Тренировки в домашни условия - 99

• 32 423
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Днес във фитнеса гръб, бицепси, Котел и кардио - вело. Да намаля малко калорийте от изядените топли предястия, направени по време на курса.

# 586
  • Пловдив
Офф, най-накрая и аз някакъв отчет. След дълго много дълго мотане и мързел, днес ми дойде музата. Ама толкова съм дебела, чеее не знам... Храната за сега няма да се пробвам да намаля драстично, надявам се да си дойде с тренировките. Избягвам да се качвам на кантара, избягвам да се поглеждам в огледалото, да се гледам на снимки и въобще главата сериозно в пясъка. Всичко, дето бях свалила леко и безпроблемно около нова година, си дойде отново и това си е. И не ми се правят режими и нищо. Та, викам поне малко да потренирам, ще си се правя, че от това се отслабва, може и да си повярвам, какво пък. Поне калории да се горят малко. На последното пътуване, що баири изкачихме, що пътеки пребродихме, всеки ден, що риба изядохме и пак не свалих. Не качих също, което си е победа, но и не свалих, пуууййу😭😭😭 Та, реших да започна ударно, да видим дали ще имам нерви да го изкарам до някъде, Плайометрик кардио съркуит от Инсенити, 41 минути. 220 калории само изгорени, защото на моменти потната ръка не даваше Контакт на гривната, а и упражненията на земята са ужасни, а аз си признавам, че вече си се пазя, и така ми стана лошо, не знам ако се бях раздала кво щеше да се случи. Дано и утре имам отчет.
Джери, браво за формата, и ще чакам разкази и снимки от курса. Ухх, и аз искам да се запиша 😞. Ама няма да мога, бабите и дядовците дадоха фира едновременно и няма кой да наглежда децата, съответно съм вързана с тях. На всичкото отгоре малката си счупи крака и това ме довърши да я гледам по цял ден, а и личната карта съм си изгубила. Който ме проклеееее, да му се връща. Оплаках се, изчезвам. Весел и спортен ден.
Непо, още веднъж ако съм чула, че килограмите и фигуратата ти имат забележки, ще те бутна от някой връх, да знаеш. Ама ха!

# 587
За укенда отчитам 32 км в градски условия, а за днес - Lower Body Pulse 2 от Barre Harmony с Бека Пейс. Въпреки че това се води тренировка от втора фаза, програмата си е за начинаещи и се усеща като такава. Сравнена с Physique 57 е като по-дълга загрявка.
По въпроса за килограмите: Катя Усманова си посочва килограми и ръст в едно от клипчетата за тренировка за краката/която все се каня да направя, но все не стигам до нея, а и постоянно забравям с какви упражнения планирам да заменя тези, за които трябват машини/. Тя е 166 см и 58 кг, като подозирам, че това е състезателното й тегло, т.е. в обезводнено и изгладняло състояние.  Така че при добре тренирано тяло формулата "тегло=ръст - 105" изглежда работи ок.

# 588
Голяма съм заспа, Би Hug Това са чудесни новини!!!

Ъмммм, Звезди, не, не мисля, че е състезателното, текущото е поред мен, но ще проверя...
PS Състезателното го намирам на няколко места като 56, не че има някакво значение!
Скрит текст:

Дребното ми е взело ластиците и гиричките и се е съблякло гол до кръста пред камината и тренира Simple Smile)))
Скрит текст:

Днес 20+ км с колелата, но ще довърша с нещо още...

15/39 Rowing 22 min + КУ Марафон Д15
16/39 Rowing 22 min + Step workout
17/39 The Battle Road Trail Cycling 20 km + Гребане 40 мин

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 05:21 от Agent Provocateur

# 589
  • Пловдив
Пътят към ада е постлан с добри намерения, та и аз така. Домързя ме 40 минути, но все пак направих нещо - Рипт съркуит бета Т25. Претеглих се, само дето инфаркт не получих от цифрата (бях сигурна, че съм толкова, но се надявах все пак чудеса да стават) , да видим дали ще сваля нещо.5 кг са ми спешни просто.
Весел ден!

