Магията на изтока - тема 57

• 20 682
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • MJF
"Гледам"  Wink A House on the Slope (Saka no Tochu no Ie)  2
Няколко неща като коментар.
Скрит текст:
Може повече да дават и другите герои  паралелно- останалите присъстващи на процеса, техните истории като цяло са ми интересни. Просто в този епизод това което дадоха за семейството на нашата ГГ ми бе прекаленооооо разтегнато.
Отделно че ме потресоха какво значение отдадоха на храната, то рецепти, то готвене... То хубус "филии нямат" ама за бързо, лесно, вкусно не са ли чували, айде моля имат и омлети и ориз и салати и риба  ...пр. Дотегнаха ми направо с това хранене като някакъв голям и тежък като космонавтиката да речем въпрос. Да ме прощават ама дори не ми е смешно  Rolling Eyes.
ГГ втори епизод ме  ooooh! с гардероба си. Тези чорапи ...... Mr. Green. Честно казано нещо си бях починала от чорапената тема на този фронт но ей на пак наяве с пълна сила. Потресаващо и чак въпреки интереса ми към сюжета аз на моменти имам доминанта "чорапи". Не е нормално това , не е  Mr. Green.
А иначе достатъчно различни аспекти и варианти и нюанси показват на главната тематика , чрез различните герои. Но снимането малко не ми харесва.
Хлапето Аиака не че е виновно но към възпитанетие му имам големи забележки. Теории, фази и психологии знам но.....
За ГГ ясно че има нужда да разпусне, да пренасочи фокуса си и от този род но сама без промяна на нещо около нея как да стане това.
И за финал любимото ми на този фронт  Laughing Mr. Green. За 2 епизода ни в съда ни извън него чух нещо с "п". Е как няма да перкулясат тогава?! За ГГ поне дадоха че направи контакт с приятелка но кой знае какъв съществен разговор с нея не дадоха, явно за останалото трябва да се досещаме.
Всички сезони без снегорин са ми любими. Честито ни лято.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 13:10 от Шошулчо

# 361
На мен всички сезони без лятото са ми любими, но го понасям някак.

# 362
Аз като Шош,не обичам наличието на снегорини,а сняг обичам само на снимка.
В един тай сериал главния си мечтаеше да види сняг.Scream Nature Snowman
Много му се чудих.

Китайците не само са направили игрална версия на "Spirited Away" на Studio Ghibli,но е в кината от днес.Дано стигне и до нас.Анимационният филм не е излъчват в Китай.
Малко плакати
Скрит текст:

Втори сезон на Fights Break Sphere,май няма да има.Wu Lei е обявил участието си в Cross Fire Imp Въобще не ми вдъхва доверие. 
Скрит текст:

# 363
  • BG
И аз съм така за лятото, хич не ми харесва, освен като ходя на море.
Обещала съм на Tuon днес един подарък
Скрит текст:

шоши, ще препоръчаш ли нещо японско училищно, ти май такива не гледаш, но ако е минало през погледа ти някакво заглавия, давай го bouquet
Иначе сега се забавлявалм много с един лакорн Ginger is spicy, galang is hot , голям смях с двамата главни.

# 364
  • DE
Ученическо японско гледах преди няколко седмици.
"I'm Not Just Going to Do What Kurosaki kun Says" класически триъгълник. Един "лошко" и един "чаровен принц" Mr. Green
Приятно детско с хубав финал, още помня финалната реплика на момичето  Crazy - "Само си мислиш, че командваш ти." Grinning
После установих, че има и предистория която не съм видяла, смятам да поправя тая грешка скоро.
"Daytime Shooting Star" и това става за един път, приятно детско. Miura Shohei много хубав даскал Heart Eyes

Сега ще си довърша "The Eternal Love 2" който бях оставила към 17еп. докато чаках да го допреведат.

# 365
Eха Heart Eyes

Гост,последно съм гледала  Aizu/I"s
Не е нещо уау.Той е срамежлив и не смее да се обясни в любов,а неговата приятелка от  детството е влюбена в него.Не е и комедйно,а по скоро драматично,а аз личчно предпочитам ученическите да са забавни и героите да попадат в нелепи ситуации.

