Магията на изтока - тема 57

• 20 149
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • MJF
Хм, нещо разтоварващо ми се гледа и се сетих за Ie Uru Onna no Gyakushu. Не го почнах текущо преди време защото забелязах че "не мърда". Забелязах че и странно се прескачат непреведени епизоди по едно време  Rolling Eyes. Сега видях че е качен епизод и погледнах. Положението си е същото. Кои са тез превеждащи дето прескачат?!  ooooh! всякакви скици на този фронт. Ще чакат японските брокери.

Mukai no Bazuru Kazoku/ My Family Goes Viral хванах се на текущото хоро  Mr. Green пък да видим как ще я караме до финала.
Първите 2 серии изгледани. Какво да кажа?! Хора с диагнози на килограм.
Скрит текст:
Ясно ми е в какво "виртуално" време живеем но дозата все пак трябва да е умерена за да не сме пациенти. И това не е никак сложно. Реалността е навсякъде около нас. Може на много да не им харесва но това не значи че трябва да се "зомбират" във виртуалния свят. Голяма психоза.
Майката ме  Mr. Green. След втори епизод ми е любопитно тя бъзика ли се или и тя е напълно зомбирала се .  Whistling
ГГ с метода си на разтоварване и по-точно с това чучело периодично ме  newsm43. Не може ли просто да потича "като гламав" напълно в стил на японските сериали. Гаранция че ще свали напрежението , стреса без да ме  #Shocked. Разаля ми така гледаето  Crossing Arms, все да съм на щрек, вместо да гледам на спокойствие цялата психиатрия. Crossing Arms
Жанра бих определила като хорър 21. 21 е от века в който живеем. Актуална тема. Не споря. Виждам го в реалния свят. Скоро имаше катастрофа с жертва младо момиче пресичащо кръстовище гледащо изцяло в дисплей , с кабели в ушите . Минаващ голям камион напълно в правото си по правилата на движение с ремаркето закача зомбирания пешеходец, който ни чува ни гледа. Смърт почти на място за нея. Безсънни нощти до края на живота за шофьора - без вина виновен. Реалност.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 09:33 от Шошулчо

# 121
Ето ме и мен, момичета. Как прекарахте празниците? Аз - без интернет. Не че е мъка голяма, но вие ми липсвахте.

30 + си е най-хубавата възраст за мъжете, а някои се разхубавяват и след 40.
Трябва да направя подборка 40+ ИАЕ   Heart Eyes Вероятно Такеши ще я оглави  Thinking
Съгласна съм.

# 122
Шо, на Mukai no Bazuru Kazoku и епизод 3 е готов. Гледай го, ако вече не си. Преводачът на инглиш няма грешка.
Става все по-интересно, но Рьота ще страда най-много. Иначе в семейството на Акари всичко е много забавно, хаха. Дядото ми е любимец вече.
Сега ще чакам новия 4-ти епизод в Япония. В четвъртък трябва да го излъчат.

След три дни Чи Чанг Ук излиза от казарма, а днес прочетох за новия му проект - ром-ком на tvN със заглавие Please Melt Me, който все още обмислял. Винаги правят така - обявяват, че някой обмисля дадена роля, а няколко дни след това потвърждават.  
Тези корейци нямат милост. Поредната сапунка с безумен сценарий.
Радвам се, че след две години най-после излиза от казарма и ще снима, а... получавам после това?!?

Цитат
“Please Melt Me” is a romantic comedy that will tell the story of a man and a woman who participated in a project to be frozen for 24 hours, only to be waken up 20 years later due to a mysterious scheme.

Upon awakening, they soon realize that there is a negative side effect from the project. In order to survive, they must maintain an average body temperature of 27.5 degrees Celsius (approximately 81.5 degrees Fahrenheit).

Май ще прехвърля пак епизодите на Suspicious Partner.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 09:44 от rossonera

# 123
  • MJF
Мда, виждам че е готов 3-ти епизод. Преводача с прозвището  B....- ski ,  Blush по средата още не го помня на изуст, вече го познавам с няколко съвсем добри и регулярни превода. Т.е. наш човек определено. Сега направо няма да мога да му смогна. Следва 3 но този дядо ми е симпатяга вече и от първите 2 епизода. Ако не е той тез хептем всеки в себе си , по-точно всеки виртуално. Whistling. Трябва подходящ емотикон да му намеря на това заглавие. В старата версия има бая удачни според мен, такива едни виртуални  Mr. Green
Да речем  fadein Turn-l byeuu
 Laughing

# 124
Bertowski се казва преводача, но не той превежда Mukai no Bazuru Kazoku, а eveychooye.
Bertwoski превеждаше Dai Renai.
Бъркаш се. Не знам дори как изобщо се сети сега за него...

