Отговори
# 150
  • София
Хмм, на мен дънките на Теодора много ми харесват Wink

# 151
Не знам и двамата са ми едни такива изсулени, а и доста често им дават задниците и на двамата Grinning

# 152
Дайте една снимка, че не ги помня дънките Joy

# 153

Моля 😂

Аз към дънките нямам забележки, обаче потниците ми вадят очите 😃

А сега включих с кой асоциирам Духовникова в тази роля - Аватар 😉

# 154
Екстра са им дънките.

Нейтири е красавица, не ми прилича на Духовникова.

# 155
Между другото ми просветна един много важен момент. Като стана въпрос за първото убийство, намереният обезобразен труп на Петър Каракехайов в Тъмното езеро. Най-важното беше, че не се разбра как е попаднал там, нямаше никъкви намерени следи покрай езерото, нито някъкви самолети не бяха летели по въздух. Та ми просветна, че единственият начин да е попаднал в езерото е ако е изплувал в него. Та мисля, че точно тук е препратката към легендата за пещерата Дяволкото гърло, че ако нещо попадне в реката на пещерата, не се намира. Явно реката има някакъв приток към Тъмното езеро. Та в този ред на мисли, най-вероятно тялото на  Каракехайов е било обезобразено в пещерата, изхвърлено в реката на пещерата, и изплувало в Тъмното езеро. Още една улика, която води към Лазар да е евентуалният убиец.

# 156
Ако се придържат обаче към легендата, не би било правдоподобно...

"Интересен факт е, че нищо, влязло с водите в Дяволското гърло, не излиза от изхода на пещерата.

"През 1968 година придошлата река вкарва в гърлото на дявола 350 кубика дървен материал, от които нито една треска не излиза на изхода", разказа пред БГНЕС екскурзоводът Мичо Солаков. Опит с оцветители показва, че минава повече от час и половина, преди водата да измине краткото разстояние от единия до другия отвор, което поражда загадки за мащабите на системата от подземни реки."

# 157
Изхода на реката е на няколкостотин метра от входа на пещерата. Там не излиза нищо и не е намерено нищо от дървения материал. Тоест, те не знаят дали някъде другаде не е изплувал.  На мен съвсем правдоподобно ми изглежда.

# 158
........   А сега включих с кой асоциирам Духовникова в тази роля - Аватар 😉

У дома отдавна  ми повтарят , че "аватарката" от ОЖ е и  в този филм .

Аз само за Филип имам лошо предчувствие , просто защото  изглежда  доста обременен и зависим от одобрението на този баща , а и още  живее при родителите си . За мен това е пагубно за един мъж на 40 г.
Ако  научим ,че хипарят  има някакви роднински връзки  с прокурора /някоя забежка/ , може веднага да ми влезе в заподозрените като  незаконен син , който също гребе да се докаже .

# 159
  И аз следвам логиката на Ели- ТАЛ - макар да е предразсъдък, в повечето случаи има резон - неженен мъж на 40+ ,живеещ с родителите си е съмнителен от където и да го погледнеш 😏.А в случая с Филип ,хубавец и от сой 😃, още повече ми е подозрително .

# 160
Между Лазар и Филип, Лазар е много по - вероятен убиец. Мисли се за "спасител", против бежанците е, познава пещерата и гората, може би е бил при жената от снимката (млад и се занимава с коне) и т.н.

# 161
Това за пещерата звучи доста правдоподобно, но тогава трябва да е Чанов, нали е казал, че е снимал сцени вътре Grinning
A ако първото убийство е извършено там, че са го и заснели, не ми се мисли как това ще се отрази на посещаемостта на обекта Laughing

# 162
  • София
Чанов старши може да е бил в пещерата като жертва, не убиец. И Каракехаьов беше гол.

# 163
  • София
Аз пак се сещам за първия епизод в който Чанов старши дръпна Филип на страни и му каза нещо от сорта, че трябва да преодолее страха или нещо такова.

Каза му: "Трябва да го победиш... страхът. Ръцете ти треперят. Хората ти не са слепи." Това беше още при Тъмното езеро. После Филип се качи на покрива, за да пуши и си припомни думите на баща си. И точно тогава дадоха сцена, на която човек пред огъня си гледа ръцете и ги стиска в юмрук.
Не съм изгледала отново всички епизоди по-обстойно, но все клоня към Филип или Мия за убиец.

# 164
Ами Мия като каза, че жертвите са над 50 години и може би убиеца отмъщава на баща си по този начин, веднага се сетих за Филип. Такъв ми е хубавец, един спокоен, меланхоличен, че направо вече си представям колко скрит гняв има в него. Когато искаше да целуне Мия пред патологията, погледа му беше доста психопатски. Да ме прощава Карамазов, ако в трябвало да бъде влюбен поглед Joy

Общи условия

Активация на акаунт