# 366
  • BG
Мерси за предложенията, тозi на дането съм го гледала, ще пробвам предложението на Tuon

# 367
Гост,с едно на ум,на мен не ми хареса много.

Мистър Бъдещо Гадже си е точно за петък.Много секси.Heart Eyes

# 368
  • MJF
Охххо, нейсе и с нощен гост обща тема  Hug. Мда, не гледам  училищните но този може да мине и за такъв. За едно розово фламинго както тези дни с rossonera го прекръстихме  Laughing Mr. Green.
Направо линк към спирита давам Hajimete Koi o Shita Hi ni Yomu Hanashi
Определено до романтична комедия може да му сложа и училищен за жанр. Мисля че ще ти хареса. Пробвай го.
Мен учениците на моменти ми бяха много но за мен имаше цели  два левента не ученици та не мърморех  Mr. Green.

Tuon  понeже с теб сме от една партия - на снегофобите  Laughing, та аз всяка есен-зима на руското гран-при във фигурното се  Rolling Eyes ooooh!- виртуална комуникация с руснаци тогава и чета как се тюхкат че е само -3 да речем и че дори сняг нямало, на какво приличало това и т.н. от този род. И това съвсем сериозно се възмущават, защото така като у нас и болно време и кашаво и прочие. А като ги стегне -10 и като падне добре снега де ти киша де ти вирус   Mr. Green.

Бел, то и аз жегите не понасям. Вирея на 18-25 иделно, ни повече ни по-малко. Ама ей на не съм на такова място  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 23:34 от Шошулчо

# 369
  • DE
И аз го изгледах преди време  Grinning
Харесваше ми до момента в който разбрах на къде отиват нещата
Скрит текст:
даскалицата да се влюби в момчето ooooh!
Ядосах се на финала, но все пак го изгледах. Не останах доволна.
Пропагандата, че момче на тези години може да има успешна връзка с узряла жена ми е в повече. Разбирам да са по големки, поне завършили образованието си, но толкова малки ми е гадно. Винаги си представям сина ми да налапа въдицата по такава мома Naughty
През цялото време симпатизирах само на момчето и се радвам, че накрая успя. Обаче не спрях да се чудя през цялото време на какво основание човек без висше подготвя кандидат студент Shocked Понякога ми е много чудна образователната система в Япония.

# 370
  • MJF
дането , аз фен на учителя бях  Laughing. Но и банкера биваше.
Тя тяхната система ми е неясна и като тази в САЩ, един дол.

# 371

Бел, то и аз жегите не понасям. Вирея на 18-25 иделно, ни повече ни по-малко.
И на мен тези температури са ми идеални. Но искам да има и малко зима все пак (максимум 1 месец в годината), че ми харесва от време на време да нося палто и ботуши.

# 372
  • DE
Изгледах "The Eternal Love 2" завърши чудно Heart Eyes
Въпреки всичките недомислици някак успяха да обяснят всички аномалии които се случиха, не много задоволително, но беше завършено и логично. Интересно дали съм догледала първи сезон, помня че ми беше харесал, но вероятно е нямало превод до край и не знам как е завършил Thinking Grinning
Още звучи в главата ми оста.

# 373

Бел, то и аз жегите не понасям. Вирея на 18-25 иделно, ни повече ни по-малко.
И на мен тези температури са ми идеални. Но искам да има и малко зима все пак (максимум 1 месец в годината), че ми харесва от време на време да нося палто и ботуши.
Под 20  градуса е зима.
Nature Snowflake При мен е зима и вадим якета.
Незнам как е в Дортмунд,но ни предупредиха да си носим връхни дрехи и обувки.Scream
Обичам да ми е топло и да мирише на плажно масло Joy

Гост,дали и днес е петък,а?

# 374
  • BG
не знам дали е петък Laughing толкова е горещо, че не мога да мисля за нищо, седя си на климатика и чакам да се охладя до нормални t.

Общи условия

Активация на акаунт