# 125
  • MJF
Явно нещо друго гледам с Bertowski  Thinking. Дали не е Fruits Takuhaibin. Но той нещо не ми тръгна добре, минала съм първите 3 серии и съм го оставила за по нататък. Така е то като гледам няколоко неща паралелно и си забравям даже от време на време че съм ги почнала  ooooh!.
Ie Uru Onna no Gyakushu 1 също изгледах. Нещо явно хич не помня финала на сезон 1 или SP-то. ГГ някак си по-рязка, още по-обрана откъм емоции ми се вижда. Двата казуса иначе ме  Mr. Green, даже  Joy. Дано "омекнат" героите в следващите серии както бяха в сезон 1 , че нещо в повече ми е новата им театралност. Да речем героя Адачи. Останалата чета си е ок, а и Mika Shirasu е на линия  Mr. Green.  Да видим нататък. Докато не стигна до "прескочения" 6 -и епизод  Mr. Green.

# 126
Fruits Takuhaibin е на HPriest. Бях ти казала, когато ти представих заглавието.
Bertowski преведе последно Sumu Sumu и Zambi.
Превежда добре на английски, но не е много бърз.
Явно си попаднала на епизодите на Sumu Sumu... Наскоро ги приключи.

# 127
  • MJF
 Thinking не са  Sumu Sumu и Zambi. Тези не съм ги поглеждала.
Брей този Бертовски каква мистерия излезе, само да ми попадне следващ път, ще види той  Mr. Green. Веднага ще го "наклеветя" тук. Виртуална мистерия направо.

# 128
Project S The Series: SPIKE - изгледан.
Хареса ми,нищо,че не завърши както исках,но показаха,че живота (волейбола) е такъв и не винаги има хепи енд.
На феновете на волейбола ще им хареса.
Пробвах и втроия сезон - Project S The Series: Side by Side ,но не ми допадна и се прехвърлих направо на  Project S The Series: Skate Our Souls ,който е за скейтбордисти и явно ще засяга темите за депресията,бърнаут-а и приятелството.

Марио в реклама на Хетен Шоудерс,който може да оставите в хладилника за по-усвежаващо усещане.
Скрит текст:

_______________________________________________________________________________________________________________________

Приключили са снимките на The Lost Tomb 3 с Барон и Zhu Yilong (който гледам в Guardian )Снимките са продължили около 6 месеца и са приключили на 16 април,което съвпада с РД на Zhu Yilong.
Действието ще се развива 10 години след оригиналната история.
Скрит текст:

След като  Yang Yang публикувал свои училищни сними Weibo,а Ma Tianyu го последва с бебешорски

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 14:56 от Tuon

# 129
Shosetsu O - епизод 1

Нов японски сериал на хоризонта, който не слагах в сметките.
Английският превод е на сайта viu и се качва веднага след излъчването в Япония. Чудо на чудесата, но вече нещата при някои японски заглавия много се промениха. Да, а тук изобщо не се учудих защо е така - заглавието e по известна японска книга на писателя Казумаса Хаями (автор на Innocent Days), а в главната роля е Алан Ширахама.
Епизодите са кратки по 20 минути. Интересно начало - история за света на книгите и техните автори. Зрител съм. В една от главните роли (на известен писател) е на Кахоко дядо ѝ. Джиджи е на линия в пълния си блясък, хаха.
Алан Ширахама е прекрасен. Такава харизма има, че...

Общо пет японски сериала събрах този сезон - Perfect World, Watashi, Teiji de Kaerimasu, Spiral, Mukai no Bazuru Kazoku и Shosetsu O. Три от тях се превеждат веднага на английски, други две чакат още (Spiral и Watashi, Teiji de Kaerimasu), но се надявам скоро и това да се случи.

# 130
  • MJF
Хе, хе, ще го видя наш Джиджи  Laughing. Щом има превод не трябва и мен да ме забравят.
Казумаса Хаями  ако е писал пак като Innocent Days ще бъде някаква главоблъсканица. Туй добре.

My Family Goes Viral 3
Скрит текст:
Thinking мне, не разбрах финала на този епизод, какво отнлайн изявление направи щерката  newsm78 . Следващия епизод ще ми го изясни. Браво на сина че подкрепя татко си , виртуално. Той направо професионално за сега подхожда към виртуалността. Виж майката и щерката нещо съвсем "яхнаха метлата". Уж ще се върне към обикновенно момиче пък..... Чакам епизод 4 за да разбера въобще какви ги свърши в края на 3.
Не ми хареса многото екранно време в края на чучелото, въобще това изявление толкоз объркващо за мен е снимано а и бе на косъм да го редактирам  Naughty. Не обичам да се  newsm43 .  Crossing Arms режисьора и сие да не прекаляват с моето търпение по въпроса.

