Отговори
# 540
Това, което беше върху колата на Мия е парче плат, което ще се окаже от ризата на Каракехайов..

# 541
Това, което беше върху колата на Мия е парче плат, което ще се окаже от ризата на Каракехайов..

как разбрахме, че е от ризата на Каракехайов?

# 542
От промото.

# 543
Ванилия, какво се развълнува?! Някъде да съм казала, че ми е ясно?! Напротив- само защото нищо не ми е ясно, продължавам да гледам сериала. Ако беше малко по- прозрачен, с това мудно действие и крайно вяла игра на Карамазов и Духовникова, отдавна да съм го отсвирила.
Теориите тук са не по- малко интересни, има силен комичен момент в тях също, та и тук продължавам да чета с удоволствие.
А ти, спокойно!

Хич не съм се притеснила, спокойно! 😆

# 544
Парчето плат не беше ли от ризата на Диана? От промото виждам, че Мия го минава със синя лампа и май има някакъв текст по него?

# 545
  • на пистата
Парчето плат не беше ли от ризата на Диана? От промото виждам, че Мия го минава със синя лампа и май има някакъв текст по него?
С тази лампа се търсят следи от кръв

# 546
С тази лампа се търсят следи от кръв
Текст, написан с кръв.

# 547
И на мен ми се видяха някакви букви.

# 548
  • на пистата
Да,сега върнах да видя,пише- 1 ДЕН

# 549
  • Пловдив
И аз мисля, че е от ризата на Диана...дадоха я тая риза няколко пъти нарочно явно...А и нали е отвлечена и ще търсят следи.

# 550
Съвсем се оплетох. Кой е рисувал майката на Асен? Защо като млада и как е попаднала у Асен? Какво общо има с Амена? Детето на Амена ли е или на друга? Бащата на пострадалото момче каза, че е имало майка и дете, но не е от рисунката.
Асен много бащински се държа с детето, целуна го по челото.
Май пак трябва да гледам.  Отратително озвучаване, понякога не разбирам какво казват.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 13:19 от daniela19

# 551
От това промо направо настръхвам! Усещам, че се задава жесток епизод следващия Четвъртък! Коя ли е завързаната жена и кой ли напада Донка?

# 552
Съвсем се оплетох. Кой е рисувал майката на Асен? Защо като млада и как е попаднала у Асен? Какво общо има с Амена? Детето на Амена ли е или на друга? Бащата на пострадалото момче каза, че е имало майка и дете, но не е от снимката.
Асен много бащински се държа с детето, целуна го по челото.
Май пак трябва да гледам.  Отратително озвучаване, понякога не разбирам какво казват.

Жената на снимката е биологичната майка на Асен, той я е нарисувал.
А снимката не знаем как е попаднала у него, вероятно той е взел вещите й, след като е починала.

Майката няма общо с Амена, човекът от селото каза, че жената от снимката приличала на нея и Мия от там заключи, че това е Амена.

А човекът с буса каза, че не е това майката, защото наистина не е Амена на снимката. Детето е нейно явно. Дори и Асен каза на Мия да покаже снимката на детето и че то ще каже, че това не е майка му.

# 553
Добре, че казахте, че това, което Мия видя върху колата, е част от риза. Толкова се чудих снощи какво е това, така и не разбрах. Но Мия доста стреснато гледаше.

# 554
Не ми хареса развръзката с Асен.Някак прекалено ми беше това  с детето , пази го -това е ясно ,но чак да не каже на брат си ми идва преекспонирано .

Общи условия

Активация на акаунт