Аз искам да си я взема, детето ми е още малко. Благодаря на отзовалите се🌻😊! 

# 138
  • Sofia
Ползваш я до самолета, там я качват в багажното и като кацне самолета ти я свалят.

# 139
Благодаря😊🌻

# 140
  • Luxemburg
В ръчния багаж може ли да се вземат куки за плетене (на две куки)? Детето иска да си вземе прежда и куки и да плете в самолета.

# 141
# 142
  • София
Здравейте, някой знае ли от кой терминал излитат Wizz от Катания?

# 143
Чета назад в темата, че ако няма закупени места, при чекиране децата все пак ги слагат до родителите. Обаче все пак дали има и изключения, тъй като ако не седят до мен, дребните (на 8 и 12г) ще изпаднат в паника. А пък много скъпи ми се виждат запазените места, даже безумно скъпи в сравнение с тези на Райън и не ми се дават толкова пари.

# 144
  • София (Възраждане)
Моя близка пътува наскоро с 3 деца + съпруг без закупени места. Нямаше проблеми с разпределянето. Освен това стюардеса ме е питала на влизане в самолета, дали детето е сложено до мен, за да се намеси евентуално и да реши проблема.

# 145
  • Германия
Чета назад в темата, че ако няма закупени места, при чекиране децата все пак ги слагат до родителите. Обаче все пак дали има и изключения, тъй като ако не седят до мен, дребните (на 8 и 12г) ще изпаднат в паника. А пък много скъпи ми се виждат запазените места, даже безумно скъпи в сравнение с тези на Райън и не ми се дават толкова пари.
Не би трябвало да има изключения, децата под 14 трябва да са до родител от съображения за сигурност.

# 146
  • София
Здравейте, за първи път  ще пътувам . Ще правя резервация за 6 човека едновременно. За двама от тях искам Priority, останалите само ръчен багаж. Нещо не се ориентирам къде да чекна това,. Две отделни резервации ли да направя в този случай?

# 147
  • София (Възраждане)
Не, в рамките на една резервация е възможно всичко. Ще видиш как става в крачка.

# 148
  • София
Благодаря за бързия отговор, за първи път ми е и ужасно се притеснявам!

# 149
Благодаря за бързия отговор, за първи път ми е и ужасно се притеснявам!
Няма за какво да се притесняваш, давай лека полека, стъпка след стъпка.
В процеса на резервирането ще ти стане ясно на кой пътник какво да добавяш.
А и преди плащането всичко подлежи на редакция.

Общи условия

Активация на акаунт