Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
-
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
-
Какви са основните характеристики на китайските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на българските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
всякакви скици на този фронт. Ще чакат японските брокери.
. Не може ли просто да потича "като гламав" напълно в стил на японските сериали. Гаранция че ще свали напрежението , стреса без да ме
. Разаля ми така гледаето
, все да съм на щрек, вместо да гледам на спокойствие цялата психиатрия.
Вероятно Такеши ще я оглави 
по средата още не го помня на изуст, вече го познавам с няколко съвсем добри и регулярни превода. Т.е. наш човек определено. Сега направо няма да мога да му смогна. Следва 3 но този дядо ми е симпатяга вече и от първите 2 епизода. Ако не е той тез хептем всеки в себе си , по-точно всеки виртуално.

. Дано "омекнат" героите в следващите серии както бяха в сезон 1 , че нещо в повече ми е новата им театралност. Да речем героя Адачи. Останалата чета си е ок, а и Mika Shirasu е на линия

. Следващия епизод ще ми го изясни. Браво на сина че подкрепя татко си , виртуално. Той направо професионално за сега подхожда към виртуалността. Виж майката и щерката нещо съвсем "яхнаха метлата". Уж ще се върне към обикновенно момиче пък..... Чакам епизод 4 за да разбера въобще какви ги свърши в края на 3.
. Не обичам да се
.
за Shosetsu O 1 . Ще го погледна.