Магията на изтока - тема 57

• 20 618
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • BG
Точно, но и Канг Джи Хуан, да беше взел само една.

# 511
Какво се очаква от 39 годишен мъж завел две жени у дома си за алкохолно парти. Може би да говорят за плетки newsm78 Rolling Eyes Grinning
Нем.Да гледат филм Scream
Ако Гил Донг от Сеул или Моше от Беер Шeва  каже ела да гледаме филм у дома и ...то е ясно какво иска и аз си решавам дали искам.
Един сюжет играят всички.Sunglasses
Сега тази новина е на преден план и развода на Катерицата с кака му минава назад,a дори баща му се включи в сагата и обвинява себе си за развода на синчето.
Тук
Това се казва колегиалност.Катеричката каза,че има нужда от спокойствие и почивка и Гил Донг се зае да му помага,а не както оставиха Сънгри на чакалите.

# 512
Коя е тази семейна драма?
Драмата е Don't Hesitate гледам на руски ....на мен лично ми е интересна и то много....обаче горката главна...толкова беди му се струпаха на главата на това момиче за няколко епизода...направо гавра.

Като обсъждате скандала се сещам за една случка с една позната. Излизаше с един младеж...и му беше ходила на гости....На въпроса какво са правили...отговори, че са "разглеждали снимки"......та и те сигурно в дома на мъж са очаквали същото.

# 513
На 42 години (43 корейски). Неженен, известен, богат, родината му се тресе от скандали свързани с проституция, наркотици, сексуални посегателства (не един или двама са подсъдими), но той се прибира у дома с две корейски патки, пиян, не помни нищо и сигурно като последният наивен глупак е очаквал, че ще му се размине и двете златотърсачки ще си тръгнат тихо и кротко?!? Наивен и пиян глупак с пари и слава.
Сега ще плати цената за глупостта си.
Мъж. Корейски такъв. Пиян.

Шо, buttzilla преведе на английски 9-ти епизод на Anata no Ban Desu. Оглеждай се.
Кога ще метнеш корейският римейк на Hirugao? Пуснаха и втори епизод на английски. Чакам те.
На мен (е, поне в началото) ми допада, но и може би, защото харесвам много и двамата главни актьори, а и второстепенните са все познати и обичани муцуни. Само свекървата много лази по нервите, но актрисата ми е добре позната от много други роли, та, търпя.

# 514
  • MJF
Ок, ще  search, браво на buttzilla, да дерзае до края  Naughty.

Ой, трябва да се жертвам ли?! От сега ми е ясен сценария на корейската версия. Туй като има изневяра в сценария и край, бомба е паднала, небето е рухнало, света свърши... и от този род  Rolling Eyes. Гледам в каста такива скици като Ye Ji-Won, Choi Byung-Mo и Kim Mi-Kyung. Така на куп туй трио не съм ги гледала от  Another Miss Oh. Като се сетя за героите им там и  Joy hahaha Joy. Жалко че не са взели и Kim Ji-Suk Виждам и Jung Sang-Hoon  Laughing. Ако имат достатъчно екранно време тез ще се жертвам.  Mr. Green

Ахха, ето значи колко неща може да се вършат на гости у мъж. Добавям "заедно сготвихме нещо".  Laughing
Туй с тез "имиджи" голяма пародия. Заради тях и сценарий на сериал не може да се напише в Корея.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 20:28 от Шошулчо

# 515
Йе Джи Уон е другата главна героиня в историята, а Че Бьонг Мо е неин съпруг.
Ким Ми Кьонг е в ролята на свекървата, но нея я знаеш - родена е за такива роли.
Чонг Санг Хун е съпруг на главната героиня, да го биеш обаче с чехъл. За друго не става, голям гнъс. Затова и жена ще му изневери, но и той хитрецът се оказа кръшкач.
Много го харесвам, но тук е дразнител, макар да играе страхотно.
С кеф да ги гледаш всички тия шемети, начело с приятната главна двойка - Пак Ха Сон и И Санг Йоп.

Точно заради каста и това, че е римейк на японски сериал си струва гледането.
Давай, чакам те на клона.

# 516
Search: WWW - епизод 11

Аджумата май ще поумнее до финал и ще осъзнае, че не може да има нищо дълготрайно с крехкото агнешкото.
Такива връзки са обречени. Кратки, но обречени. Да си поиграеш на нещо различно и край.
Е, само при Емко Макрон в друго, но там не е за говорене...
Пьо Джун Су е точно за аджумата. Много ми е забавен този тип, още когато се появи в първи епизод.
Бутам сериите, но като цяло - нищо ново под корейското слънце.
Съпругата на Човекът-паста ми е интересна, кога ще осъзнае, че всъщност обича (и винаги е обичала) мъжа си и няма да стигне до развод.

# 517
Нещо интересно при корейците?Развод,сватба,бебе,прекаляване със соджу,напитката,която се оказа бич за корейското общество.

Friend Zone
Happy end за всички двойки.
Не е лош ако го погледнеш от страната,че показва битието на младите тайландци без да има розови нюанси, разлчните видове взаимоотношения между двойките и приятелите.
Гост,Sotus ми е нанесал огромни психически щети.Само като видя Singto Prachaya Ruangroj очаквам да бъде навикан. Blush

The Untamed
за гледане в тубата
Малко са назад с превода,но пък не си играя да свалям.