# 590
  • 1st floor
Аз тази сутрин се събудих без капчица сила. От утре почивам три дни, ще наваксвам. И с нетърпение си чакам отпуската след месец... Crazy Crazy Crazy

# 591
Пътят към ада е постлан с добри намерения, та и аз така....да видим дали ще сваля нещо.5 кг са ми спешни просто.
Весел ден!
Люб приеми казаното от мен с най-добри намерения, пък дано не водят към пъкъла Simple Smile)) аз самата периодично изпадам във фитнес и хранителни дупки и измъкването ми е много тегаво и често е - едно напред, две назад Wink последната дупка приключи по Коледа след като прочетох “ Код затлъстяване” и колкото и да е спорен автора тук, на мен ми просветнаха някои неща и за първи път свалям лесно, без да го мисля и ЯМ Simple Smile -10 кг почти, от 27 дек до вчера Simple Smile и като никога имам усещането, че мога да си продължа така завинаги, не е диета или режим. Тренирам леко с ФБ Hands V
Ако искаш разгледай я в някоя книжарница и прецени дали може да ти е полезна Simple Smile може пък аз да съм била необразована достатъчно, а повечето хора да си го знаят и да не ти е полезна Simple Smile

# 592
Аз тези дни имах гости и се наядох стабилно с домашни кокошки, агнешко и дори сланина Пих и алкохол, а кантарът тази сутрин ме израдва.Миналата седмица на кайсии, ягоди и извара бях качила. Не вярвам в калорийна теория и това е.
За днес Кристин Къри.
Любче, успех!
Птиците, писали сме заедно

# 593
  • Варна
Аз го карам на извара, бяло пилешко месо, от време на време пуешко, салати и малко плодове и днес бях +1 кг. Тренировка не съм пропускала поне от десет дни. Не знам защо така.

# 594
Вчера Total Body Chisel. Добавих 15 минути упражнения с ластик и х 100 squats и sumo squats. За днес, любимата ми Chisel Balance.
Люба, сигурна съм, че бързо ще нормализираш кг.
Още доста мазнини имам да чистя, но поне оформих ръцете и съм доволна.
Скрит текст:

# 595
  • Пловдив
Беси, супер си, то ти винаги си изглеждала добре в моите очи.
Благодаря, момичета, за подкрепата, аз си мрънкам профилактично. Загубих мотивация миналата година и не виждам да дойде пак. За 5-6 кила, колкото да не се търкалям съвсем, да, но да гоня плочки, резултати, определен процент мазнини, абсурд. Отдавна надрастнах този си период, за огромно мое съжаление. Никога и не съм била суетна. Избяга ми смисъла на това, някак си. Може би ми дойде в повече такова болно втренчване в храна и килограми на всеки втори и се разбунтувах. Но, спорта е хубаво нещо и трябва да се практикува.
Птичке, поздравления за огромните резултати при теб, благодаря за четивото, ще го погледна. Heart
Непо, оправяй се! Heart Eyes
Успешен ден и нека всеки постигне целите си!

# 596
  • Варна
besyto, изглеждаш чудесно!

# 597
Беси, страшни ръце Heart Eyes

Люба, аз като дърта свекърва, да вметна, че тренировките понякога водят до повече глад и повече ядене. Та да не стане обратния ефект Hug

Птицо, резюмирай, моля Hug

Тайга, да не би да ядеш много малко? Пробвай да вдигнеш един или два дни седмично хапването, като вкараш малко ориз, картоф или бобови.

# 598
  • Варна
Ами аз винаги ям малко, или се тъпча, не мога да открия златната среда. Вече сериозно се замислям да се обърна към някого, който да ми изготви разумен режим, не се справям сама.

# 599
Юлката? Стига да имаш чувство за хумор Blush

Общи условия

Активация на акаунт