Магията на изтока - тема 57

• 20 628
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • DE
Един палячо от  ZE:A май. Буташе се по разни предавания.

# 496
  • BG
Реших да погледна Kidding Destiny, да видя жената на Пуш, ами какво да кажа, не ги разбирам някои мъже. Ето, Кен 7 г е по-малък от съпругата си, на сватбените снимки  леко си личи, все пак са от 2007, но гледах нейни снимки отскоро, вече много си личат, вярно, че всички се състаряваме, но когато  жената е по-възрастна от мъжа и това си личи, а то няма как да не си проличи във времето,  не мога някак да го възприема, обратното  не ми е проблем.
Сега и като гледам тази Джуй, верно само 3г е по-голяма от Пуш, но като ги видях заедно изглеждат като десет години разлика, може би самото и излъчване е такова, на по-зряла женa.

# 497
И Хонг Гил Донг посягал, че е и арестуван.
Ехх, то не остана корейски шоубизнес. Всичко е посипано. Проституция, наркотици, сексуално посегателство. Разминаха Холивуд.
Корейският "морал" докъде ни докара.

Моята любима Се Джонг вече с първи постери за новия ѝ сериал - I Wanna Hear Your Song, който започва на 5 август. Само заради тримата главни актьори ще гледам - тя, Йон У Джин и Сонг Дже Рим.

# 498
  • MJF
Добре че каза че още един епизод има готов за мен вчера на  The House on the Slope, нещо се е промушил незабелязано от мен. Следва. Относно сюжета:
Скрит текст:
След първите 2 серии като видях какъв е темпа на разказа познах че в такава посока ще развиват историята в каквато го правят. За твоя вариант с този темп им трябвят повече серии. Иначе ще го "сбутат" заглавието.
Отново ми визуализират крещящата нужда от обръщане внимание на психическото здраве и да се проумее че то като важност и като кехкост и като лечение и като профилактика и опазване е наравно с физическото а често и мнооого по-сложно от него.
Забележката ми е че все пак при такива идеи аз бих сложила на яве и опциите за самата помощ  Stop. Иначе ползата за това тъпо и упорито неглижиране на това нещо не виждам  Peace. А може да я има като се показва, визуализира, повтаря и завтаря.
Гледам тия дни лятната универсиада в Неапол. Впечатлих се колко атлети от "нашия" фронт има и то с добри , силни резултати на общия фон. При сеньорите ми се "губят" в леката атлитика а тук и до медали стигат,....браво.

ledenotomomiche, настанявай се удобно тук.

# 499
И Хонг Гил Донг посягал, че е и арестуван.
И какво излиза...Ако горкият кореец иска секс (как може да иска подобно нещо,как Scream) трябва да си хване кака или да прибегне до насилие в нетрезво състояние.Друг шанс няма.А корейките са толкова наивни и невинни,че като доброволно преспиват в дома на някой мъж той сямо ще пие с тях,ще им държи косата докато повръщат и ще им слага мокра кърпа на челото.
Сериозно.Ако Гил Донг е виновен да си понесе последствията,да го съдят,да го бият с камъни,каквото там им позволява закона.
Обаче мирише на бърза слава и пълен протфел от страна на А и Б.

# 500
  • DE
Българин от Виена стана Мистър Азия Бизнес  Shocked Mr. Green
Света отдавна е едно голямо село Crazy
http://www.bgmedia.at/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8 … 0%b7%d0%b8%d1%8f/

# 501
Благодаря за топлия прием.
Аз не чета много за живота на звездите, но понеже виждам, че тук коментирате всичко свързано с изтока....ще споделям и срещаните по-интересни новини.
Почти си приключих семейната драма....сериала е дълъг 98 еп.....обаче пък ми е интересен и не ме оставя да спя последните няколко дена.

# 502
  • BG
Коя е тази семейна драма?

# 503
Българин от Виена стана Мистър Азия Бизнес  Shocked Mr. Green
Ще приема,че Phillip Lee не е участвал Innocent

В статията споменават Виетнам и се сетих,че скоро гледах виетнамски сериал с духове,а най-лошото е,че беше сезон 1 и трябва да чакам една година за втория. Scream

# 504
Добре дошла ledenotomomiche Simple Smile. Настанявай се удобно при нас. Всичко коментираме. И филми, и сериали, и музика, и клюки, и скандали от цяла Азия. Нямаме ограничения в това отношение.