Снощи гледах  Aftermovie-то на ULTRA KOREA 2017
Много е красиво Heart Eyes

И песента от началото
YURI and  Raiden  - Always Find You

# 518
Най-после изслушах целия мини-албум на Бексан. Вчера нямах желание, като чух/гледах главното парче.
Мъка, мъка като видеото и нищо, за което да се хвана. RnB Becks.
Как ги загробиха за толкова кратко време, не ми го побира ума. Никакви парчета за групата, а и при двата соло дебюта на главните вокали - посредственост. При тези огромни възможности и на двамата - получаваш това?!?
SM Ent. загърбиха музиката... Тъжно и жалко.

Само ще си спомням вече за тези отминали години, сцени, изпълнения.

# 519
Шо, 9-ти епизод на Anata no Ban Desu е качен онлайн навсякъде, но е под прикритие, така да се каже, благодарение на некадърността на някой шемет.
Преведоха първи епизод на Tokyo Dokushin Danshi с твоят Исей Такахаши и вместо него са качили там Anata no Ban Desu 9.
Ето го.
А аз сега ще сваля raw-версия на първи епизод на Tokyo Dokushin Danshi и отделно субтитрите.
Чаках го отдавна, осем епизода са. Тази пролет приключи в Япония.
Да ги видя тия трима токийски ергени, които са ни до болка познати от екран.

П.П. Хайде, buttzilla пусна току-що и 10-ти епизод на Anata no Ban Desu, но него нямам идея къде ще го сбутат, хаха. Гледай всички японски нови линкове, които пускат. Може и някой най-после да се усети, че качва на грешното място.
Бърз е buttzilla, реваншира се за дните в болничен.

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 13:50 от rossonera

# 520
  • MJF
 Whistling
Хич не съм изненадана. Но лошото е че рядко съм виждала да си редактират такива грешки. Все едно нямат обратна връзка с потребителите си.  Close
Аригато  Hug. И браво на buttzilla. Ще поизчакам да видя дали скоро ще качат 10-и та поне 9-10 да изгледам анблок.

Значи да се жертвам с корейския Hirugao.

Туй за тез тримата токийски левенти дано го преведат до края.

# 521
Загледах началото на Tokyo Dokushin Danshi и..., хаха, ох.
Тримата са успели в професиите си - единият работи в IT-компания, другият е адвокат, а третият, наш Такуми Сайто, е стоматолог, който е разведен от година и половина и абсолютно "available на любовния фронт", както казаха, хаха. Задява се с медицинските сестри, сваляч, както можеш да се досетиш.
Комедия в добрият дух на японските сериали.
В корейският Search: WWW имаме три бизнес дами, а тук трима богати токийски ергени. Добър аналог.

Заешко с люти чушки, по Чунцински.
Ние си мислим, че ядем люто, а гледай китайката.
Трябва да викам пожарна, ако сготвя с толкова люти чушки. И колко много чесън сложи, малееее.

Говоря за корейското Hirugao, но така и не те попитах... Ти нали помниш японския? Гледала си сериала и филма?
Като споменах Такуми Сайто се сетих, защото там той е в главната мъжка роля. Аз си спомням, че ги гледах и коментирах тук, но не помня дали е било с теб, дали и ти гледа тогава заедно с мен сериала и филма.

# 522
  • MJF
Мда. И сериала и филма съм гледала и даже още помня по нещо тук таме  Laughing.

При толкоз люто не мога да разбера как усещат въобще друго от вкуса освен че е люто. Thinking

# 523
Странно, нали? При все, че и пиперът/лютите чушки идват от Южна Америка, а китайците ги ядат най-много и в огромни количества. Да се чудиш как са оцелявали без люто толкова векове, преди англичаните да дойдат с корабите...
В наши дни половината от световното производство на пипер/люти чушки е в Китай.

buttzilla пусна английският превод и на спешъл-епизода, в който става ясно как са се запознали и сключили брак героят на Кей Танака и жена му. Ще погледна само него, интересно ми е.
Отличник е buttzilla. Ще имаш доста да гледаш анблок.
Видях, че в kissasian.sh са качили точните видео файловете, не са сгрешени. Ако искаш погледни там. Tokyo Dokushin Danshi епизод 1 също е качен.
Изгледах го. Харесва ми, забавен сериал, а и преводачът обещава да пусне останалите седем епизода бързо. Извинява се, че късно е започнал, но е имал проблеми. Живот, няма как.
Епизодите са кратки, по 40 минути. Бързо се гледа, а и сцените с Такуми Сайто са много забавни. Голям сваляч е, но му засече "оръжието" и страда, хех. Много е готин. С годините, когато качи и килограми, се превърна в страхотен мъж. Сега, на 38 (почти), е бонбон.

# 524
Сериалът за токийските ергени звучи интересно, кандидат съм да го гледам. Само първо да довърша Cruel Romаnce, остават ми десетина епизода. Главната героиня там вече не ми е особено симпатична, вижда ми се инфантилна. А с променената визия (без бретон) сякаш изглежда малко състарена. Продължавам да гледам най-вече заради другата дойка (сестра й и по-малкият брат). Никак не ми се вярва да стане, но да си кажа, че много бих се радвала на финала тези двамата да се съберат. Самите персонажи ми харесват, не са само добри или само лоши, а и двете. Някак пълнокръвни и достоверни, поне за мен. Освен това си имам афинитет към такива истории за несподелена или неизживяна любов.
Скрит текст:
И аз дълго време (буквално с години) изживявах нещо подобно, мисля, че съм го споменавала тук. Вече не съм влюбена в онзи мъж. Неговото поведение през последната година много спомогна за това. Не съжалявам. Отдавна ми се искаше да се случи нещо такова (да се убедя, че и той е човек като всички други и не е безупречен), за да спра да се тормозя заради него.

Общи условия

Активация на акаунт