Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 29

• 56 820
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Аз първо се следих в Щерев. Разказвала съм не един път за разочарованията си от клинакатя и за това няма да се повтарям. От четвърти месец до сега(края на 9ти) сЪм в Токуда и да ти кажа ехографа, на който ме гледа АГ-то е същия, който използва Чавеева на ФМ.

# 61
  • София
Момичета, какво ще кажете за ехографите в болницата? На мен ми се струва, че в Щерев са по-нови и добри сякаш... Някак "картината" е по-изчистена и кристална, докато в Токуда е ужас - мътно и размазано. Има ли и други с база за сравнение?
В кой кабинет те гледаха?
Има различни в кабинетите.
А и задклавиатурния поглед е важен, защото и най-модерния и нов да е като не виждат това, което трябва, все тая.

# 62
Днес в Щерев видях направо кристален образ на бебчо... Ще мога да сравня отново с Токуда след две седмици.

Иначе ме гледаха в кабинета, който е срещу регистратурата. Не знам кой номер се пада.

# 63
  • София
Днес в Щерев видях направо кристален образ на бебчо... Ще мога да сравня отново с Токуда след две седмици.

Иначе ме гледаха в кабинета, който е срещу регистратурата. Не знам кой номер се пада.
Да не са ти пускали  3D?
Само с този на Марков за ФМ мога да сравнявам, но и там образа е същия като в Токуда от 3 кабинет, когато гледат органите. Вече когато пусне на 3D Марков се вижда по друг начин бебето.
Другите два са по стари, единия е в 6 кабинет,най стар, този точно до регистратурата малко по-стар от 3 ти кабинет. Мисля има още един, на който са ФМ, но ходилите да кажат.

# 64
Дарк, ако получаваш едно и също инфо от двете места, на които се следиш, не се притеснявай. Наистина все пак е важен човекът, който разчита правилно това, което вижда на ехото

# 65
Моите прегледи са все в 3ти кабинет, струва ми се съвсем нормално това, което виждам. Същото съм виждала и в Надежда на ФМ, и в Щерев. Все пак много зависи как е бебето в момента, дали е заело фотогенична поза Stuck Out Tongue Winking Eye Имам чудни снимки и 2Д и 3Д от Токуда... При Марков е друго вече, но аз там ходих за мнението му, не толкова за 3Д снимките, въпреки че получих и им се радвах Simple Smile като цяло за мен е важно кой гледа и какво вижда, всичко да е наред, пък дали на мен ми се струва мътно... все тая Simple Smile

# 66
Честно казано, нямам представа дали са ми пускали 3D Grinning Възможно е да е така и оттам да идва разликата.

Пипи, аз по-скоро се възмутих на апаратурата Simple Smile Но тъй като Токуда май ще е основното място, където ще се следя, ми се иска да виждам бебето с ясния образ, а не така размазано Simple Smile

Ще пиша пак след следващия преглед

# 67
А, ами 3д няма как да го сбъркаш. Не искам да звуча като адвокат на Токуда 😃 но добре си се ориентирала между двете места. Кой те следи?

# 68
  • София
Ако ти е първа бременост, разбирам желанието за ясен образ на бебето и да е почти като живо, но в Токуда няма да ти го изпълнят или поне не всеки път.
При оглеждането на органите за докторите е важен друг образ, който в случая винаги е леко "мътен" за нас.

# 69
trikitil, да, първа бременност. Освен това днес за първи път ми заприлича на човече, мяташе ръце и крака и беше...странно хубаво Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 00:19 от Dark_Chocolate

# 70
И аз се следя в Токуда и 3д образа не е мн ясен, но не виждам проблем, ако на док всичко му е ясно. Самият образ е като все едно е на 3д пиксели нз как да го обясня Grinning На ФМ ходя във Фемина там образът си е кристален, но пак не виждам да има значение по-важно и за мен е нивото на специалиста.

# 71
Скоро ряждалите там могат ли да ме ориентират какво искат за изписване на бебето? Че комплекти има от 1 и 101 части за също толкова различни пари.
Между другото в понеделник следващата седмица са отворените врати за месец Април, и там ще питам за всеки случай Heart Eyes

# 72
Каквото занесеш и прецениш. Аз лично бях взела боди, пижамка и шапчица. Отвън имах едно одеало в столчето за кола зимно. Раждах Декември:) Имаше хора със всякакви странни дрешки и комбинации.

# 73
Лично аз бях занесла в Токуда за изписването на дъщеря ми едно като клинче/ританки, а над него много красива рокля на Майорал 56-ти размер. Хахаххаха акушерките бяха впечатление. Обаче то като ти е първо дете и си е мерак. Може би ако имам второ няма чак толкова да са ми важни тези дрешки конкретно.
Иначе относно 3Д-то както са споменали и по-нагоре е важен лекарят, който използва апаратурата. Иначе 3Д технологията, която се прилага както и 2Д ехографа не с ана 100% точни, защото се използва принципа на ултразвук, който достига до материя и връща обратно сигнал, за да изгради образ. И сигурно си представяте, че това няма как да ви даде на 100% реалистичен образ. Аз също нямах търпение да видя бебка, но беше по-важно все пак дали всичко е наред. Иначе на-добри изображения съм получила от Сигридов, Надежда и Марковс. В Токуда не особено добри. Но пак зависи на кой точно ехограф те гледат, защото в някои кабинети са по-нови в други не.

# 74
Здравейте,
30-та седмица съм и реших да раждам в Токуда. До момента се следя в частен кабинет. Има ли някоя от вас, която е решила да ражда там без наблюдение и как си запазихте час? От регистратурата ми казаха, че вървят с месец, месец и половина напред записванията. Моля и за съвет. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт