WIZZ AIR - 34

• 47 707
  • 799
  •   1
Отговори
# 210
  • с/у ОколоМръсТното
Аз си знам правата. И не смятам, че мога да ощетя някого (включително и Уиз) с чанта, която е като 2ра моя кожа. НО не бих си рискувала портфейла в джоб или раница.
Тогава си плащате приорити и си взимате и чантата.
Аз лично имам малка чанта, която нося на летището и накрая прибирам в раницата при проверката.
Значи хем ние да имаме права, но като трябва да спазваме правилата на команията - все гледаме да излъжем (за всички нас се отнася това, не по-специално към вас Шани).
Някой хубаво го беше написал по-нагоре - опитват да сложат чанта 60/50/30 в клетка 40/30/20. Ами то си е срамота....

няма такова нещо. Меря си багажите и см. ЗНАМ кое е поволено.
Но ето такава чантичка винаги си нося. И да, мога да я прибера, но не искам.
Писнало ми е да ни правят на луди УИЗ, да не излитат и кацнат на време от незапомнени времена.
Така, че това е моята форма на бунт. Точка.
Има и още нередности. Мръсен сало, дъвки в пликове за повръщане и т.н екстри. Даааа, нискотарифни са. Не е супер лукс.
Но, те вече се чудят от къде да изкопчат повече пари. А услугата им се влошава многократно в последно време.
Това е.
Нямам друг превозвач в моята дестинация. Ще се търпим взаимно.
П.П: няма да правя на проблем загубата на 2бр. летни сламени шапки от миналото лято. Взети от стюардеса на качване в салона и на слизане - гипс. Няма ги. Не се и обадиха с какъвто и да е отговор.

# 211
Open Mouth Защо са ви ги взели Open Mouth Чак пък така ли вече, ужас. Аз съм виждала хора да си се качват с одеяла, възглавници и какво ли не без проблем и наистина доста се очудвам за тези шапки. Явно са си ги харесали Expressionless А иначе последният път от скука исках да разгледам списанието на Уиз, сложено в седалката пред мен. Преброих по корицата три дъвки, а между страниците една. Толкова пък не гледат ли след полетите Angry

# 212
То мръсотията я правят прасетата дето се возят.....

# 213
  • София (Възраждане)
А вие обърнахте ли внимание на стюардесата, че списанието е такова или си го върнахте обратно в джоба на седалката?

# 214
Разбира се, че се оплаках. Взеха го, без да кажат нищо и това беше. Ама не това е въпросът тук.

# 215
  • София (Възраждане)
Разбира се че е, ако самите пътници не съобщят за нередности, те лесно могат да бъдат пропуснати. Нима някой очаква след всеки полет човек да минава от седалка на седалка и да разгръща всяка страница от журнала?

# 216
  • София
В момента Уиз разполагат с може би най-добрия авиопарк. А това струва пари.
Бритиш пък са с може би най-лошите самолети.

# 217
Така е. Най-старият им самолет е на 3-4 години. А един самолет от парка им извършва минимум 6 полета на ден, с различни екипажи, разбира се.

# 218
Салонът на самолета не се ли чисти от хора от летището, а не от Уиз?

Шани, специално написах, че не се отнася към вас конкретно. Simple Smile  Аз лично бая пъти съм виждала хора с големи куфари, очевадно доста по-големи от допустимото, да вдигат скандали на летището. Наглост!

# 219
  • София (Възраждане)
Е с престой от 30 минути на летище чистенето се отлага за друго време, нискотарифното обслужване е такова и не е тайна за никого.

# 220
  • София
Имам следния въпрос, моля помогнете! Направила съм групова резервация за 6 човека. Искам да започна чекиране, но на един човек от групата, тъй като чака нов документ за самоличност, чекирането ще направя няколко дни по-късно. Ще ми позволи ли системата да чекирам само част от групата, за да им раздам сега бордните карти. Ще мога ли после отново да отворя формата за чекиране, за да чекирам единия човек. Или след като приключа сега , формата ще се заключи и няма да ми позволи достъп.  За първи път правя това и не знам какво ще се случи като стигна до края на чекирането и натисна "Приключи"

# 221
Когато тръгнеш да чекираш, избираш кои хора да чекираш. Оставяш последния за по- късно. А има възможност те сами да се чекират, без да влизат в профила ти.
Отваря се сайта- горе от менюто ЧЕКИРАНЕ И РЕЗЕРВАЦИИ - отваря се прозорец, в който се попълват КОД ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ (PNR) и ФАМИЛИЯ НА ПЪТНИКА. И така той сам се чекира с какъвто трябва документ.

# 222
  • София
Благодаря!!! Беше ми от голяма полза този отговор!!!!

# 223
  • София
Салонът на самолета не се ли чисти от хора от летището, а не от Уиз?

Почистването на салона на самолета , както и товаренето на багажите се извършват от наземния оператор, в случая - Goldair Handling Bulgaria, не от летище София.
Всички оплаквания следва да са насочени към тях, за да могат да предприемат съответните мерки.

# 224
Здравейте, платих резервацията си днес по банков път. До колко време изпращат email че резервацията е осъществено и плащането е успешно? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт