Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Имате ли представа при положителен тест за овулация, т.е. имаш пик на LH, има ли шанс въпреки това да не овулираш в този месец? Само десният ми яйчник си има тръба и ми се иска да проследявам нещата. То ще е на лекар проследяването, но това ще е чак като ни дадат зелена светлина, а аз междувременно си проверявам кога горе-долу овулирам. Иска ми да се си имам ехограф, микроскоп и хранителни среди за микроорганизми вкъщи
и да си проверявам всичко своевременно Grinning
За съжаление е напълнп възможно. Теста отчита повишаване на хормона, не предстояща овулация. Може и да не се случи.

# 436
Аз също съм новичка и имам малко питанки. С моя приятел правим сега опити и си взех на oview тестове за овулация почнах ги вчера на 13ден

Днес си направих също и на петата минута излезе това

Обаче пък на десетата минута се наситиха повече

Сегя не мога да преценя в овулация ли съм или не.

# 437
Още нямаш положителен тест.
А след положителен тест О настъпва след 12-36 часа.

# 438
Още нямаш положителен тест.
А след положителен тест О настъпва след 12-36 часа.
Напълно съм съгласна, но няма да попречи едно контролно щракване. Като знам моите как бяха предния месец. Без категоричен плюс и все пак бременност. Че е отрицателен да, но си е доста наситен, явно хормона се повишава. То от щракане глава не боли хахахаха

# 439
Ами, Бат, аз не съм казала да не щракват 😂
Само, че тестът е още отрицателен.

# 440
Хаха, благодаря ви момичета, по принцип щракахме днес на обяд преди работа, ако е имало нещо, дай Бог да стане

Вчера ми беше доста блед теста

Скрит текст:

Обаче днееска май май съм в овулация

Скрит текст:

Как мислите момичета, аз снощи правих с моя мъж в 2.30 сутринта, но смятам пак да се разпишем довечера, че да съм сигурна 😀

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 02:49 от AnMary

# 441
Вчера ми беше доста блед теста

Обаче днееска май май съм в овулация

Как мислите момичета, аз снощи правих с моя мъж в 2.30 сутринта, но смятам пак да се разпишем довечера, че да съм сигурна 😀
Много хубаво, ама не четете ли листовките, дори на самата кутия на тестове го пише.. Това, че има 2 черти не означава, че сте в овулация, а че тя евентуаааално скоро ще настъпи. 

# 442
Пък и тестът (и вторият) не е положителен още. Утре най-вероятно ще е по-наситена, а 12-36 часа, след положителен тест настъпва О (ако има такава).

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 18:27 от BornToBeHappy

# 443
Момичета, почнах да ползвам това приложение Glow, където си добавяш предишните менструации и си снимаш тестовете за овулация и то ти предсказва един вид кога ще си в овулация. Вие ползвали ли сте го и ако да какво ви е мнението? На мен ми предсказа днес и сега преди час си направих овю теста и излезе това:

Явно овулацията много скоро ще надтъпи. С моя доста ще се потрудим днес и утре 😀

# 444
Момичета, почнах да ползвам това приложение Glow, където си добавяш предишните менструации и си снимаш тестовете за овулация и то ти предсказва един вид кога ще си в овулация. Вие ползвали ли сте го и ако да какво ви е мнението? На мен ми предсказа днес и сега преди час си направих овю теста и излезе това:

Явно овулацията много скоро ще надтъпи. С моя доста ще се потрудим днес и утре 😀
Не само днес и утре,а за по-сигурно и вдруги ден😁Успех🍀

# 445
Blush Колко хубав тест за овулация имате!
Ето го моя,31 дневен цикъл ,днес е 15 ден от цикъла.

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 23:31 от AnMary

# 446
Май още не е положителен. Трябва тестовата да стане по- наситена или наситена колкото контролната.
И на мен в началото ми беше много трудно да разбера положителен или не.

# 447
# 448
Здравейте! Момичета, преди да правя тестове за О реших да пробвам с обикновеното приложвние на телефона. Два три дни преди посочения за О ден и в самия ден. Ще видим какво ще стане.Simple Smile

# 449
Здравейте! Момичета, преди да правя тестове за О реших да пробвам с обикновеното приложвние на телефона. Два три дни преди посочения за О ден и в самия ден. Ще видим какво ще стане.Simple Smile
Според мен приложението действа само ,когато цикълът е редовен (Не е много надеждно) . Тестовете показват пика на ЛХ , но не дават гаранция ,че всъщност е имало О . Най-сигурният метод е фоликулометрия. Да мериш БТ също може , но според мен е много натоварващо всяка сутрин да мислиш първо за това .  Успех

Общи условия

Активация на акаунт