Магията на изтока - тема 57

• 20 706
  • 727
  •   2
Отговори
# 285
  • BG
Дайте да дефинираме в коя точно драма влиза Kissing
дарама-твърде много драма-тип корейска драма-Autumn Tale

Влиза в драма, от която се излиза Wink

# 286

Arthdal Chronicles
Xареса ми Grinning
Фентъзи - да,от онзи тип класическо фентъзи,което е обвързано с митологията,вълшебните приказки,герой,които е изведен от познатата си среда,амбициите на различните опоненти,проклятие...
Нищо общо с доста любимото ми китайско фентъзи с божества,демони,летящи предмети,перуки,тоги и говорещи животни.Има перуки,но не са бели.
Лошото е,че няма да излъчват всичките епизоди наведнъж (защо никой не ме предупреди Imp),а на 3 пъти по 6 епизода през юни,юли и август.
Епизодите са много дълги около 1час и 20 мин. и мисля,че последното иранско,което гледах беше със същата дължина.Нем,последното беше с един акордеон и беше късометражен,но схванахте,нали?
Добре структурирано,биващи ефекти,добра история,прилично ОСТ.
Доволна,ако някой се навие да гледа ще съм още по-волна.

# 287
Шо, има надежда. buttzilla се появи преди малко и пусна превода на 7-ми епизод на Anata no Ban Desu.
Оглеждай се по-късно днес, ако имаш късмет и тези в онлайн-сайтовете реагират бързо с качването. А ако нямаш късмет, то тогава утре, във вторник, някога..., хаха. Свикнала си.

Ето ти нов мобилен телефон от Шун и Такаюки Ямада.

# 288
Шо, добра новина. Запамети си сайта и там ще следиш за епизодите. Преводачката качва директно нейни линкове онлайн.

И още нещо, което все пропускам да ти споделя.
Това е канала на една китайка от провинция Съчуан, която показва как се приготвя храна по традиционен начин, години назад. Без ток, без газ, без пазаруване от магазина, както са го правели нейните предци. Има милиони последователи и е много харесвана. Следвам я от година в YouTube.
Днес се сетих за теб, гледайки новото ѝ видео, в което показва как се прави домашна бира, като се започне от брането на класовете.
Само за теб е. Гледай.

# 289
Здравейте всички! Скоро нищо не съм гледала, но прилежно си уча японски, а от два дни чета "Императрицата" на Пърл Бък, така че съм си на азиатска вълна.

# 290
  • MJF
 beer2

Ммм, тази бира бих я накусила с удоволствие. Тази по магазините си е чист "изкуственяк". Че и мезе си направи жената по едно време. Кошницата в началото, фуниевидната, много практична, хареса ми. За кутрето на края да не говоря. Абонирах се за канала и ще го разцъкам при време. Аригато.
Ммм, значи има надежда и аз да видя какви ги мъдрят по работното време /Watashi, Teiji de Kaerimasu” (I Will Not Work Overtime, Period!). А дано. Запазих го и почваме да бдим  Wink. Аригато.
buttzilla има право на ден/два почивка  Simple Smile. 7-ем е качен за мен, следва.
Бел, дерзай. Преводачите са на почит от мен, еле пък на японския фронт. Туй че от време на време ги заплашвам /  newsm66 е от грижа за тях, да не губят тонус.  Wink Simple Smile
Тия в рекламата за телефона "като малките деца", с водни пистолети, ехххх реклами  ooooh! Mr. Green

# 291
Попаднах на фотосесия на някой си Leon Leong,нищо не ми говори,но има разкошна коса и плътни устни.
Скрит текст:

Обичам такива коси:heart:

The Lost Tomb II се излъчва от 6 юни. За третата част все още няма обявена дата,но се надявам да е тази година.

# 292
Понякога ми се струва, че много бавно напредвам. Тогава се сещам, че съм започнала едва преди два месеца, а английския например го учих сигурно поне три години преди да го овладея на някакво прилично ниво. И като го споменах... В момента в уроците ми по японски има доста от това, което тук наричате джапинглиш. От една страна ми е малко по-лесно, защото все пак знам английски. От друга обаче ми е някак странно да чувам уж познатите думи с такова произношение.

# 293
  • MJF
 Simple Smile така са тези японски скици, държат на сричките и редуването на гласни-съгласни.

Your Turn to Kill 7 изгледан.  Rolling Eyes направо хорър епизод и се  newsm43 на няколко пъти. Вече се отказах да гадая кой кого а и не го дават като класическо крими та да ме провокират и аз да детектиствам. Чакам 8.
Скрит текст:
В този епизод направо цели 3-ма елиминираха, хем дето си бяха един на друг свидетели. Ама и тази дребна човешка душа. Значи страх полицията да не ги помисли за убийци/по-точно съубийци и си траят повечето а това че се сипят трупове нон стоп около тях и това не спира ..... не ги впечатлява толкова.

# 294
  • DE
Късно снощи си пуснах "Kakafukaka ~ Kojirase Otona no Share House" http://doramatv.me/dom_dlia_vzroslyh и докато не изгледах преведените не мирясах Crazy
Много приятен, чувствен, леко странен, японски сериал Heart Eyes
Без да наблягат на интимни подробности създават такава чувствена атмосфера, че чак ти става неудобно на моменти Blush
Класическо клише тя остава без дом и попада в дома на бившия от училище, освен това първият и опит е бил с него, не особено успешен Grinning ooooh!
Имаме типичен четириъгълник той-тя-той-тя, обаче не дразни с клише, а е по-скоро интересно как ще приключи всичко, макар че наличието на чувства у главната подсказва как ще завърши пребиваването и в тази мини комуна. Много сладки и убедителни актьори, изключително леко се гледа, сериите са по 25 и минават неусетно, преведен е почти целия като остават още 3 епизода, но те се превеждат веднага след като излязат така че няма да чакам много да го довърша.

# 295
  • MJF
Охо, дането и ти на текущия клон  Simple Smile.
Тези кратките съм ги оставили да ги преведат до края и тогава, че все сме анблок-зрители  Mr. Green.

# 296
  • DE
Скоро не бях гледала японско и ми стана много хубаво Heart Eyes
Не трябва да се гледа по нощите, на някои сцени се смях с глас Grinning

# 297
  • BG
дане, и аз съм го набелязала японския, но чакам да е готов изцяло превода, радвам се, че ти е харесал. Започнах The star courts the moon с Aum Atichart, няма друг мъж с толкова хубав глас, винаги е наслада за ухото да гледам негов лакрон, и за окото, де Wink

# 298
# 299
Почти съм сигурна,че съм го гледала (дали съм догледала - незнам) в сериал. Той беше дизайнер за който имаше слухове,че се занимава с някакви незаконни неща и Тя се внедри в къщата му като прислужница,а беше репортер и трябваше да открие истината.Беше забавен и .... после се появи някъкъв който го мразеше.Мисля,че от САЩ и се оказа,че двамата са били в едно сиропиталище (може и да бяха братя) + още някакви викаха в несвяст.Спомням си,че Тя или Той имаше асистент,който беше сладък.

Дочитам си Mo Dao Zu Shi, Modao Zushi/Grandmaster of Demonic Cultivation нямам търпение да разбера какво става,а за сериала няма обявена дата,а анимето незнам колко сезона ще го направят.
В новелата има някакво БЛ,но в анимето и сериала е обявено,че няма да го има.Това не е важно.Много завладяващо е написан романа - има битки,магии,добри и лоши,приключения.Също ми харесва,че има трогателни истории и се редуват забавни глави и такива с по-тежко съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт