🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 441
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Ванилия, благодаря за темата!:hibiscus:Flowers Hibiscus
Защо ни напускаш?ThinkingAnguished

Естествено гласувах за моите "любимци" - Тасев, Стаменова и Жекова.

Исках да гласувам и за Галя, но...

# 31
  • София
На мен не ми е ясно Христо и Дарина събрали ли са се? В смисъл заедно ли живеят?

# 32
Вероятно са заедно. Нали в началото на сезона ги изпратиха в Германия и Кая се тръшкаше.

# 33
На мен не ми е ясно Христо и Дарина събрали ли са се? В смисъл заедно ли живеят?
Мисля, че - не.

# 34
Това е една от вселенските тайни. Разделиха се с Кая, за да са заедно, но той живее в Германия, но те пък птидпха при него, обаче пък се оказаха в България, лудница Joy
Тя каза нещо на Кая, че само заради Пепе са заедно, ама колко заедно никой не знае.

# 35
  • София
Ще разберем на пресконференцията на сценаристите Simple Smile

Според мен живеят заедно. Нали Христо трябваше да прибере Пепе докато Дарина свърши работата, която е имала.

# 36
Благодаря за темата,Ванилия Flowers HibiscusЖелая ти всичко да протече нормално и леко.Ще липсваш в темата,дано имаш време да се вясваш Simple Smile
Гласувах за Стаменова,Стилянова и Карагьозова.Но искам още и за Хинова и Кая Simple Smile
Къде го сладура Пенев?Макар че за него не бих гласувала против,на мен ми е забавен много.

# 37
Мелани, не ви напускам, просто няма да имам много свободно време 😉

Христо и Дарина така и не стана ясно какви точно се водят, но на мен ми изглежда, че не са заедно.
Заминали са в Германия при него, но когато Дарина се появи не изглеждаше да са в топли отношения и после каза на Кая, че Христо още я обича и са се събрали само заради Пепе.
Според мен не са се получили нещата и затова са се върнали, то беше очаквано.
Сега, като дойде и Христо най-вероятно живее при тях, но не мисля, че са заедно с Дарина.

# 38
  • Пловдив
Ама Христо снощи как зяпаше влюбено по Кая  Heart Eyes Докара го на поглед Карамазов...а Магдето м/у тях кат стожер  Whistling

# 39
Благодаря за темата, Ванилия. Успех ти пожелавам! Не бих могла да се заема аз, с дете на година и шест месеца съм и е лудница.  
За епизода не съм го гледала още. Гласувах за Мазов, само, защото той ме дразни най-много този сезон. От другите 2 опции не съм се възползвала.

# 40
  • ENGLAND
Гласувах за Магда, вече ми е много противна

# 41
Не разбирам какъв ви е проблема с Магда, мен страшно ме забавлява тази жена. Изключително достоверен образ Joy Stuck Out Tongue Winking Eye То в такъв голям колектив без един като нея не може

# 42
Ванилия, благодаря за усилията Flowers Tulip Дано всичко при теб да мине благополучно Simple Smile
Още не съм гласувала, трудно е да избера само трима Smile

И аз не виждам с какво право Дарина и Христо си позволяват да зачекват темата за смъртта на семейството на Банков. Ами те както са били на моторите и ги е помел камион, така е можело да се случи и ако са били в кола, нали? И докато Дарина за мен е невъздържана и зла по природа, та не се учудвам на казаното от нея, независимо от притеснението й за Пепе, то Христо го обрисуваха като по-друг характер. И той съвсем откровено казва тези думи със съзнанието, че ще нарани Виктор, с когото уж са приятели. Точно това последното мен ме потриса.

# 43
Намериха си повод Банков да ги за ...реже и да замине  към Германия , Франция или там някъде .
Комично е /че чак трагично/ да поканиш Карамазов с всички раздувки колко е велик , а после да му съсипваш имиджа с посредствена роля .

# 44
  • София
Чак сега успях да изгледам промото: "Още колко хора трябва да погребеш заради грешните си преценки?!" Христо- сериозно ли?! Това е ужасно грубо, гадно, не знам как да го опиша, мен ме заболя от тези думи, не мога да си представя на Банков какво му е. И това от Христо, който му е приятел. Съгласна съм, че в такива моменти човек казва тежки думи и наранява хората, които най-много обича, ама чак пък толкова неадекватни да са всички? Банков да не е малоумен да знае, че е болен и нарочно да зарази Пепе?! Големи хора, лекари, а се държат супер нелепо... ей така за драмата! Rage

Общи условия

Активация на акаунт