Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 466
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Дааааа....действайте Blush

# 391
Момичета последните два са от днес, единият го направих сутринта, а другият преди малко.
Мисля, че я хванах тази пуста О.
Моля да си кажете мнението.

# 392
Дааа, определено си я хванала

# 393
Чакам го да се прибере и го почвам🤣🤣🤣
Има ли някаква стратегия, която трябва да се прави. Помня, че бях чела за два дни подред, един почивка и после пак?

# 394
Има ли някаква стратегия, която трябва да се прави. Помня, че бях чела за два дни подред, един почивка и после пак?

Ох, не знам и аз какво да те посъветвам. Почвайте от днес, утре, в др ден, ако имате сила, после 1 почивка и на следващият пак.

Аз вчера и днес съм с положителни тестове. Снощи пробвахме, днес пак се обичаме и дано за утре останат сили.
И вече се молим за положителен резултат. Успех ти желая!

# 395

Ох, не знам и аз какво да те посъветвам. Почвайте от днес, утре, в др ден, ако имате сила, после 1 почивка и на следващият пак.

Аз вчера и днес съм с положителни тестове. Снощи пробвахме, днес пак се обичаме и дано за утре останат сили.
И вече се молим за положителен резултат. Успех ти желая!

Стискам палци!!! В неделя ММ го няма, за това мисля да пробваме тази вечер, утре сутрин и вечер и в  неделя сутринта SmileImp
Знам, че и много често не е хубаво, ама този месец сме изрядни от всякъде. Променихме начина на хранене, пием витамини, не пушим , не пием. Дано да даде резултат.
Няма шанс да е минала с този тест нали?

# 396
Положителен е от всякъде. А ову настъпва до 48 часа след него. Ама заредете да има семчовци в готовност от днес още. Стискам палци и аз!

# 397
В дните на овулация -всеки ден, хубаво е преди това да е имало 3-4дни въздържание....започнете от днес (при мен нещата станаха със секс точно в деня на полож.тест), когато АГ ми правеше схемата за секс предписваше в дните на ову 2 поредни дни секс, един почивка и пак секс, но това според фоликулометрията, така че давайте си всеки ден за по-сигурно...успех !!!

# 398
Здравейте дами,
Сравнително нова съм тук, но понеже претърпях лек шок, а нямам към кого да се обърна, реших да се обърна към вас. На 21г съм, но съм в сериозна връзка с моя приятел от 7 години почти. Вчера разбрах, че съм бременна след положителни тестове за бременност. Имах и ранни симптоми, но днес получих обилен кръвоизлив, отидох на гинеколог и ми казаха, че вече бебчо няма и го определиха като химическа бременност. В момента предполагам, че съм в цикъл тъй като продължава да си тече и дори има и съсиреци. С моя приятел по принцип не правихме опити просто не се пазихме и взе че се случи чудото точно съм си уцелила деня на овулация. Но след днес вече съм много разтроена, плаках цял ден, тъй като тази бременност беше желана. Много се надявах всичко да е окей, но уви. Страшно стресирана съм все още и не спирам да плача, което си е нормално според мен. Доктора ми каза, че е окей да започнем вече официално с опити след свършването на М, по принцип моя цикъл си е много нередовен и постоянно си закъснява, което доста ми усложнява процеса за изчисляване на ову. Искам да попитам тъй като когато сме заченали бебчо бях на много силни антибиотици потади хроничен цистит и дори лежах в болницата, а моя приятел е на стероиди от 2 месеца, дали неразвитието на плода може да се дължи на това. Също искам да питам тъй като ще е на химия още поне 2 седмици, окей ли е да правим опити или е вредно. Ще започна и аз с финиширането на М да си следя Ову с такива тестчета, много ще съм благодарна, ако ми препоръчате марка и ми дадете изобщо всякакви съвети. За сега клоня към oview. Искрено Ви благодаря предварително и пожелавам на всяка една от вас успех!

# 399
Пак съм аз Simple Smile
На 12-ти и на 13-ти  съм правила тест сутрин и вечер, днес ми се вижда по - бледа. Мислите ли, че е минала? Или да продължаваме с бебеправенето?

# 400
  • Dope Reach
Здравейте и от мен. Simple Smile
За първи път правя тест, но се чудя... Изглежда ми категорично отрицателен, но и тестовата сякаш не е достатъчно наситена. Какво мислите?

# 401
 Здравейте и от мен.
По принцип съм с по-дълъг цикъл, който до скоро беше редовен, по 30 дни. Последните месеци идва на 32,34,28 ден, като 28 дни ми е най-късият цикъл. Не помня по-къс от този. Затова и реших да започна тестовете от рано. Не смятах чак от толкова рано, но днес, на 6-ти ден ми излезе почтиии положителен.
От миналия месец имам напрежение в таза, а тогава не правих тестове.
Засега клоня повече към ЗФ още от миналия месец, а не че имам О толкова рано. Ще изчакам да видя дали ще изчезне чертата при следващите тестове.
Все пак се надявам да е О.
Май само си споделих тревогите 😂, нямам въпроси.
Все пак ще ми е от полза всякакво мнение, дали при ЗФ/киста, сте имали плюсчета толкова рано. Или пък толкова ранна О, при по-дълъг(но и не много точен) цикъл. Simple Smile

# 402
Здравейте и от мен.
По принцип съм с по-дълъг цикъл, който до скоро беше редовен, по 30 дни. Последните месеци идва на 32,34,28 ден, като 28 дни ми е най-късият цикъл. Не помня по-къс от този. Затова и реших да започна тестовете от рано. Не смятах чак от толкова рано, но днес, на 6-ти ден ми излезе почтиии положителен.
От миналия месец имам напрежение в таза, а тогава не правих тестове.
Засега клоня повече към ЗФ още от миналия месец, а не че имам О толкова рано. Ще изчакам да видя дали ще изчезне чертата при следващите тестове.
Все пак се надявам да е О.
Май само си споделих тревогите 😂, нямам въпроси.
Все пак ще ми е от полза всякакво мнение, дали при ЗФ/киста, сте имали плюсчета толкова рано. Или пък толкова ранна О, при по-дълъг(но и не много точен) цикъл. Simple Smile

Изглеждат почти еднакви,но аз забелязах,че тези овю не са с много наситени цветове.Аз засяках овуто с тестовете на twip и bluedream,ама ми се струва,че 6-ти ден е много рано.

# 403
Позвах тези на Clear, но реших да ги сменя.
Страшно рано е за овулация, но ще си работим, така или иначе. Чертата ми се насити още повече след 15 минути и за мен е категорично положителен, обаче ме притеснява, честно казано.
Ще покаже в края на месеца какво ще излезе.

# 404
  • Dope Reach
Моята също се насити. И все пак, резултатите след 5 минути не са ли невалидни?

Общи условия

Активация на акаунт