WIZZ AIR - 34

• 47 732
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
Въпрос - какво означава този въпрос:

Save Travel Document ??? Международния паспорт брои ли се за такъв?

# 121
  • София
Първият въпрос е дали има срок на валидност документа. Личните карти на хората над някаква възраст са безсрочни.

Вторият въпрос е дали да запази въведените данни, за да не ги въвеждаш при следващо пътуване.
И паспортът, и личната карта са travel document.

# 122
Благодаря! Simple Smile Много съм...

# 123
  • София
Относно картата ДСК Wizz ви съветвам периодично да си прехвърляте натрупания бонус от акаунта на дск във този на уиз, защото обикновенно има изчакване до 2 дена. Аз откакто я имам плащам навсякъде с нея, а после чрез онлайн банкирането прехвърлям сумата от едната в другата сметка и си трупам стабилно точки.

# 124
има си плюсове и минуси
точките в ДСК картата имат валидност 2 г, в Уиз сметката 1г или 6 месеца, не помня

# 125
  • София
има си плюсове и минуси
точките в ДСК картата имат валидност 2 г, в Уиз сметката 1г или 6 месеца, не помня

Не бях обърнала внимание, но да в дск се пазят 2 години в уиз 1година, но аз лично не можах да се възползвам от 60лв отстъпка защото не ги бях прехвърлила.

# 126
Какво точно се прехвърля

# 127
след покупката получваш точки в ДСК акаунта, които са валидни 2 години. Тези точки ги прехвърляш към УИЗ и получаваш кредити за билети, които са валидни 1 година.
Ако прехвърлиш веднага, губиш време за валидност, ако не прехвърлиш веднага може да ти се наложи да купуваш билет и да трябва да чакаш 1-2 дена да се прехвърлят, преди да ги ползваш.

# 128
  • с/у ОколоМръсТното
Значи тези Уиз прекаляват тотал.
В София като чакали дебнат за размера на ръчния багаж... И се чудят кого да накажат с 25€.
А от друга страна... От поне няколко месеца нямат полет без закъснение.
Просто ме разочароват на макс.

# 129
Благодаря
Нещо не мога да вляза в дск акаунта, но ще разгледам, защото нищо не съм прехвърляла досега

# 130
Значи тези Уиз прекаляват тотал.
В София като чакали дебнат за размера на ръчния багаж... И се чудят кого да накажат с 25€.
А от друга страна... От поне няколко месеца нямат полет без закъснение.
Просто ме разочароват на макс.
М,да и двата ми полета през март бяха с половин час по-рано!Кофти!Трябва да е по разписание!

# 131
По-рано? По-късно както и да е, но по-рано?

# 132
Ами -случва се по-рано и на Буве бях половин час по-рано и от Айдховен кацнахме по-рано с толкова.За това си следя полета-това в случай ,че чакам някого да не вися на летището.Когато мен ме чакат-също следят полета.

# 133
  • София
и ние имахме 2 подранили полета.

# 134
  • с/у ОколоМръсТното
Ами -случва се по-рано и на Буве бях половин час по-рано и от Айдховен кацнахме по-рано с толкова.За това си следя полета-това в случай ,че чакам някого да не вися на летището.Когато мен ме чакат-също следят полета.

И аз ги следя. На "излитащи" пишеше, че рулираме, а ние не помръдвахме на мм.
Отделно в два последователни дни този полет е съвсем различен.
Като кацаме със закъснение се изсипват още 3-5 самолета. Даваме път на всякакви арабели и накрая не е ясно час-два или повече да си предвиди човек.
По-ранното тръгване/кацане също може да наруши планове.

Общи условия

Активация на акаунт