Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява K-pop и кои са някои популярни групи?
-
Какви са основните характеристики на японските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на корейските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
-
Какви са основните характеристики на китайските сериали и кои са някои препоръчани заглавия?
-
Какви са основните характеристики на българските сериали и кои са някои от препоръчаните заглавия?
Не.
те моля да ми го дадеш.

Дечковците са такива сладури.
Frienzone- само 2 еп изгледах, не ми хареса и той, Оur skyy- някаква пълна измишльотина и нищо за гледане
, Мy dream the series- след като изгледах 1 еп ( не бях чела резюме) и разбрах, че става въпрос за духове ( макар че в момента гледам такъв) го зарязах, но из коментарите го хвалят много, дори мисля, че може да има ( ако не е обявен или почнал вече) и втори сезон.What the duck- това е друго БЛ, което много трудно ми вървеше, още не съм се отказала да го догледам, до 4 еп. съм, понеже и него го хвалят, а и върви втори сезон, може дори и да свършва вече.Kiss me again 2- има БЛ линия, но си заслужава само тя да се изгледа, установих го на средата на сериала
. Изгледах и 1 еп. от The best twins , мммм в чуденка съм дали да го продължавам.
Не чакам Love by Chance,а точно Reminders.
великолепни млади актьори, главната е очарователна, добре си взаимодействат с дървото
надявам се до края да остане без особени драми, че ми омръзна вселенската мъка да се лее от екрана
. Едно китайско ИЕ - Shawn Dou, на което можете да се насладите, ако решите да гледате 

.