Отговори
# 45
Аз го виждам, като центриран. В провинцията така си живеят в повечето случаи. Имат хората големи къщи, както в случая. На квартира ли да отиде? Е, под опеката на баща си беше, но сега вече решително застана срещу него и методите му. Виждам го, като отдаден на работата си следовател. Не знае и много местата и пътечките в планината, хората не познава така, както колегите му. Асен му беше водач, когато търсиха момченцето, което беше паднало.

# 46
А, на жълтури ще вярваме за предполагаем убиец?!
Подозирам Краси, защото нищо не знаем за него, реагира винаги странно, прави се на незаинтересован, но винаги е на първа линия. А и, защото все пак, ако е някой от вече познатите ни и се игнорират Чанови, Миеви, Дончеви, Лазар и Попето никой не остава, освен Краси.

# 47
Аз не мога да приема, че някой от разследващият екип ще бъде садистичният убиец. Също и за Чанов старши.
Възможно е да имат отклонения, но по друга линия.

# 48
И къде беше намерен разложения труп ? Обадиха се на Мия и Филип, докато се любят, за да им съобщят, че има нов труп. Къде е местопрестъплението, къде е огледа ? Нелепо е.

При такива убийства в кратък отрязък от време, в град като Смолян, не само полицията ще е на крак, а и цялата държава, барабар с медиите. Униформен ще има през 5 метра, ще има вечерен час, за да не могат да такива момичета като Диана да се разхождат сами през нощта, градът ще е отцепен, ще има пропускателни пунктове. Вместо това гледаме как едно бременно момиче събира улики. Вярно е, че е художествен проект, но можеха да се напрегнат. Толкова наивно изглежда всичко.

# 49
  • София
Трупът беше намерен преди Филип и Мия да правят секс. После им се обади патоанатома и ги прекъсна, за да им каже, че трупа няма език.

# 50
От това, което чета разбирам, че всеки има подозрения към определен герой, като не се аргументира защо.

Това е така, защото няма ясна идея какъв е мотивът на убиеца. Всеки един може да бъде, докато не разберем каква наистина е връзката между убийствата (може да не е каналджийска/религиозна) и какво цвли убиецът.

# 51
Алекс, това е коментирано още след първи епизод.  Но повечето са на мнение  - това е филм и да не се задълбочаваме толкова.Simple Smile

Да, Дона, така е и съм го писала. Просто се опитах да опонирам, че още нямаме никакви основания да подозираме, когото и да е.

# 52
  • España
Освен всичко друго като физика,възраст,властолюбие, не забравяйте,че бащата Чанов е от “старата школа” на “нашите другари” ! Те така не действат! Компромати,заплахи,подмолни машинации-да,нооооо...серийни убийства, ритуали,мистериии...”бЕгай от тука...капиталистическа му работа” 😉! Даже,нищо чудно и вместо извършител да се окаже жертва в един момент прокурорът Чанов !

# 53
На мен ми е много интересен този Краси, от дъжд на вятър обелва някоя дума, през другото време седи или лежи... има нещо тука! Grinning Grinning Grinning

# 54
На мен ми е много интересен този Краси, от дъжд на вятър обелва някоя дума, през другото време седи или лежи... има нещо тука! Grinning Grinning Grinning
Мързи го човека, чака си пенсийката Joy
В интервю Стоян Радев каза, че е бил на кастинг за Краси и патолога, обае ролята на Краси била по-интересна..хммм

В тази връзка някой разбра ли защо смениха патолога? Нито се случи нещо, просто ей така се появи друг. Много тъпо. BigCityNights, имаш ли информация? Мооооля!

# 55
  • España
Филип също не е, освен всичко което писах вече “в негова защита” , не забравяйте и че ...Руфинка “ не го позна” 😉! Тя ,даже на Мия пророкува само по якето и, макар Донка да го бе надянала , а към Филип е по-скоро “благосклонна”... и ръката му беше стиснала ....😜!

# 56
Продължавам да тръпна в очакване за нещо тревожно с Донка. Много ми е тегаво да я гледам. Неудобно й е, гледа да легне и току рипне по баирите.

# 57
Продължавам да тръпна в очакване за нещо тревожно с Донка. Много ми е тегаво да я гледам. Неудобно й е, гледа да легне и току рипне по баирите

Някой е трябвало да я посъветва как да се държи  като е "бременна" .

# 58
Дона, благодаря за темата Simple Smile
Аз все още нямам заподозрян, защото не виждам мотива. Ако си спомним текста в промото на филма, там се казваше, че перифразирам, грешките в миналото водят до престъпления в настоящето. И също, че никой не е готов да се изправи пред истината. Не мисля, че каналджийството и бежанците ще са основният мотив. Нещо по-дълбоко ще е и лично най-вече. Мисля, че някой отмъщава и че обект на отмъщението вероятно е прокурор Чанов и семейството му покрай него. Сигурно ще изскочи нещо от миналото, което ще разтърси цялото семейство и ще е свързано с хора от другата религия. Такива неща ми се въртят.

# 59
А защо пишете, че снимката е на майката Чанова, като вече се разбра, че е на сирийската бежанка, в която е влюбен брат Асен.
Не е майка Чанова на снимката. Peace

Само, че прилича се писа.

Общи условия

Активация на акаунт