Още малко и няма да им останат актьори, които да се снимат. Всички известни мъже между 18 и 70 години са евентуални заподозрени и могат да станат печелившето билетче за някоя незнайна корейска кифла. А поредния скандал с Канг Джи Хуан толкова издиша, че им се чудя как се хващат. Те, две, той сам и пиян като мотика. Отиваш в къщата му, лягаш в леглото му и по някое време се усещаш, че той прави секс с приятелката ти, но понеже и ти си без дрехи, а нямаш спомени защо е така, решаваш, че си насилена. И защо не са се обадили директно в полицията, ами на тяхна приятелка? И как така са били заключени пък полицията открила Джи Хуан заспал? Че кой е отворил тогава, и как така госпожиците не са можели да си тръгнат, ако той е бил неадекватен Rolling Eyes? Жалкото е, че накрая ще стане като с "лъжливото овчарче" и тогава към истински жертви на насилие няма да се гледа сериозно и няма да получават адекватна помощ Smirk.
Отложили са излъчването на сериала му за тази седмица, а какво ще стане след това не се знае.

# 505
  • MJF
Охх, като ги чета тези работи и ме напушва само  Joy hahaha Joy. А си мисля че не съм циник  Thinking. Както и да е.

The House on the Slope 5
 Crossing Arms e не , има материал спокойно за още 5-6 епизода. Досега се мотаха на широко и бавно а сега сгъстиха сюжета а стана "екшън". Любопитно ми е какво по-точно от всичко което им остана ще поберат в епизод 6. Crossing Arms
Творческия екип в първите 2-3 епизода забравих тук да го изкритикувам за тези сцени с въртенето на образа на подсъдимата и нашата ГГ. После ги забравиха тез неща и се ограничиха само в наслагване на сенки/силуети, фрази за да се стигне до яснотата на тез похвати в края на 5. Макар че не е ясно кое е ясно. Чакам 6. Голямо браво на нашия приятел че превежда точно това заглавие.

# 506
ledenotomomiche, добре дошла и от мен!

Аз продължавам с Cruel Romance, стигнах до 26 епизод. Признавам си, че двамата главни герои започват да ми доскучават. Нейната сестра и по-малкият брат са ми далеч по-интересни и заедно, и поотделно.

# 507
Шош,нещо ти е смешно,а не осъзнаваш сериозността на проблема. Joy
На актьорите ще им се наложи да живеят с мама докато се оженят,че да не водят непознати в къщи и да си останат непорочни.После това ще стане тренд в драмите и ще има да гледаме любовна история между Тя,Той и неговата мама. Scream
Пък може вече никой да не иска да се снима и да им се наложи да си внасят артисти. Искам висок рус швед да играе в римейка на Four Gods в ролята на 4-те бога и на Дам Дук едновременно. Heart Eyes

# 508
  • BG
Сами са си виновни, че изграждат имидж на невинни, срамежливи и самотни актьори/актриси само и само да угодят на ревнивите си фенски маси. Крайно време беше да лъсне прикрития им развратен корейски шоубизнес.

# 509
  • DE
Е, то е обществена тайна, че не са света вода ненапита. Сега що се правят на ощипани.
Показват във филмите как се прави бизнес по онези ширини, в частни стай по клубове с ескорт дами(щото нали проституцията е забранена, ескорта не ooooh! Laughing ), алкохол до безсъзнание...
Какво се очаква от 42 годишен мъж завел две жени у дома си за алкохолно парти. Може би да говорят за плетки newsm78 Rolling Eyes Grinning
Целомъдрието след 20 е вредно и за двата пола и едва ли е толкова разпространено колкото се опитват да го покажат на екрана. Просто човешките потребности са такива. И да, и азиатските групи имат групарки и се знае какво става след концертите. Не разбирам, защо не наричат нещата със собствените им имена. Това лицемерно целомъдрие е направо противно.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 17:40 от дането

Общи условия

Активация на акаунт