Отговори
# 30
  • София
Благодаря и аз за темата!

Докато Диана скитосваше цяло денонощие (а и преди това не бяха общували с майка си близо ден), аз все се притеснявах как Мия ще я потърси и няма да я намери, стрес и ужас, как ще хукнат да я търсят по горите... А то - блажено неведение.

Момчето от ямата едно на ръка, а какво стана с първия задържан бежанец? Повече от него няма ли да има полза?

# 31
Благодаря за новата тема.
Има ли шанс да се пусне анкета "кой е убиецът?"

Аз също мисля, че е Филип - в снощния епизод камерата наистина даваше него при всеки по-интересен диалог.
Физиономията му все една такава - мрачна. Мисля, че мотивът при него е многослоен - да покаже, че заслужава семейството му да се гордее с него като полицай като хване извършителя, от друга страна - убива точно тези хора като един вид сплашване на баща си, който сигурно е участвал в схемата с бежанците. Мия идва и в началото е като пречка за него, но и още в началото попада в плен на любовта в нейно лице и затова я извика обратно. А и така съвсем играе по ръба на бръснача - между закона и нарушението.
Да поясня как така Филип "хваща" убиецът, според мен - ще нарочи за виновен накрая някой невинен човек, който е с лоша слава или за когото ще скалъпи мотив.

Ето ви драма - цяло семейство страда - на Филип.

Кой каза, че нямало черен хумор - я, Попето какви ги дрънка...

# 32
  • София
В следващите серии подозренията ви върху Карамазов, Радев, Лидето  и Валерката ще отпадат едно по едно за да остане само един. Точно навреме за финала в 12 епизод.
Е ти ме уби! Те не останаха Joy
Пак си блъскам главата в момента

Аха,
ако има инфо и може да му се вярва, то трябва да наблегнем над това, че го гледаме убиеца цели 6 епизода, т.е. във всеки един епизод досега сме го гледали. По тази логика трябва да е някой от екипа или Асен, но той ги отхвърли, хаха. Наистина не останаха, така че това си е оксиморон  Laughing
Хареса ми мнението на dyvaromi, но аз просто отказвам да повярвам, че имаме екипна работа или пък различни убийци. Моята теория е, че извършителя е един и от там тръгват и съжденията ми. Ако не се окаже това значи генерално съм се объркал, но лошо няма.  Simple Smile

# 33
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Аз все още се съмнявам в бащата на Филип и брат му Асен. И Попето може да е замесен/изпълняваше заповеди на бащата като би бежанеца/  Също така е възможно всички убийства да не са от един извършител и да има различни истории. И за това Попето предупреди семейството си и дадоха как не вярва на Миа, че е сериен убиец. Само предполагам😀

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 15:24 от daniela19

# 34
Незнам за Вас ама на мен BigCityNights ми идва в повече. Незнам каква му е идеята, но мисля че тук добре се справяте с разсъжденията а както е тръгнало до края на темата той/тя ще издаде убиеца. Мерси няма нужда. Аз само чета, но вече ми е отнето това удоволствие.
Иначе аз също си имам заподозрян от самото начало по моя са логика и май ще изляза права, съдейки по подмятанията. Според мен убиеца си го знаем, но мотива ще стане ясно по-нататък.

И мен ме дразнят такива постове, хем знам нещо, хем няма да ви кажа, като в детската градина.
В други теми доста от нещата, които е казвал не бяха вярни, а други си бяха съвсем предвидими /т.е. налучкани/, така че не му обръщам особено внимание.

Като цяло мнението ми за такива парашутисти в темите е скептично.
Смятам, че хората, които стоят зад сериала са достатъчно интелигентни и не биха плюли върху собствения си труд и колегите си, издавайки някакви жокери.

# 35
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Във всичко намирам някаква логика, освен при Миа и дъщеря ѝ. Особено отблъскващото мутренско поведение на топ агентката.

Иска ми се да няма никакви спойлери, дано да са шега подмятанията.

