Магията на изтока - тема 57

• 20 153
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • MJF
дането , нали е велики четвъртък та може  Wink.
bell_87, с Yutaka Takenouchi  на английски има не един добри сериали назад във времето и той в цялата си прелест в тях.

То ясно що се местят а и аз съм верен техен потребител защото не ме тормозят ни с адблокера, ни с разни други "анимации" като повечето други ресурси, сравнително бързи са и рядко се разсейват, стига да няма поредния глобален "запек" на някой от фронтовете ни. Но ей на , изнанедаха ме като са намножили тез бутони recently или съм им променили мястото , но факт че сега го забелязах  hahaha Blush. Ама щото от години едва ли не всеки ден влизам там и ни се оглеждам ни ... Laughing. 100% сигурност че допреди година някъде филмите и сериалите бяха в общия кюп и филмите маркирани на всичко отгоре като ep.1 та много внимавах по въпроса да не пропусна така нещо интересно качено на филмовия фронт. И хем забелязах че нещо филми не качват много напоследък , но го отдадох на общата филмова стагнация и от този род. А то каква била работата.  Mr. Green хванах ги сега на местопрестъплението и ще разтършувам филмовия сектор.

Е щом е така да взема да го набележа за текущо гледане Anata no Ban Desu. Колко му е  Thinking, нещо ми се губи колко заглавия съм почнала към момента. Но и Сузу броя  Wink Mr. Green.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 21:33 от Шошулчо

# 151
bell_87, с Yutaka Takenouchi  на английски има не един добри сериали назад във времето и той в цялата си прелест в тях.

Заинтригува ме. Почти не ми остава време за гледане напоследък (затова и не пиша много в темата), защото сериозно се захванах с ученето на японски. Всъщност напредвам бавно, защото си е трудно, но имам голямо желание да се науча.

# 152
Пак има проблем в рам-паметта, като с Бертовски. От години секциите със сериали, филми и корейски предавания са разделени.

Офф, изморих се. Отивам да гледам Ю Йон Сок по БНТ2. От два дена гледам отново Романтичният доктор, макар че ми е много странно корейци да са озвучени и да "говорят" на български.
Бях забравила колко е луда Со Хьон Джин. Тя е символ на всичко, което презирам в корейската жена.

# 153
  • MJF
Браво, браво за японския. Да ти спори. Hug
Ако ползваме тази биография Yutaka Takenouchi. Последно го гледах в  Stepmom and Daughter Blues на малкия екран , но тук героя му нямаше много екранно време. В Will You Marry Me…Again? - Mou Ichido Kimi ni, Propose 2012 в цялата си прелест. Нали за 40 и 40+ говорим сега та се отдалечаваме назад във времето. Nagareboshi, Long Vacation,Shotgun Wedding, Rondo,.... Тук е по-пълен списъка но е общ. Сигурна съм че съм го гледала с
Masakazu Tamura в сериал назад във времето и даже помня визуално героя му но нещо не го откривам. Аз и моята памет  Crossing Arms, другите да се включат

Каква ти рам-памет, то памет няма  Blush. Wink Laughing

# 154
Шош, аз уж преглеждам всички линкове като пускам нова тема и трия тези, които вече не са актуални или пък ги подменям с новите, но те се менят "от днес за утре", дет' се вика, и новите адреси може да се окажат невалидни след няколко дни. Общо взето не знам има ли полза от тези линкове, но ги слагам, ако някой нов фен реши да погледне. Вие "старите" Stuck Out Tongue отдавна си знаете къде да търсите и гледате онлайн.

Ким Дже Ук е със страхотна визия в сериала и наистина е наслада за окото, но.... сценарият е абсолютно малоумен дори и за моята извънредно толерантна към корейските идиотизми душа Mr. Green.

# 155
Tuon, позна ли го, огнения крал Grinning
Защо са го обличали в тези развлчени роби?Той е огнен крал,можело е да ходи по без дрехи (за перуката ще си замълча).
Сигурно,защото Айсчетата нямаше да се котират:joy:
То и Feng Shaofeng играе в същия сериал,какво се обясняваше на Вики,100 годишен,почти колкото нея,тъкмо излезнал от пубертета.Joy
И да кажа,че русалката ме дразни:grinn:

ДанеHeart Eyes одобрявам,одобрявам.
Барон е извън всякакви класации Scream В добрия смисъл.

Да се похваля,че знам нова дума на тайландски - хайлаййййй,което е хайлайтър и по всяка вероятност ББ леооо е ББкрем.

# 156
  • DE
Шоши, почти съм сигурна, че говориш за "Concerto" - https://wiki.d-addicts.com/Kyosokyoku с Tamura Masakazu и Кимура   Thinking
Доста е старичък, но е запомнящ се, нещо като бавен танц със стар приятел...
Младият Ютака е много красив и добре играе драматични роли, но аз най-много го обичам в "Boss" -http://asianwiki.com/BOSS
Леко закачливия, шантав инспектор, много ми харесва в комедийно амплоа Crazy

# 157
  • MJF
Eто, другите трябва да се включат. А аз съм запомнила вместо Кимура Ютака в този сериал. Кой като мен  hahaha bowuu. Точно този е дането а преди направо се ядосах че не се сещам  Hug. Мда, двама архитекти и една жена и сериал в стила на 90-те. Значи е Concerto. Добър е.

