Отговори
# 180
Тезата за Миа садистичният убиец ми е най- невероятна и я отхвърлям. Каква е причината, мотивите не е ясно. То не, че за другите сме прозряли  мотиви. Не мисля, че убиецът е от разследващият екип. Напълно го отхвърлям.

# 181
Не могат да са заедно, защото или единият умира или единият е убиецът.

# 182
Точно това е нещото, което досега не сме виждали в България – образите на всички герои са правени от профайлъри, служители на ДАНС, прочие, от–до. Споменаха го в едно интервю с Теодора за плюс–минус. Фактът, че актьора Стоян Радев публикува такива статии, в които се споменава, че именно той е убиецът, означава, че със сигурност не е той. Ако беше, щеше да се прави, че не съществуват. Сериалът е подобен на няколко, от които е взето по нещо – например Туин Пийкс – убиецът се оказа бащата, във всеки такъв сериал, който е от толкова малко епизоди, обикновено убиецът се оказва някой главен герой и е участвал от началото на епизодите, защото няма логика сериал от 12 епизода да върти някаква история с живота около разследващите, постоянно да се намират нови заподозрени, които в последствие се отхвърлят, и в последния епизод да се намери някой и хоп – той е убиецът. Засега е много рано да се говори кой би могъл да е, защото реално всеки би могъл да е. Едва ли е и Филип – той видя колко упорита и хитра е Мия, че да иска да я връща, не би било в негова полза, ако има вина. А да я върне от любов – не, те тогава все още не се харесваха. Щом дадоха още в средата на сериалът, че Асен е заподозрян – значи и той не е, след това няма с какво да запълват. Майка Чанова не ми изглежда на жена, която има такива умения. Моето мнение е, че убиецът е бащата Чанов, но от екипа споменаха, че накрая зрителите ще бъдат много изненадани от това кой всъщност е убиеца, а баща Чанов вече е подозиран от доста от зрителите, следователно ще да е някой, който изглежда най–невинен.
Приятен ден на всички мамита.

# 183
  • София
Ако е Мия как е убила жертвата, която намериха последно?  Казаха, че трупа е бил повече от 20 дни в гората.
Е, ние знаем ли какво е правила Мия преди 20 дни точно? Що да не го е убила.

# 184
Със сигурност не знаем, какво е правила Миа преди 20 дни, но можем да предположим от това, което ни представиха. Следяла е съмнителни лица емигранти и е висяла в автомобил вероятно на ДАНС на места, където е най-вероятно да се появят. Даже и през ум не й е минавало мисля, за пътуване до Смолян и участие в разкриване на садистични убийства.

# 185
  • София
Ако е Мия как е убила жертвата, която намериха последно?  Казаха, че трупа е бил повече от 20 дни в гората.
Е, ние знаем ли какво е правила Мия преди 20 дни точно? Що да не го е убила.

Защото убийството е станало в Смолян, а Мия е в София Wink

# 186
  • Street of Dreams
Това, че Асен го заподозряха в средата, не значи непременно, че не е той. За още 6 епизода има време пак да ни стане симпатичен и накрая пак да е той.

Не че го мисля, теоретично.

И все пак Миа ако го беше заподозряха, имаше много по-хитри начини да действа от това да му подхвърля обвинения и той да знае, че е на прицел. Все пак, той дори и да беше признал в този момент, в съда нямаше да има никакво значение, без доказателства.

# 187
  • София
Теодора с пост за ДГ - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2495634647136740&set … ype=3&theater

В следващата, седма серия на Дяволското Гърло -
Мия срещу Асен!
И двамата са силни играчи и двамата не винаги обичат да играят по правилата. Обърка ли се Мия? Стреля ли в тъмното и как ще рикошира този изстрел в другите? Или красивият ум на тази жена и този път не сбърка и ще открие още парченца от страховития пъзел на тази история?
И аз нямам търпение да чакам четвъртъците, да знаете 🙂
А Христо Петков е изключителен актьор! Изключителен! Няма фейсбук и не мога да го тагна, но си има инстаграм профил - ето го
hri1005kov !
Предстоят толкова интересни неща. Благодаря на всички, които ни гледате

# 188
Пуснах си 1вия епизод и ми направи впечатление една от накъсаните  сцени- лай на куче и един крещящ мъж. Гласът леко наподобява този на Филип, но пък се вижда дълга черна брада, по-скоро като типа окосмяване на Асен. Grinning

# 189
  • Русе
В последния епизод , погледът на Филип,когато се опита да целуне Мия пред патологията, след като тя извъртя глава , лично в него аз прочетох ,,ярост и гняв,, , от копнеещ и желаещ ....  На няколко пъти от меланхоличен , чак сега се забелязват и нотки на нещо гневно и злобно , както и когато тръгна в края на епизода да обвинява Асен, въпреки, че Филип мъчеше пак мернах такива нотки в очите му

# 190
Защо Филип върна Мия, ако е убиецът? Защото, ако е убиецът, значи е откачалка. Може да си я е харесал, да иска да си поиграе с нея на криеница, да види докъде ще стигне и някакви такива.
Знам, че е изглежда абсурдно да е той,  но все към него клоня.

# 191
Защото този убиец иска да бъде хванат. Прекалено показни са убийствата. Без първото де..
Той вече няма какво да губи, в момента само си играе.
Не казвам, че е Филип, но определено иска полицията да го открие.

# 192
В една публикация във фейсбук мислят, че Диана е убиеца.. хахаха. Само това не ми беше минавало през ума.. Grinning Grinning Grinning

# 193
Аз четох за мъжа на Мия.  😃

# 194
Руфинка все още не е спрягана , като убиеца 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт