Магията на изтока - тема 57

• 20 661
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Дане,снима,снима,но да почне и да качва по някой снимчок в инстаграм...така за разнообразие,да зарадва фенките.

Цитат
То след Бини и изпълнението с анцуга шит от италиански шивач едва ли някой ще ни впечатли, дори да е облечен със същият анцуг
То и секретаря няма да е Ким. Scream
Не ми хареса тайландеца в главната роля.
Станала съм много придирчива.Blush
Scream Анцугът не е с паети. Как могат да причинят това на зрителите си?Как?

# 211
  • BG
дане, да знаеш, че ще правят и римейк на Boss & me, ще си много доволна от избора на главна двойка ( Aom и Push)  Wink по отделно са ОК, само не знам заедно как ще им се получи

Скрит текст:

# 212
  • DE
Ох, недей така. И Аом и Пуш са ми любимци, може и да им се получи Thinking но защо трябва да е римейк на нещо си, може и да ми хареса, "Пълна къща" и "Палавите целувки" бяха успешни.

Искам Барон в главна роля пък Crossing Arms

# 213
Искам Барон в главна роля пък Crossing Arms
И аз.
Иска да гледам Марио в нещо,което не е 2 часа на епизод.
Humans също искам да го гледам.

Teзи двата сериала са обявени в китайските сайтове с участието на Барон в идните години.Постпродукции.
1
което ще е романтична комедия.Двамата главни ще е мъчат да спасят сватбен магазин от затваряне,да намерят дом на 6 изоставени деца и да открият любовта.
2
военна драма+любовна история в периода 1928-1937.

# 214
  • MJF
нощен гост, мани , мани  Mr. Green

Your Turn to Kill 3 . Голяма психоза настана. Играта е ясна. Но при толкоз действащи лица направо  smile3517.
Скрит текст:
В Шота като детектив ми е надеждата. Виждам от превюто че ще го замесят в цялата психоза.

# 215
Шо, за The Travelling Cat Chronicles.
Излезе вече на DVD/Blu-ray в Япония.
Гледах го, но не ти го препоръчвам. Така не съм се разочаровала скоро време на японски филм.
Тази котешка история с многоооо котки, която ни показа за пореден път колко обичана/почитана е котката от японеца и в японската култура (като цяло), ме довърши с финала си.

Скрит текст:
Оказа се, че героят на Сота Фукуши е тежко болен и всичко това са били спомените му с неговата котка.
Котки, котки, котки и на финала... труп.

# 216
  • MJF
Хм, егати и финала. Като прочетох резюмето на горния сайт не са го писали баш така. И аз не обичам никак такива работи ако  ме разочарова филма. Предпочитам точни резюмета пък моя работа дали ще ги прочета преди да седна да гледам дадения филм. Мда  Crossing Arms

# 217
  • MJF
Хм, пак аз  Mr. Green.
Your Turn to Kill 4
Много наситен епизод. rossonera, глеаш ли го текущо? Или защото го гледам през паузи или не са дали до сега или аз съм пропуснала да обърна внимание но
Скрит текст:
чак сега разбрах какъв е този герой. Много герои/имена така че с картинки ще я карам  Laughing. Интересно какво видя Tamiya в края на епизод 3 та отлежа целия 4.
Репликата на Ishizaki за това как всеки написа някой който хипотетично иска да е мъртъв бе на място и интересна. А тя толкоз бързо измислила да напише само себе си.
Въобще много детайли и нищо ясно до тук  Mr. Green. Само дето труповете станаха 3  Rolling Eyes.
Адаша Шота нещо не го включиха в този епизод както очаквах но поне вече е информиран а и от превюто видях че го чакат още изненади. При този тесен контакт с "тихата вода/оня с очилата" да не вземе да постарада. Но важното е че ще получи цялата информация и няма да е в неведение кой кой е. Thinking туй заглавие май е повече за анблок гледане но като съм се хванала на текущото хоро....така ще я изкарам до края. С преводача  Mr. Green.
My Family Goes Viral 6
След отегчилия ме 5 в този епизод бе малко по-интересно. Диагнози пак поставях но поне се появиха повече от лицата зад кадър/виртуалните  ooooh!. Да видим до къде ще стигнат с тази ненормалност.

# 218
  • DE
Нищо не гледам, чакам да довършат няколко  сериала.
Обачеее снощи бяхме в Кьолн на концерт на ONE OK ROCK  Heart Eyes
Велики са на живо, велики, само остана един леко неприятен привкус у нас, вече почти не пеят на японски, дори японските части в песните бяха на английски Tired направо развалиха преживяването. Но вероятно още дълго ще звучи в главата ми  "Wasted Nights" която пяха на финала, а "We Are" леле хора това е настръхващо на живо, и пеещата публика Heart Eyes Чух това което исках от новите от десетина метра разстояние и съм доволна, много доволна bowuu
За сина ми бе голямо преживяване, първи такъв концерт и сигурно дълго ще говори за него  Grinning
Малко от атмосферата снощи.

Хубаво е да живееш в централна Европа, много културни събития са на една ръка разстояние. За съжаление вече не останаха азиатски изпълнители които да искам да видя на живо, тези които бих слушала няма изгледи да дойдат при нас, остава надеждата ние някой ден да посетим Азия...

# 219
Аз гледам виетнамски ситком и се забавлявам.
Майката чака синчето да се върне от САЩ и да види снаха си,но снахата не е каквото очаква.Дъщерята е тайно разведена от 4 месеца и се загаджи с по-млад от нея.Има скрита семейна тайна и наследство.
Глъдка свеж въздух е да видиш и други азиатски продукции.

Гледах еп.1 на BIGBANG Scout и ....как ТОП ще е вечно закъсняващия?Как?

В събота ще гледам Евровизия,не в залата,де.Обаче има направени места за гледане отвън и ще стискам палци за Холандия.

# 220
  • BG
Tuon, кой е виетнамския ситком?

# 221
My Monster In Lawс инглиш букви
Гост,на теб може и да ти хареса,защото снахата не е снаха,а снах Joy 31 епизода,а времетраенето е окло 10-15 мин.

Гледах и техният (виетнамски) супер популярен БЛ сериал - My sky Khanh - 5 епизода,но е с много трагичен край и не ти го препоръчвам.

# 222
Не, Шо, не го гледам. Само първи епизод и спрях до там.
Нямам време напоследък. От японските следя само Шосецу О (Shosetsu O) и Watashi, Teiji de Kaerimasu.
Дори сега свалих 5-ти епизод на Watashi, Teiji... и ще го гледам.

Погледнах първите двa епизода от третия сезон на Voice 3, но не ми харесаха. Корейски измислици-премислици. Много големи. Този път и И Джин Ук не може да ме накара да гледам.

Поздрав.

# 223
  • София
Някой започна ли да гледа Глас 3-ти сезон?Голяма психария и действието се развива в Япония засега.

# 224
  • MJF
Шосецу О (Shosetsu O) само първи епизод съм изгледала. Нали сериите са къси , видях че "мърда" с 4 епизода готови за мен до тук но реших да се посъберат та да седна за повече от 20-ина минути  Wink. Ще ги мина анблок преведените като следва.

Watashi, Teiji de Kaerimasu се правя че не го виждам тъй като още го няма като за мен  Mr. Green.

дането, големи преживявания при теб. Tuon, ти си на пост на евровижъна, честно казано му загубих дирята на този конкурс.

Общи условия

Активация на акаунт