Магията на изтока - тема 57

• 20 626
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Kiss: The Series
На мен ми харесва.Пуснах го,за да кажа,че поне съм го пробвала и изгълтах 3 епизода.
Историята не е кой знае какво,но e приятана за гледане,героите са симпатични,а главния Той как ревнува. Smile

Mарио М в новичка реклама на Хонда

# 526
Шо, изгледах спешъла на Anata no Ban Desu, а и разбрах как е завършил първи сезон.
Много тъмна, мътна и кървава е станала там на финал. А се зачудих защо Тя е дадена встрани, някъде отзад на постера за втори сезон.
Няма да ти разказвам, гледай и очаквай неочакваното.
Епизодите са качени в kissasian.sh, както ти казах вчера. Спешъл-епизодът е пъхнат преди първи. Не намирам логика, но там са го сбутали.

Прехвърлих и 12-ти епизод на Search: WWW.
Голяма мъка, все така скучен.
Между главната двойка няма абсолютно никаква химия на екран.
Чанг Ки Йонг се мъчи с аджумата, но не става. Толкова скучна и заспала, никакъв живец, но и самата актриса явно е такава, поне това ми внушава.
С едни превзети движение, мудна, изкуствена, цяла е само грим и прическа. Много неприятна актриса. Откъде я изкопаха тази "звезда"?!?

Един Такеру Кеншин за петъчно успокоение.

# 527
  • MJF
Шо изгледа Anata no Ban Desu 9-10 и Токийските ергени 1.
10-и епизод ме подсети за негодуванието ми от творческия екип на The House on the Slope. И към двата екипа имам голяма критика. Едните се разтакаваха 5 серии и в края на 5 преди финалния 6 се сетиха да ми покажат нещо. Тези пък с 10 серии и снимат крими. Мотаха се 9 епизода, "мятаха" по екрана не знам си колко действащи лица-село и половина поне и в 10-и епизод се сетиха, че по някакъв начин нещо трябва да завършат, нищо че имат още -SP и сезон 2. За Anata no Ban Desu  може до някъде да им "отпусна", че гледам меко казано без ритъм и може би забравям но ..... ядосах се направо че ми губят времето, а мислех че като гледам крими аджеба няма как да се "омотат". Какво въобще бе това до тук?! Добре поне че веднага продължават щото първите 10 серии нямат грам завършек или кулминация поне. Броим си едни трупове и ...... Tired
Щото не си гледала 10-е серии та няма да навлизам в детайли. Като ми помине яда ще гледам SP.
Hug пак за инфото кое къде. Честно казано kissasian.sh избягвам щото за да гледам там трябва да си изключвам блокера на реклами. А като го направя вдигам кръвно от гледката. Но какво да се прави , зрителя в мен напираше та там гледах  Mr. Green
Токийските ергени ще се гледат. Тез поне няма как да ме ядосат  Mr. Green, докато мъдреят  Mr. Green. Сестричката е влюбена в икономиста.

Хм, сега разгледах горните 2 снимки. На тази на SP вярно че ГГ е на заден план. То 10 завърши шоково спрямо главния дует.
Честно казано 10-и епизод даже го спирах на моменти. "Внезапно" ми се изсипаха на екрана цели 3-4 пълни психопата. И това отделно от хроничните такива дето си бяха и предишните 9 серии на лице и ясни. Въобще пълна психиатрия а дозата бе прекалена за един епизод за мен.
Такеру Кеншин така ретро успокоява  Simple Smile.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 13:04 от Шошулчо

# 528

Mарио М в новичка реклама на Хонда

Heart

# 529
За Исей Такахаши бях останала с впечатление в началото, че работи за IT-компания, а после като върнах назад, разбрах, че работи като икономически (финансов) анализатор към банка.
Както и той се представи - Big Idiot, а другите са Адвокатът и Стоматологът.
Рийза Нака (сестрата на стоматолога), да, харесва го, ама като гледам той зарибен по Мариджун Такахаши.
Сега ще чакаме останалите седем епизода.
Таичи Саотоме (a.k.a Ренджи Абарай) обаче не се е появил все още. Интересно какъв ще е героят му.
Като споменах Таичи, навързах веднага Ренджи, Блийч и Ичиго Куросаки, че се сетих...

Не съм ти представяла нови японски заглавия от летния сезон, защото и аз самата нищо кое знае какво не съм харесала (още).
Някои заглавия вече стартираха и едно от тях е с участието на Сатоми и Сота Фукуши - Heaven? Gokuraku Restaurant.
Свалила съм първи епизод и ще го погледна днес/утре, но като че ли нямам големи надежди. Поне ще се порадвам на Сота и Сатоми като двойка, както и на френската храна. Японците са болни на тема френска кухня, знаеш.

