🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 601
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Абе тея сценаристи не са добре, да залюбват Кая и Христо в точно този момент.
Лорчето ако не стане шеф на Мазов, то на Joy

Не знаех, че Юруков е художник.
Майче, то като дойде, не пита Joy А и нали все коментираме, че сезонът не си оправдава заглавието, поне да има герои, които да се обичат все пак Joy
Юруков има особен стил на рисуване.

# 196
Ванилия, какво да се стиковат, те почти ги няма в епизодите. Табаков се вясне да размаха пръсти, а Зорница я няма от две седмици Joy

Перличке, не съм родител, но все си мисля, че в подобен момент мислите ти са насочени само към детето ти, а не да оправяш отношенията с бившата.

# 197
Майче, шегувам се Simple Smile Те сега само ще се целунат, а когато Пепе оздравее, тогава ще се обичат, споко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
  • Разпиляна във въображението
Юруков е живото доказателство как калпави сценаристи и слаба история не могат да бъдат спасени и от добър актьор.

То пък само той да беше - Вергов, Карамазов...

# 199
Готино интервю с Диана и Юруков, много са симпатични двамата. Ама хайде вече да почнат да ги дават повече, че нещо губя търпение, а ми много любопитно как ще се развие историята им (ако изобщо са им замислили такава де), имайки предвид колко различни са двамата. Grinning Малко се съмнявам, че за оставащите епизоди нещо свястно и логично ще измислят, ама знае ли човек.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 12:53 от yanitsa.s

# 200
  • София
Ама това не е общо интервю, задава ли са им едни и същи въпроси, но са ги интервюирали по отделно, само е монтирано да изглеждат един до друг. Поне на мен така ми се струва.
Едно време често пускаха подобни и е много интересно да се види как хората реагират по различен начин на едни и същи въпроси.

# 201
Разбира се, че всеки отговаря отделно на един и същ въпрос.
Блиц интервю се казва.

# 202
  • София
Разбира се, че всеки отговаря отделно на един и същ въпрос.
Блиц интервю се казва.

Да, аз понеже разбрах, че е общо интервюто и останах изненадана. За това така реагирах Simple Smile

# 203
Скрит текст:
Юруков е живото доказателство как калпави сценаристи и слаба история не могат да бъдат спасени и от добър актьор.
То пък само той да беше - Вергов, Карамазов...
Всички актьори са добри и младите, и доказалите се, и идеята/замисъла на филма е добър, и четирите първи сезона /лично ги изгледах на един дъх/, бяха добри, защо не продължиха така. Да се надяваме, че освен нахвърлени казуси, ще има и решения. Прекалено се набляга на трагичния драматизъм, който вероятно е по запомнящ се и усилията са там.

# 204
И за мен каста им е много сполучлив, и на утвърдените имена, и на прохождащите актьори.

Съвсем малко играят постоянно слабо или не се вписват в образите си, повечето от тях вече и не участват.

Този сезон що не пускат тийзъри от епизодите, миналия сезон беше добра идея.

# 205
  • София
Е, как ще направят Лора шеф на отделението, като Мазов е доцент. Абсурд.

# 206
Е, как ще направят Лора шеф на отделението, като Мазов е доцент. Абсурд.

По същия начин както направиха Кая главна операционна сестра. 😉

# 207
Как направиха Галя шеф на отделението, при все, че Захариев се върна като редови лекар? Grinning

# 208
Кога пък Галя е била шеф на отделението?! Това съм го пропуснала😃

# 209
  • Пловдив
Как направиха Галя шеф на отделението, при все, че Захариев се върна като редови лекар? Grinning
това кога?

Общи условия

Активация на акаунт