2в1, аз съм от старите но чинно ползвам тази част от първия пост на темите ни. Сменям машини ,някои не лични, без памет съм , .... и гледай какво става ако я няма първата страница.  Hug bouquet  

BOSS не съм го гледала. Преди като му гледах -графията набелязах няколко заглавия да проверя, които или не помня че съм ги гледала, или не съм ги намерила някога си , или ..

# 158
  • DE
"Boss" аз съм го превеждала, помня че много ме забавляваше. Виж ресурсите в Спирита, теглиш най-лесно от руснаците и сваляш от сайта нашите субтитри, ако решиш да гледаш.

Русалката е ужасна кифла, като излязла от корейски сериал  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 00:24 от дането

# 159
Дане,не обиждай така корейските кифли Joy
Чудят се как да победят огнените. Scream Пускат им русалката и воаля,но тя искам крака,искам Ка Сао,искам...
Добре,че не се взеха с огнения принц,че той не заслужава това чудо на океана.
Впрочем,на мен Fire-четата ми харесват.Смисъл искат нещо и гледат да го постигнат,а Ice,какво правят? Освен да бъдат красиви,а?Единият се шматка напред-назад,влюби се в човек и свири на флейта.Другият Heart Eyes свири на листо (или обратното беше) и лъжеше за самоличността си.

Двамката от The Love of Siam - Mario Maurer и Pchy Witwisit Hiranyawongkul - 12 години по-късно.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 10:33 от Tuon

# 160
  • MJF
Със сваляне и прочие дълбоко се съмнявам да ми се получи но ще проверя по моите начини има ли го дането. Hug

Отворих любопитно Your Turn to Kill но запецнах още в самото начало. Въведението от Naoto Takenaka и то като лично от негово име ме изненада и разсея. Толкоз се разсеях с него, че върнах да чуя какви ги говори по същество  Laughing. Има двама актьори на японския фронт, които като ги видя автоматично се  Simple Smile, хем не е да ги гледам в комедии, хич. Naoto Takenaka и Masakazu Tamura. Нямам точно обяснение защо ми се получава така с тези 2 скици.

Яйца, козунаци, агнешко, ... и сие са готови. Чакаме възкресението.

Олеле довърших епизод 1 на Your Turn to Kill
Скрит текст:
Ама въпросната жилищна сграда се оказа направо кошер. А каква поява направи мениджъра на блока/входа
 пред новонанасящите се новодомци  Mr. Green. А какво събрание на живущите. Направо "наше село". Направо ме  Mr. Green Joy. А какъв начин за сближаване на живущите след събранието! И за капак финала на епизода ме срази на място  smile3544
Добре че е преведен и епизод 2 за мене  Laughing. Определено зрител след този старт. Да видим какво ми е приготвил Mitsunori Fukuhara до края. Много  действащи лица, дори ако не бъркам в блока има и неяпонци. ....да му мисли преводача  Naughty

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 21:59 от Шошулчо

# 161
Христос Воскресе!

Шо, 4-ти епизод на Mukai no Bazuru Kazoku е готов и за теб на инглиш.
Много е интересен, хаха. Момо-чан беше главното действащо лице.

Чи Чанг Ук излезе вчера от казарма. Радост и щастие. Какъвто и да е новият ми сериал ще гледам. Две години чаках...

# 162
  • MJF
Христос Воскресе!

Ще хвалим преводача на  Mukai no Bazuru Kazoku  значи. Направо повече от експидитивен на японския фронт.Ще видя какви ги върши нашата приятелка Момо-чан  Mr. Green.
Хм, какво съвпадение. Предишните дни отворихме малко дума за ретро и гледам сега качено това - Koi no Bakansu 1997. 

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 09:24 от Шошулчо

# 163
Честит Великден на всички! Желая ви здраве и радостни мигове с близките ви!

# 164
Takane to Hana - епизод 1

Започна тази седмица.
Екранизация по известната манга от 2016 г. (онгоинг).
Нищо впечатляващо, но епизодите са кратки, а и заради Махиро Такасуги ще хвърлям по едно око.
Историята: Тя е ученичка, но отива на омиай-среща вместо сестра си, която отказва. За да не посрами семейството си, решава все пак само да се представи.
Той е богаташки син. Разглезен мухльо с претенции.
Срещнаха се, погодиха си номера и се започна. Манга с живи герои. На Махиро му се чудя как се е напъхал в тази роля, но...
Мангата е популярна в Япония. Сериалчето, дори и с тези кратки епизоди, ще има успех.

Шо, изгледах и аз първи епизод на Anata no Ban Desu. Напомня ми на жилищният блок на Тераучи-сан + урок по управление на етажната собственост по японски, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт