Отговори
# 105
Ами, ако Донка само се прави на бременна да ги заблуди и тя е убиеца JoyJoyJoy

Моля, само не закачайте Донка 🙏😃 Един човек еднозначно ми е любимец в сериала, много ще се разочаровам ако "совите не са това, което са ".

# 106
Много ми е интересно да ви чета. Принципно не гледам подобен тип филми, дори и този си го пускам по друго време на денонощието Relaxed
Чудно как Миа не видя прилики м/у рисунката и Чановица, за мен си бяха 1:1. А поведението на Филип по време на целия разговор м/у Миа и Асен бе много странно.

# 107
  • гр.София
А аз си мислех,че Лидия Инджова е наистина бременна.

# 108
Павела Апостолова (Диана) явно наистина има роднинска връзка с Христина Апостолова и не е само съвпадение на фамилиите. Качвала е снимки и с Пепе и с детето, което играе Коко в ОЖ (и двамата синове на Апостолова).

# 109
Като забелязах приликата на бежанката от рисунката с майка Чанова нещо ме зачовърка. Приликата не е случайна. Предполагам ще има история около нея, но не мисля, че тя е садистичната убийца. Няма физическата възможност за това. Склонна съм да мисля, че драматичните събития ще са в семейство Чанови.

# 110
Вчера изгледах пак сериите от първата.......: във всички кратки кадри, които са направени като ефект се вижда Лазар, в 4 серия показват ясно лицето му, в първата серия още, когато Миа отива към Смолян и кара през триградското ждрело, Лазар предича пътя й и се катери нагоре по пътеката, дават го в гръб с червеното яке..... нямам съмнения вече, че той е убиеца... според мен по-интересното от тук нататък ще бъде да се разкрие личната му драма и какво го кара, да влезе в ролята на злодей...

# 111
До сега за Лазар не съм намирала мотиви да не е убиецът. От началото на сериала  се обосновавам, кой не може да бъде престъпникът. За Лазар нямам аргументи и съм склонна да приема тезата  на Есвелда.

# 112
Според мен сцените с червеното яке на Лазар са за заблуждение. А каква важна улика имахте предвид, че е открила Диана-часовникът ли? Успях да прочета само "Петър", много съм зле с имената, това някоя от жертвите ли беше?
На мен пък ми направи впечатление колко много бижута имаше в тази кутия, че и бели перли, чии ли са Rolling Eyes  А и приятелят на последната жертва каза, че момчето не било местно и гледало коне и междувременно разбрахме, че Лазар живеел в Смолян само лятото и в бърлогата му имаше седло....

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 11:13 от Poliiii

# 113
"На Петър с обич" - нещо такова. Това е втората (във филма първа жертва) чиято любовница е Камелия. Тя разказа, че тя е подарила този часовник на убития.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 10:40 от *Melanie*

# 114
Пишеше даже и името на Камелия на часовника, може би "от Камелия" е било, не успях добре да видя...

Аз пък друго се сетих, дали има вариант жената от рисунката наистина да е Амена, но тя да е дъщеря от мюсюлманин на майката Чанова, та от там да е и приликата между двете... Знам ли, тайна от миналото й...

# 115
Аз май нямам никакви окончателни заподозрени. Не се съмнявам във Филип и в Асен. Във всички други обаче се съмнявам 😆 Майка Чанова, баща, бебе Донконо, Руфинка. Не ми се вярва да е Лазар. По скоро той ми се струва объркан хипар, но не и убиец. Всъщност той не каза ли на Диана, че развежда групи в пещерата, а сега се оказва, че само чистел.

# 116
  • Бургас
Всъщност той не каза ли на Диана, че развежда групи в пещерата, а сега се оказва, че само чистел.
Мисля, че това е важно, за да опитаме да разгадаем нагласите на Лазар. Представя се за по-значим отколкото е. Манипулативен и назидателен е с Диана. Външният му вид и протестърския му актвизъм говорят за потребност да бъде забелязан и оценен/признат... Момчето определено си има сериозни душевни рани, но те и Асен и Филип, и Мия си имат - не съм сигурна дали са достатъчни, за да ги обвиним в убийство. Определено "Совите не са каквото са." Сценаристите яко ни хвърлят прах в очите. И порциите "проблясъци" в повечето случаи са подвеждащи. Надявам се, че нарочно накъсват сюжетните линии и "забравят" герои, за да се върнат към тях отново с променена гледна точка; Ако наистина са ги изоставили не ми звучи никак професионално.

# 117
Аз пък друго се сетих, дали има вариант жената от рисунката наистина да е Амена, но тя да е дъщеря от мюсюлманин на майката Чанова, та от там да е и приликата между двете... Знам ли, тайна от миналото й...

Това ми звучи като напълно възможно за такъв тип сериали - и Асен е разкрил всичко това и е помогнал на Амена да напусне държавата, може би помолен от майка им. Примерно Simple Smile

# 118
  • София
Аз не мисля, че е Лазар, прекалено лесно е да го открие човек в проблясъците, явно са манипулирани.

Не ми се ще  да го обръщат съвсем на сапунка с незаконни дъщери и подобни... Честно казано, и линията с бежанците не ми е особено интересна...

# 119
  • София
Да, бе.
Как така се скрива бременост, че Амена да е дъщеря на Чанова?
Абсурно е!

Общи условия

Активация на акаунт