# 36
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че няма да се окаже нито един от "заподозрените" до момента. Всички изглеждат като потенциалните извършители, но това точно е целта на кримката. Най-вероятно ще се окаже някой странен чешит с култ към нещо си (не знам защо, може би музиката, но малко сериалът ми напомня на True Detective, къдете също до последно всички бяха заподозрени от зрителите). Като цяло отдавна не бях попадала на толкова добре изграден български сериал- визия, режисура, сценарий. Естествено има недостатъци, като това, което казвате за Диана...наистина е странно как броди сама и не ѝ пука от нищо, пък и хипито се държи абсурдно...за кво ѝ искача така, все да я стряска, като очевидно я харесва. Ще видим и там какво ще се случи, не ми се вярва да я убият нея, макар че наистина би било удар върху майка ѝ, най-после да се усети, че има дете.
П.С. Не ви ли е любопитно какво толкова е направила Мия, че носи тази вина? Ясно, че е нещо със съпруга ѝ, но аз или съм изпуснала като са казали, или още не е ясно?

# 37
  • София
Още не е ясно.

# 38
Благодаря за темата, Дона 🌺.

Теориите на страна, какво ще кажете за патоанатома с близалката 😂. Мия отвратено си държи ръката на устата, на масата разложен труп, а човека си смуче близалка 😂. Ей това е да си перде Wink.

# 39
  • София
В "От местопрестъплението" патоанатома си ядеше редовно сандвичи докато прави аутопсия.

# 40
Диана написа: "Намери ли/ ми медальона..." после се виждат още 2 написани реда, но няма кадър отблизо.

Върнах си старо интервю от преди да започне сериала на Чанов старши, където задават въпроси за пещерата, а той казва, че е имал няколко сцени там, в които е трябвало да бъде по-разсъблечен и му е било студено. Дали пък няма общо с ритуалните убийства?

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 16:30 от *Флора*

# 41
  • USA
Започвам да гледам снощния епизод,иначе с голям интерес ви чета коментарите и нямам нищо против спойлери.

Едно не мога да разбера,защо подозирате прокурора?

Човека не иска да раздава справедливост,иска власт.Иска да няма петно в кариерата му,затова бърза да приключи случая.Иска кметското място.Дреме му на него за разни трафиканти.Също така,серийните убийства не са случайни,убиеца си отмъщава на лична основа.А Чанов няма мотив,съмнявам се,че дори познава хората.Още нещо,човека е на възраст,физически му е невъзможно да извърши тези престъпления.

# 42
От това, което чета разбирам, че всеки има подозрения към определен герой, като не се аргументира защо.
За Краси подозренията настъпиха, след като един жълтур снесе информацията, която е недостоверна според мен. За семейство Чанови - баща и синове - защото някой някъде казал (цитира се Карамазов), че ще има житейска драма в някое от семействата.
До вчера беше Асен, днес е Филип, а утре някой друг.

# 43
Доне , благодаря за новата тема Shaved Ice ! Изписали сте сума ти предположения Grinning
Аз нещо вече не се вълнувам толкова , даже снощи забравих  за епизода и изпуснах  първата половина , а не ме подкарва да го гледам допълнително .
Не че е подплатено с категорични  идеи и действия от  сериала , но ми се струва ,че Филип  ще има някакъв психологически проблем . Някои момчета и като станат мъже , непрекъснато са като стреснати и търсят одобрението на мама и татко . Филип определено не е много на център , щом на 40 г. още  си е при родителите .

# 44
От това, което чета разбирам, че всеки има подозрения към определен герой, като не се аргументира защо.
За Краси подозренията настъпиха, след като един жълтур снесе информацията, която е недостоверна според мен. За семейство Чанови - баща и синове - защото някой някъде казал (цитира се Карамазов), че ще има житейска драма в някое от семействата.
До вчера беше Асен, днес е Филип, а утре някой друг.

За Краси е обратното според мен. Жълтурите се вдъхновиха от подозренията на зрителите. 😃

Краси бе набеден от самото начало заради погледа си и заради това, че реагирал странно при първата поява на Руфинка, където говори за баругана.

Общи условия

Активация на акаунт