Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
-
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
-
Какви са основните характеристики на китайските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на българските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
.

. Подсети ме са известната ми Масару. Скоро я видях на лед. Ами тя много пораснала. Някак си по-дълго тяло отколкото си мисля че имат тези породи. Ама може би защото я гледам не на живо.

. Нова директива от главия офис. По-малко работни часове - регламентиран извънреден труд като часове за седмица и в същото време повече продажби. А сега де, как да стане това?! Голяма загадка.
. Чак сега имах време да го погледна и направо ми дожаля за Ким Дже Ук. Минчето си я знаем, горе-долу един тертип играе. Това обаче е негледаемо. Един Дже Ук няма как да спаси посредствения и тъп сценарий.
Ким Дже Ук.
гледам без звук защото няма да изтърпя театраността. Тя продължава и туй е най-голямата мистерия за мен в това продължение при условие че творческия екип е същия. Ако не съм гледала предишните 2 неща щях да им бия дузпата. Мишока се включи вече. Направо е срамота. Пък не е да не са ми познати до един с други заглавия. И самите казуси са ми интересни но защо е това 
. Виж той да речем в ролята на такъв луд за връзване би бил интересен 
. Ама и тез dramacool току се местят. Забелязах че на филма пише качен преди 9 часа а аз не го вижам там където си имам от години отворен таб на този сайт именно на recently added. И взех да се