На море в Поморие 2019г.

• 50 754
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, ние обичаме да ходим пролет и есен. Интернет си е супер. Примерно филм не ми се е налагало да свалям, нямам този навик. Ние много обичаме това градче, живеем във Варна и на нас море не ни трябва. Апартаментите знам, че ги отдават целогодишно. Ползваме услугите им вече осма година. Там се чувстваме, като у дома си. Обичаме сутрин, като станем да изпием първото си кафе на терасата. Има си столчета и масичка. Какво ни трябва повече.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 08:36 от iv.elina

# 391
Много благодаря за отзива, чудесно звучи, може би ще се възползвам догодина.

# 392
момичета, за 6ти септември някой бил ли е по морето? Чудя се дали да запазя за Поморие за тогава за почивните дни, но ме е страх да не е много студено.

# 393
Водата е топла. Времето си е идеално, стига да не е дъждовно. Резервирах смело. Ние ходим рано ма плаж към 8ч.От десетина дни времето сутрин е по-хладнипчко в сравнение с началото на август. Но до 8,40ч.малката стои с тениска на плажа. Слънцето си пече приятно. Така, че от 9ч.си е супер за плаж.

# 394
  • Точно където трябва
Успокои ли се морето вече? То има време пак да се разбонтува де...

# 395
Официално да, но то ден с ден не си прилича.

# 396
  • Поморие
Така е, ден с ден не си прилича, нито година с година. Не можем да знаем какво ще е времето, но помня, че за един 6-ти Септември с приятелката ми обиколихме целия полуостров и не можахме да си намерим свободни места по заведения за вечеря. Simple Smile

# 397
Погледнах една дългосрочна прогноза.За  6,7,8 септември 25-26 градуса в Поморие.Слънчево.
Аз още не съм се спряла на хотел,апартамент или къща за гости.Или нещо не ми е съвсем ясно в офертата,или не  ми харесва,или е скъпо.Ако ми хареса:''няма места за вашите дати''.Накрая може да търсим на място като едно време.Все пак не всички се рекламират по сайтовете.От много гледане съвсем се обърках.Х-л Калифорния'',къща за гости,апартамент с такова име,едно и също място ли са?

# 398
На нас ни хареса в Поморие.
Мм сутрин ходи да си прави процедури с кал на езерото.
Всеки ден(вече 7ми сме тук) сутрин е супер, към 1ч излиза вятър и вълни.
Ние сме в източната част на бунгала, близо до хотел Релакс. Плажа е на 0м от бунгалата, което е най-големия бонус, а също и че плажа нито 1 ден не беше претъпкан, бих казала даже спокоен. Не охраняем е, с черен пясък, който жестоко се нагрява и в 11 ч направо пари...
Днес водата е разкошна топла и чиста.

Градът предлага множество опции за разходки. Има площадки за деца, макар че в центъра около кея е фуул... Ние сме с малко детенце и общо взето най ни харесва разходката по ул. Крайбрежна и надолу по бул. Яворов:=)

За храна препоръчвам ресторант Омар.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 13:39 от Be_Special

# 399
  • Sofia
Погледнах една дългосрочна прогноза.За  6,7,8 септември 25-26 градуса в Поморие.Слънчево.
Аз още не съм се спряла на хотел,апартамент или къща за гости.Или нещо не ми е съвсем ясно в офертата,или не  ми харесва,или е скъпо.Ако ми хареса:''няма места за вашите дати''.Накрая може да търсим на място като едно време.Все пак не всички се рекламират по сайтовете.От много гледане съвсем се обърках.Х-л Калифорния'',къща за гости,апартамент с такова име,едно и също място ли са?

Ето това са стаи Калифорния - https://www.hotel-regata.com/california.html. Адресът е гр. Поморие, ул. Александър Батенберг 26А. На източния плаж се намират, мои познати са отсядали там и са били доволни. Два пъти вече почивам в септември в Поморие, 2018 и 2017та, и времето беше чудесно и двата пъти. Ветровито е било отчасти, но топло и с топла вода. Следя темата и леко завиждам на всички защото тази година няма да имам среща с Поморие.

# 400
  • Поморие

Ето това са стаи Калифорния - https://www.hotel-regata.com/california.html. Адресът е гр. Поморие, ул. Александър Батенберг 26А. На източния плаж се намират, мои познати са отсядали там и са били доволни. Два пъти вече почивам в септември в Поморие, 2018 и 2017та, и времето беше чудесно и двата пъти. Ветровито е било отчасти, но топло и с топла вода. Следя темата и леко завиждам на всички защото тази година няма да имам среща с Поморие.

Не, не са само това това!!! Вие давате линк към хотел Регата. Калифорния е сграда, в която различни собственици имат апартаменти и поради това ви излизат различни телефони и имена. Намира се на 100-150 м от този хотел точно до Софарма, на една ограда са.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 08:03 от gerimeri

# 401
От няколко години ходя след седми септември ако се случи да има лош ден го ползвам за разходка водата е топла поне за мен Хубаво е да се посети Поморие по това време защото в лудницата която е през август на може да се види нещо

# 402
Благодаря на всички,които се включиха с помощ за х-л Калифорния.Сигурно вече съм досадна,но не мога да се сетя къде в старият град е ''Софарма''?Спомням си само къщи и никаква станция...

# 403
  • Русе
Благодаря на всички,които се включиха с помощ за х-л Калифорния.Сигурно вече съм досадна,но не мога да се сетя къде в старият град е ''Софарма''?Спомням си само къщи и никаква станция...
Като тръгнеш по улицата от Общината към плажа и стигаш базата на Софарма.

# 404
Здравейте, някой посещавал ли е апартамент "Райски ден" в Поморие и може ли отзиви за него?

Общи условия

Активация на акаунт