Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
-
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
-
Какви са основните характеристики на китайските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на българските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?

Tokyo Tower (2005) гледан, маркирала съм го в листата и съм го оценила.
обаче гледам постера и нищо не се сещам. Зачетох сюжета , отворих още постери та нещо се посетих. Мне, като чета резюмето на сериала въобще не трябва да има нещо общо освен съвпадение на заглавие.
не е смешно де факто но ..... 

изгледах няколко драми с него включително "Братя Карамазови" навсякъде бе страхотен, но почти еднотипен, много му отиваше ролята на лошото момче от Карамазови. Красив, чак ти спира дъха на моменти, ноооо меланхолията която излъчва някак те натоварва и се пресищаш. Затова ми беше приятно в детективския филм където разчупи шаблона на страдалеца и беше леко шматка, бих го гледала и в комедия, но не намерих подходяща.

). 

При теб е зима.32 е при мен и още е едва началото на май.

. Направо се уморих от празници