"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Ади, иншаллах!!!    married

Комшиите обичат да гледат сватби!

В 1001 Нощ сватбата се излъчваше на живо!

Скрит текст:

А, и  ние няма да откажем да гледаме. newsm03:... такова събитие..еха... newsm20 newsm19

Скрит текст:
Принудих се да търся старата версия на маммата, че новата е толкова бедна на емотикони... Mr. Green

От испанките...JoyJoy  Hands Pray

Става все по-интересно...Flushed отскачаме в нова орбита...Sunglasses

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 15:36 от alex_94

# 646
Еееееееее, Planet, само комшиите ли??? Цял свят от Бразилия през Италия до Русия ще гледа сватба на живо. Само дето Яман няма да го направи. Що не вземат Руткай за стилист в сериала или ще им излиза скъпо?
Струва ми се  че този Адолфо Родригес и сам е кандидат за ръката и сърцето на Яман ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Пък да сравняваш Джан, този Алфа Мъжкар с Лео ди Каприо и то от времето на Титаик си е направо 100 диоптъра късогледство Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 17:26 от dariVale

# 647
Дари, Hug много отдавна знаем, че не само жени харесват Джан Яман....
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
  • Варна

А, и  ние няма да откажем да гледаме. newsm03:... такова събитие..еха... newsm20 newsm19

Ами този фрагман си беше чиста покана за сватба!  newsm53
     Виж колко навреме ни подготвят! Да ушием тоалетите, че "мама" няма да  допусне да й грозим тържеството!  Naughty
     На мен ми се струва, че тук някъде се крие причината за презаснемането в 37-ми?!  newsm12
     - Бяха тръгнали към тайно бракосъчетание.  Ама това си е чисто самоубийство!  Peace
     Как ще пропуснеш шанса за драстично качване на рейтинга?   #Crazy   Хората искат да видят тази сватба!  Peace

Може би оттам дойде тази женитба на Лейля и Емре изневиделица?!  newsm78

# 649

Как ще пропуснеш шанса за драстично качване на рейтинга?   #Crazy   Хората искат да видят тази сватба!  Peace

Може би оттам дойде тази женитба на Лейля и Емре изневиделица?!  newsm78

Това си беше спешна операция...Да спасим Птичката.... ще вкараме в драма родата, че  това иска да гледа турският зрител..Sunglasses

И да отвеем Ди Каприо и "Титаник " с един прекрасен клип...HeartKissNotes

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 16:15 от alex_94

# 650
Здравейте момичета-птичета,:kissing_heart: ,най-накрая се завърнах след дълго отсъствие от страната и първата ми дейност беше да погледна докъде сте като теми и най- новите новини около Д и С и Д и Д и малко е да се каже ,че съм в шок- само за 3 епизода и вече двойна сватба при Дивитови,нова престижна награда за Д и Д ,нещо което е направо страхотно и отново неочаквано за мен.
За сега толкова от мен ,чака ме аклиматизация и наваксване на голяма часова разлика,както и голямо четене на пропуснатите теми,но искам само да кажа ,че съм много щастлива от факта ,че отново мога да гледам любимия си сериал и да преглеждам всичко което поствате и коментирате .
Приятен ден и великолепна седмица от мен.

# 651
Здравейте момичета-птичета,:kissing_heart: ,най-накрая се завърнах след дълго отсъствие от страната и първата ми дейност беше да погледна докъде сте като теми и най- новите новини около Д и С и Д и Д и малко е да се каже ,че съм в шок- само за 3 епизода и вече двойна сватба при Дивитови,нова престижна награда за Д и Д ,нещо което е направо страхотно и отново неочаквано за мен.
За сега толкова от мен ,чака ме аклиматизация и наваксване на голяма часова разлика,както и голямо четене на пропуснатите теми,но искам само да кажа ,че съм много щастлива от факта ,че отново мога да гледам любимия си сериал и да преглеждам всичко което поствате и коментирате .
Приятен ден и великолепна седмица от мен.
Добре дошла на родна земя, няма да ти е скучно доста време, че много има изписано. А и нашите любимци тези дни спечелиха поредните награди - младежки за най-добър актьор, актриса и сериал. Награждаването май ще е в Операта където се срещнаха Албатроса и Санем, но не се сещам на коя дата.

# 652
LILI,🥰  радвам се , че отново си тук!🌷

Адаптирай се, аклиматизирай се 🤗 и се включвай ...

