Отговори
# 465
Много е възможно, след вашите приказки, имал си алиби, той помага на тази жена, много ясно, че му е алиби, може даже да му се окаже баба Simple Smile
Hе е така, защото го провериха и докладваха на Mиа по телефона  Wink

# 466
След днешната серия и темата за осиновеното дете, натрупвайки с вече показаното напрежение в семейството, мисля че убиецът е някой от Чанови. Макар да оневиниха Асен, на мен все още ми е подозрителен. Пратката бе оставена от някой, който не бе хванат от камерите...защото знае за тях. Клоня към Филип.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:21 от luz

# 467
  Не съм гледала серията, но от прочетеното разбирам, че Асен е осиновен , което потвърждава съмнението ми, че не са братя с Филип. Макар, че за да обича майката осиновения син повече , тук има нещо ,аз вярвам, че кръвта вода не става. Още повече, че е осиновен, след като са имали свое дете ,а не преди това . В общия случай хората осиновяват дете като не могат да си имат собствено, а после понякога съдбата ги дарява и с тяхно ,обаче тук случая не е такъв .

# 468
Друго се замислих:
На външен вид, без да разбирам, Филип ми прилича на арабин повече от Асен. От самото начало линията с бежанците върви някак встрани, но явно е основна. Сигурно убиеца е свързан с нея.

Aз така и не разбрах биологичната майка на Асен арабка ли е била или не?

# 469
Май да. Каза, че е бил в дом за сираци и затова помага на момиченцето.
Интересно каква е причината Чанови да го осиновят.

# 470
Жената, която гледа детенцето - Цанка, е местна актриса. Разпознала съм само двама местни актьори-нея и Пашов (от рекламата на Бор Чвор Simple Smile)
Цанка е Миряна Найденова, хижарят е Никола Пашов. В една от първите серии играе Емилия Ованесян, носител на Аскеер. Един от докторите е Румен Бечев, директор на театъра, майсторът на ножове е Митко Димитров. И още колко познати! Харесва ми да гледам любими родни места!

Аа, супер...а коя беше Емилия Ованесян във филма? Само нея помня от времето в което живеех в Смолян, но не съм я разпознала в епизодите...
В първите епизоди, сцената беше в една къща до хотел "Соколица".

# 471
Не е била арабка. Просто някаква местна ,за която малко се знае. Може да била помакиня, не става ясно. Само, че е била много болна , когато я е открил Асен. А той стига до нея чрез Цанка, която е работила в дома за сираци.

# 472
  • София (Възраждане)
Скрит текст:
Жената, която гледа детенцето - Цанка, е местна актриса. Разпознала съм само двама местни актьори-нея и Пашов (от рекламата на Бор Чвор Simple Smile)
Цанка е Миряна Найденова, хижарят е Никола Пашов. В една от първите серии играе Емилия Ованесян, носител на Аскеер. Един от докторите е Румен Бечев, директор на театъра, майсторът на ножове е Митко Димитров. И още колко познати! Харесва ми да гледам любими родни места!

Аа, супер...а коя беше Емилия Ованесян във филма? Само нея помня от времето в което живеех в Смолян, но не съм я разпознала в епизодите...
В първите епизоди, сцената беше в една къща до хотел "Соколица".

[/quote]

Даа, беше законната съпруга на първата жертва. Оказа се, че всъщност участват доста местни актьри. Докато ровех и аз да намеря коя е героинята на Ованесян, видях още едно момче в съвсем малка роля, който също се оказа от трупата на Родопския драматичен театър. А обвиних Милошев, че не са поканили местни актоьори, вземам си думите назад Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 00:35 от Mooimeiske

# 473
Ножа, всички убиства ли свързва или само две? Казват на сайта, че Лазар идва в хотела да си вземе бижутата, но не го показаха в този епизод или съм го проспал с отворени очи?

# 474
За ножа се разбра, че е на първата жертва (намерена последна). А Лазар май не е местен, а само лятото идвал да работи на пещерата или не съм разбрала правилно?

# 475
Ние двамата по къси ръкави, тичаме към града... Филип трепери и на мен ми е студено, ама мълча. Едно от момичетата му даде якето си. Нататък той разказва, че сме стигнали премръзнали вкъщи. Но аз помня - той взе якето на онова момиче... и в тоя ден стана друг.

Според вас какво има предвид Асен с това, че станал друг? Може би аз не го разбирам. Взел съм цитата от страницата тук:

https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles/view/673/%D1%85%D1%80% … 0%BA%D0%BE%D0%B2/

# 476
За ножа се разбра, че е на първата жертва (намерена последна). А Лазар май не е местен, а само лятото идвал да работи на пещерата или не съм разбрала правилно?

Да Лазар идва само лятото.

Краси, каза че не е фикус и всичко си записвал, прободни рани, размери и така нататък, но не разбрах дали свързва всички убиства или само първото и второто (Недко и Петър)?

# 477

Последното към татко Чанов...

Вижте в сайта на нова кои са дадени като главни герои. За мен е интересно защо младото полицайче присъства сред тях, а майка Чанова или Лазар например не...

Хубав епизод. Донякъде се разплете историята на Асен.

Странно ми стана, че доколкото помня първата жертва (последната намерена) казаха, че живял с Амена, но накрая тя го напусвала и избягала в Германия. Сега в епизода Асен каза, че намерил момиченцено преди около месец болно и изхвърлено в гората. Бащата на детето, което намериха в гората (в някой от предишните епизоди) пък каза, че преди месец е прекарал жена с малко дете, но не била Амена. Кой е как разбра, че това дете е на въпросната Амена не ми стана ясно, както и защо човека от кафенето каза, че на снимката на Асен е Амена, ако не е била тя.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 01:11 от *Флора*

# 478
Странно ми стана, че доколкото помня първата жертва (последната намерена) казаха, че живял с Амена, но накрая тя го напусвала и избягала в Германия. Сега в епизода Асен каза, че намерил момиченцено преди около месец болно и изхвърлено в гората. Бащата на детето, което намериха в гората (в някой от предишните епизоди) пък каза, че преди месец е прекарал жена с малко дете, но не била Амена. Кой е как разбра, че това дете е на въпросната Амена не ми стана ясно, както и защо човека от кафето каза, че на снимката на Асен е Амена, ако не е била тя.

Да, и аз тези моменти  с детето и жената не ги разбрах, както и коя е другата жена с детето, които щели да се задушат в буса. newsm78

# 479

Да, и аз тези моменти  с детето и жената не ги разбрах, както и коя е другата жена с детето, които щели да се задушат в буса. newsm78

Да, не е била Цанка, защото тя си е от село до Смолян. Асен каза, че и е завел детето след като го е открил.

Общи условия

Активация на акаунт