# 530
  • MJF
Нали имаме преводач фен на Сатоми  Laughing. Туй трябва да има превод.
Исей Такахаши след биолога-космонавт сега като финансист ще го гледам  Laughing.

# 531
Да, а и Сота има стабилна фенбаза, но все още първи епизод няма английски превод.
Знаеш, трудно започват преводачите.
Със сигурност обаче ще го преведат, дори само заради Сатоми и Сота.

Ти започна ли епизодите на Watashi, Teiji de Kaerimasu? Дадох ти преди време линк към сайта, където качват директно. Гледам, че вече и 4-ти епизод е наличен. Всяка седмица пуска епизод, така че може да го мяташ, малко по малко да се разсейваш от Anata no Ban Desu.
В онлайн-сайтовете няма да го качат, защото преводачката е забранила, но в нейния сайт може.
Там гледам и новия японски Coffee & Vanilla, който насолих онзи ден, но заради Дори Сакурада - зяпам.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 14:40 от rossonera

# 532
  • MJF
Добре че ме подсещаш  Hug. Забравила съм си а то има 4 готови епизода. То е добре човек и да забравя  Blush Laughing. Така анблок като нищо ще ги мина.

Нека се трупат. Сега има много спорт като за мен и се разсейвам на няколко фронта. Tuon, подсещам те че почва и световното по плуване в Сеул. 

# 533
Допълнително петъчно успокоение.

Нашата хубава Сатоми.

И рекламите на Тецуджи Тамаяма, Сота и Рьохей Сузуки за Mizuho.
Ехх, Тецуджи, какви години бяха, какви сериали снимаше, как гледахме.

# 534
Започвам да се колебая дали да не зарежа Cruel Romance. Главната героиня ме дразни, а в началото наистина много харесах сериала.

# 535
  • MJF
Watashi, Teiji de Kaerimasu

Доста приятно сериалче. 4-те налични за мен серии изгледани. В първи епизод повдигах вежди защо въобще се задават някои въпроси и защо въобще се налага да се отговарят  Mr. Green. Но нататък се гледа леко. Но все пак на мен ми харесва "по-западната" подредба и организация на труда. И тук засегнаха и майчинството. Този приятеля на ГГ като призна защо я е харесал и постоянно ѝ готви.....друго нещо не дават за тях.  Mr. Green. ГГ трябва да яде вкусни работи за да е на кеф и на него да му е добре-опасна логика. Взех да се притеснявам за килограмите и здравето на ГГ  Mr. Green Laughing Wink Wink. Да му мисли преводача от тук нататък  Mr. Green. Героя на Осаму факир направо, не работохолик.
Смайват ме изявления, че след работа няма какво да правят и затова си работят нон стоп извънредно. От тези ми се припива направо  beer2.
А иначе Noriko Eguchi e на линия и на шест.  Joy hahaha ме. Сладурана и половина, в нейното заведение ми се прияжда а не ми се пие бира  Laughing.

# 536
  • DE
Бел, при това положение гледаш последният епизод и си готова. Те и без това повтарят доста от случилото се в предишните, та няма да пропуснеш кой знае какво Grinning

# 537
  • DE
Отдавна не бях слушала нещо хубаво на японски.
Yuki no Hana оста на "I'm Sorry I Love You"  Grinning

Дайчи става все по-грозен Crazy

# 538
  • MJF
Гледам СП по плувни спортове в Гуонджу Корея. Слушам оплаквания на треньори от организацията но да споделя за оплаквания от храната, която са осигурили организаторите. Тази тема винаги ми е интересна и често на спортни състезания ме възмущава  Rolling Eyes, защото проблема е повсеместен. Та слушах как за спортистите има само местна кухня. Няма месо, няма и яйца. Та са започнали да мажат филии с масло спортистите от няма на къде. Rolling Eyes за пореден път спортистите са деветата дупка на кавала на състезание

# 539
Бел, при това положение гледаш последният епизод и си готова. Те и без това повтарят доста от случилото се в предишните, та няма да пропуснеш кой знае какво Grinning
                 Аз и без това не гледам цели епизоди, прескачам каквото не ми е интересно, та все някак ще го избутам. Но затова отбягвам сериали по принцип. Започва добре, но после разтягат ненужно. Май само с японските не ми се е случвало да ми доскучее.

Общи условия

Активация на акаунт