Награждаването на нашите ГГ, за което пише Дари е на 30 април.

# 653
# 654
  • Stara Zagora
Ще пукнат от яд и завист ей 😂 Много започнаха да ги харесват някой като видяха колко награди получиха и ще получават 😂 Лили мила добре дошла отново ❤

# 655
Ще пукнат от яд и завист ей 😂 Много започнаха да ги харесват някой като видяха колко награди получиха и ще получават 😂

Stoyanova,🤗админката на  една от италианските групи, още преди доста време писа на хейтърите на Джан и Демет, че очаква да ги види , като техни фенове...😂😂😂

# 656
Лили Hug,добре завърнала се! HugИмаш да наваксваш много! Wink

Алекс Hug,благодаря за инфото и клипчетата! bouquet

# 657
Дари,Алекс,Стоянова,Злати Hug
Момичета,благодаря ви за топлото посрещане,липсвахте ми много - вие,вашите мнения,настроения и закачки,темата и страхотната атмосфера в нея ,сериала и новините около Д и Д -много си ги обичам и с нетърпение ще изчета всичко ново което се е случило около тях,страхотно е че освен невероятната и прекрасна спойка която имат като филмов дует,получават и голямо признание като актьори и професионалисти, изразено чрез толкова много награди .Няма нищо случайно при тях,съдбата се е погрижила да събере двете половинки на едно цяло ,което за няма и една година спечели и заслужи  любовта на милиони фенове по целия свят.

# 658
Дари,Алекс,Стоянова,Злати Hug
Момичета,благодаря ви за топлото посрещане,липсвахте ми много - вие,вашите мнения,настроения и закачки,темата и страхотната атмосфера в нея ,сериала и новините около Д и Д -много си ги обичам и с нетърпение ще изчета всичко ново което се е случило около тях,страхотно е че освен невероятната и прекрасна спойка която имат като филмов дует,получават и голямо признание като актьори и професионалисти, изразено чрез толкова много награди .Няма нищо случайно при тях,съдбата се е погрижила да събере двете половинки на едно цяло ,което за няма и една година спечели и заслужи  любовта на милиони фенове по целия свят.
Лили, през живота си не съм виждала двойка, за която по-точно да важи определението - две половинки на едно цяло. При това без да ги познавам, само по снимки и видеа. Двамата се промениха пред очите ни, пораснаха за една година. Яман като Дивит стана по-спокоен и улегнал, Демет като Санем от момиче се превърна в щастлива, уверена, обичана жена.
Като гледах по-напред постнато гифче от подписването на Лейля и Емре - Джан колко спокойно и свойски е прегърнал Санем през раменете се сетих за един от първите епизоди. Имаше инспекция в офиса, Санем подготви стая за почивка, Дерен не я показа, Джан чу и отиде да види какво става. Та там Джан казва на Санем да не плаче, слага си ръцете от двете страни на главата й и с палците докосва бузите. Ръката му, която е в кадър направо трепери. И съм убедена че това е вълнението на истинския Джан. Все още когато я прегръща се вижда колко внимателен е и как контролира силата на ръцете си от страх да не я смачка, или да не проличи колко го вълнува. Ако го нямаше този личен момент Птичката отдавна щеше да е свършила.

# 659
Лили, добре си си дошла 🤗

Аз на момичетата не мога да им смогна и един ден като не вляза, а твоето ще е страшен маратон отвсякъде 😂

За фрага да кажа, че на мен последната сцена никак не ми прилича дори и на репетиция за сватба, а по-скоро на заснемане на някаква реклама 🤔 Много странно ми стоят и двамата в този момент - сякаш не е наистина... А и това с гледането на жилище - все си мисля, че ще се нанесат в някоя голяма къща, а не в апартамент, но това може и да е част от новата концепция.

Дари 🤗 това с треперенето на ръцете във въпросната сцена и аз го забелязах, в периода, в който гледах всеки епизод по 3-4 пъти. Другата реакция, върху която много съм умувала е при втората целувка в операта - там Джан в момента на целувката е толкова напрегнат, че клепачите му потрепват над затворените очи, а на Демет имам чувството, че не и стига въздуха и ще и изкочи сърцето. И аз като теб, поведението му си го обяснявам със силните  емоции, които го завладяват когато я докосва 😍

Общи условия

Активация на акаунт