Ie Uru Onna no Gyakushu  2 След чучелото горе , този епизод с цялата театралност и развръзка чак едва ли не в самия край бе голямо изпитание за мишока ми. Нищо не редактира но ако продължават така ще почне. А туй с кръвотечението от носа направо ме  Rolling Eyes. Туй си е голямо сериално корейско клише. Но ме застигна в японски сериал и хич не съм възхитена, бая гнусно бе в комбинация с театъра   Sick Tired.
Сверих творческите екипи защото направо реших че са други. Да ама не. Прекаляват просто. Ще проявя търпение само заради казусите.
Скрит текст:
Тук бе един но финално ме  Joy. Опасна е нашата героиня. Как изтегли всичкия си капитал, купи имущество и го продаде като "хвана" тази не лесна дама . Направо ме  Mr. Green.
Чакам да видя как са свързани Sangenya и Rusudo.
Съпруга на нашата героиня е направо герой за мен след като тя му е жена  Mr. Green. Сцената в магазина ме  Joy. Ако пускат още сцени в такъв стил леко ще ме омилостивят . Ама леко . Прекаляват много с театъра за сега. И моля без повече простотии от сорта кръв от носа а да не казвам за нелепата боя, която ползват. Тъпо а не смешно за мен.  Confused

# 131
Ето ти първи епизод на Shosetsu O онлайн.
Ще бъде 10 епизода и ще приключи на 24 юни. По един епизод всеки понеделник с продължителност 20 мин., т.е като един филм, но разделен на десет части всяка седмица.

За Mukai no Bazuku Kazoku - епизод 4 ще чакаш сега. В четвъртък ще го излъчат в Япония. Другата седмица (понеделник/вторник) вече ще се оглеждаш за него с английски превод.
Така сме ние с японското, знаеш, по един епизод на седмица. Няма как.

За Рьота нищо не казваш? Невинно момче (поне дотук), а ако героят му се окаже скрита лимонка, хаха, ще бъде голям удар. Искрен е, а Акари не постъпи много добре с него. Ще видим там как ще се развие връзката.
Момо-чан как ми идва да я отнеса с нещо тежко по главата... Ааа, такива безмозъчни патки ме вбесяват.

# 132
  • MJF
E иска ли питане каква любимка ми е Момо-чан  Mr. Green, любимата ми порода
Скрит текст:
. Ама то само тя да бе. Тя тук ми се губи на фона на къде къде по-големи психози от тези на един тийн  Mr. Green. Напълно спокойно щом я гледам значи останалите са ..... кой по напред  Mr. Green.
Този Рьота мен ме съмнява. Акари не се знае кога мисли трезво и кога не вече. Това че не отговори веднага в този епизод ми хареса. Нека пообщуват още чисточовешки пък после да реши. Както го дават досега само се гледаха и дежурното обслужване в кафето. Акари с начина си на разтоварване на стреса, като идея, много одобрявам и ми говори за интелект. Друг е въпроса съдържанието де, туй моето  newsm43.
Най-интересен към момента ми е брата. След него таткото. Кой до колко е затънал във виртуалното от тях двамата още не ми е ясно а са високорискови и дватама професионално.

Hug за Shosetsu O  1 . Ще го погледна.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 22:21 от Шошулчо

# 133
Watashi, Teiji de Kaerimasu - епизод 2

Вдигнаха още рейтинга. Много съм доволна от този нов японски сериал. Японците също гледат.
Шо, ще ти хареса и на теб.
Казуси, които ще ти човъркат мозъчето. Голяма благодат, като поставена тема за разглеждане от страна на сценаристите, а от друга - много наболял проблем за японския народ, с този прекалено голям работохолизъм за сметка на семейството/ децата и пр. Главната героиня променя малко по-малко хората около себе си.
Дано скоро започнат да го превеждат на английски, за да започнеш да гледаш. Още спят преводачите, не са се събудили, макар че Юрико Йошитака и Осаму Мукай си имат солидна фен база.

Скрит текст:
Нашата главна героиня е пред голямо изпитание на работното място и извън него. Оказа се, че с бившия са били пред брак, нещата са били много сериозни, голяма любов, но заради този негов работохолизъм, тя е взела крайното решение за раздяла. Хмм, а сега е и с ново предложение за брак от новото гадже, докато работи с бившия....

Осаму Мукай си е класа, докато Юичи Накамару винаги ми е бил/ и е като един изтърсен мухльо. Така и не разбрах какво му е айдълското в KAT-TUN. Ама то в Япония такива се харчат. Джонита, какво да ги правиш.

Превюто за 3-ти епизод, другия вторник.

# 134
  • MJF
Това с работохолизма си е актуален проблем. Може ли да се намери баланс с личното време. Ако ще имаш половинка с нея/него/то как ще се разберете че всички намесени страни да са доволни . Ако имаш деца пак една камара въпроси. И т.н. И това в страни от главния въпрос доколко ангажираните по цял ден като работно време са с реално такова а не с доста загуба на време де факто. Ефиктивност и организация на работния процес. Особено при съвременните възможности които дава интернет. Не го разбирам с едната камара командировки на голяма част от бизнеса при съвременните технологии за дистанционни и аламинутни контакти......Конференции също....

Ядосах се. За Your Home is My Business! 2nd Attack. Стигнах до епизод 4 и какво се оказа. Него го няма за мен качен. А два пъти е качен епизод 5. След това епизод 6 не е преведен. Но 7-8 качени и преведени. На това му казвам пълна каша. А ми се гледаше баш нещо такова неангажиращо. Ще чака по- добри онлайни времена туй заглавие.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт