Магията на изтока - тема 57

• 20 649
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • MJF
Your Home is My Business! 2nd Attackизгледан до края. Завършиха го подобаващо и може да се готвят за сезон 3.
Скрит текст:
ГГ се оказа че очаква бебе , така че .... може да има още Sangenya- чета а съпруга ѝ се чудеше защо всички си мислят точно с тази фамилия а не с неговата  Mr. Green.Героя на Шота Мацуда финално и поука си взе, въобще за неговия герой бе епизода, може спокойно да не се връща в сезон 3  Mr. Green
My Family Goes Viral 5 превъртах на моменти признавам си. Нещо все по-трудно ми задържат изцяло вниманието. Вече и не разбирам кое им е проблема, в общи линии всичко ми прилича на "от мухата слон". А очаквах къде , къде по-опасна виртуалност.

Tuon , пращай няколко градуса дето са ти в излишък,  Thinking четата нещо се смръзна.

# 196
Пращам,пращам.
 33 градуса в понеделник ,а днес 23 - извадих якетата и дребното ме пита дали идва зима Joy

Марио
Скрит текст:

# 197
Шо, то няма нищо интересно за гледане, което да си струва да се коментира.
Гледам Shosetsu O и Watashi, Teiji de Kaerimasu, но нищо кой знае какво не се случва.
Mukai no Bazuru Kazoku - епизод 5 не съм го гледала, но и аз не изгарям от желание. Като цяло - японска скука.
Корейското...
Чакам в събота старта на Voice 3. Да се залъгвам поне с И Джин Ук, останалото ще е криминална корейска фантастика. Друго от тях не гледам.

# 198
  • MJF
Брей пък тоз студен циклон много масивен.

Мда, чакам преводи. Ще погледна 2-3 Shosetsu O но чакам превод на It's Your Turn (Anata no Ban Desu). Погледнах 2-та преведени епизода на Emergency Interrogation Room 3 (Kinkyu Torishirabeshitsu 3), гледала съм първите 2 сезона и виждам че пак са на линия и висота главните герои.

No Working After Hours (Watashi, Teiji de Kaerimasu) за сега без превод  Crossing Arms.
Още не мърморя де, само констатирам  Mr. Green.

# 199
Дане,наш Цупльо днес има ден-ден Balloon
Скрит текст:

MDL каза,че и друг мой любимец днес е рожденик - Matsuda Ryuhei
Скрит текст:

Kim Ji Hoon, Jo Hyun Jae и още много народ празнува днес и се оказват теленца Animal Cow

Birthday

# 200
още много народ празнува днес и се оказват теленца Animal Cow

Birthday
Ами много сме, голямо ни е стадото. Хайде почерпете се за мое здраве!

# 201
  • BG
Честит Рожден Ден, Бел,  жива и здрава бъди.

# 202
Благодаря!

# 203
Ей,Бел,Честит рожден ден Balloon Birthday Balloon
Hug
Хубава зодия,инатлива Animal Cow

# 204
  • MJF
Бел,Честит рожден ден. Здрава и усмихната.
 eat пу ягодка за мен.

# 205
Бел, здрава, щастлива, усмихата и много обичана да си Flowers Bouquet. Само хубави емоции да има в живота ти.

Наглеждам ви, но не ми остава време за писане. То, и за гледане нямам време, та няма какво да коментирам.

# 206
Благодаря за пожеланията! Хубавите емоции са ми гарантирани с вас!

# 207
  • BG
ЧРД  явно не се пише с главни букви като ЧНГ, отдавна не съм честитила писмено и съм забравила Laughing
шоши, пропуснах да ти кажа, че си номер едно заради
Скрит текст:
Ей на , докато се разсейвам нова ера в Япония, нов крал в Тайланд, цял папа у нас.... въобще ..... да не запразни човек
, така ме развесели, посмях се предоволно. Днес ми казаха един виц за папата. Тръгнал папата да пътува от Раковски за София и по едно време казал на шофьора " я, дай аз да карам". Седнал зад волана и както си шофирал по магистралата (???) спрели го полицаи за превишена скорост. Гледал полицая, гледал, почудил се, взел телефона и звъннал на шефа-'Ало, шефе, тука има един голям, да го глобявам ли?' Шефа му викал " Е, глобявай го, колко да е голям", полицая му отговорил  " Много е голям, шефе, много, папата му е шофьор" Grinning
 За отчитане нямам кой знае какво, изгледах едно бързо японско и, пак се връщам в Тайланд.

Тийзър на тайския римейк на Secret garden, не съм впечатлена от актьорския избор.

# 208
  • DE
Цупльо да снима повече вместо да се цупи, сега е на пика на популярността си Heart Eyes

То след Бини и изпълнението с анцуга шит от италиански шивач едва ли някой ще ни впечатли, дори да е облечен със същият анцуг Crazy  Mr. Green

Бел, жива и здрава, много рожденици днес, много нещо bouquet

# 209

Бел, жива и здрава, много рожденици днес, много нещо bouquet
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт