Тренировки в домашни условия - 99

• 32 415
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Любче, уф, и мен като ме налегнат едни такива периоди на демотивация, не знам как със сетни сили и зор се заритвам да тренирам. И какво са 5-6 кг. За нула време се свалят. Като имаш време, качи снимки от последното приключение. Много ги харесвам снимките ти от пътешествия.

Беси, чудесна си!

Тайга, може нещо вода да си задържала, пред цикъл ... И аз съм така, някога хич не ми се яде и не ям, друг път не ми се яде, но седна ли,  изяждам голямо количество. Както Кристи ти е казала сложи малко въглехидрат.

Днес имахме само теория, тръгнахме си по-рано и се наврях във фитнеса - гърди, бицепси, корем и 20 мин вело.
Утре ще правим печено, това бива, но после се задава серията на десертите ...

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 17:04 от Jerry F

# 601
За днес от мен https://www.fitnessblender.com/videos/kellis-upper-body-workout- … ulders-upper-back и това https://www.fitnessblender.com/videos/15-minute-hiit-workout-no- … it-cardio-at-home - малко леко ми дойде първото, но по-добре, защото имах много натоварен ден днес.
Беси, много добре изглеждаш Grinning

# 602
За днес, вдъхновена от релефа на Беси -  Killer Arms&Back 1 с Джилиън. Забелязала съм, че при програмите й за различните части на тялото обикновено първите нива са най-силови. След това започва да включва прекалено много комплексни упражнения, при които няма как да се използват големи тежести. Някои неща ме подразниха - пак имаше комплексни упражнения, комбиниращи различни групи мускули/за които обикновено използвам различни тежести, а тук трябваше да се задоволя с по-леката/, а и нямаше достатъчно време за смяна на тежестите/те си караха почти през цялото време с едни, докато аз въртях четири чифта тежести и една пудовка/. Като цяло обаче натовари добре мускулите, особено гръб и трицепси. След нея - два кръга табата с пудовка, основно за долна част на тялото + малко бицепс/Джилиън, за разлика от Кети, не му обръща много внимание/.

# 603
За днес  долна част на фикс Екстрийм. Много съм скапана физически.

# 604
  • Варна
Значи, прави излязохте Grinning
Снощи реших да вдигна въглехидратите и за вечеря... пица, а днес кантарът се беше завъртял наобратно. Имало справедливост в тоя живот.
Обаче имам друг въпрос. Тренирате ли, докато сте болни? А се почувствах недобре вчера, а днес на преглед ми съобщиха, че гърдите ми "много свирят" и антибиотик за десет дни. Твърде дълъг период ми се струва, за да се въздържам от активност, при положение, че не съм крайно зле.

# 605
Аз тренирам, освен ако не се чувствам пред припадък. Тогава обикновено започвам да прецаквам формата или да скатавам и си губи смисъла Blush

# 606
Птицо, резюмирай, моля Hug

Писала съм го на няколко места и за да не стана досадна, ще го сложа в скрит текст Simple Smile Който ме е чел вече тук или другаде, смело да пропуска Grinning
Скрит текст:
Eкспериментирам на база книгата Simple Smile
Храня се low carb. Пробвала съм веган, вегетарианско, броене на калории, режими на Румяна ... дългосрочно при мен не работят, не се чувствам добре и постоянно съм с усещането за ограничения. Знам, че има хора, за които високо-въглехидратно работи или броене на калории ... всеки си намира неговото Simple Smile Не е обаче стриктно кето моето, по-либерална съм като гледам се движа около 50-60гр. въглехидрати на ден. Не изпадам в крайности с много сметана, сланина, масло. Просто нормална пълномаслена храна Simple Smile Е и пача ядох няколко пъти зимата, но повече за колагена беше Grinning Обичам плодове и ги ям, особено сега с ягодите съм в рая Simple Smile 
Това, което започнах за първи път след книгата е, че се храня TRE - time restricted eating, или иначе казано само в определен прозорец от деня. Интервала ми на хранене – започнах 16:8, но за мен това е режима ми от детството. У нас никой никога не е закусвал. В последствие много се мъчих, щото „закуската е най-важното хранене“, ама мен ме „забавяше“ от сутринта още. Приех, че закуската е както се казва на английски break fast, спирам си фаста когато реша. После минах 18:6, а сега вече 20:4 ми е комфортно и оптимално за деня. Имам едно голямо (ама голямо ...) ядене към края на работния ден, защото тогава вече мога да си позволя да забавя темпото Simple Smile И после вкъщи с домашните имам едно леко – плод, десерт, шоколад, ядки, сирене някакво – каквото си реша. Те също вече са вечеряли, защото предпочитат да ядат рано преди още да съм се прибрала. Пийвам и червено вино, но по-скоро рядко. Не искам голямото ядене да ми е много късно, затова не ям у дома.
Това, с което изключително много ми помогна книгата е, че мога да контролирам храненето дори и да стъпя встрани. При мен важи в пълна сила - "без едно мога, с едно не", което е обяснено доста добре в книгата защо и как и вече в голям % от случаите мога да го контролирам. Преди, ако хапна бонбон, следва 2, 3, после нещо друго, щото така и така съм излязла извън режим и така няколко дни :-\ Сега това не се случва. За мен това е голямо постижение. Знам, че има хора с голям самоконтрол, но аз цял живот съм от тези дето се подхлъзват Simple Smile
Не на последно място – слушам доста подкастове на път за работа (ходя около 20-25 мин пеша) и те ме държат допълнително мотивирана Simple Smile

# 607
Какво е 18:6 и 20:4 Anguished Съвсем лаишки да си питам Blush И как пребори лакомията? Щото и на мен това ми е основен проблем.

# 608
сори,сигурно е дискутирано ,но коя е книгата? Иначе и аз се храня д.г.така -яйца,месо,зеленчуци,плодове-рядко ориз,картофи и хляб.

# 609
  • 1st floor
Отчитам БР6 + 30 минути кростренажор. С него замених пропуснатото кардио от миналата седмица. Двете тренировки не знам дали бяха най-умното нещо, което направих, след като не спах добре през нощта и пак се събудих уморена.  Crazy Факт е, че час след кафето се посъживих и ги направих. Дано успея да се възстановя...
Относно храненето - добре ми действа намаляването на В, обаче много си ограничавам менюто и ме притеснява, че става твърде еднообразно.

# 610
  • Пловдив
Хеллоооууу!
За днес пак бати Шон - Трансфотм 20,Кът. Петъчната тренировка. Много добра, но 20 минути са си само 20 минути,ако ще и планини да носим. Така или иначе бях решила по-леко, че след онзи днешното Инсенити ме боли всяка част от тялото и едвам ходя, дано до утре ми мине. Ако мине, ще правя от Инсенити, ако не, нещо по-кратко.
Непо, след като се чувстваш изморена (явно и рязането на въглехидратите ти се отразява), не е било най-доброто да правиш 2 тренировки, но... Дано се повъзстановиш.

# 611
Какво е 18:6 и 20:4 Anguished Съвсем лаишки да си питам Blush И как пребори лакомията? Щото и на мен това ми е основен проблем.
Извинявай, това са 18 часа без хранене и 6 часа, в които ям Simple Smile 20:4 е пак часове без храна към часове за храна Simple Smile
Ами вече разбирам по-добре какво ми провокира лакомията и избягвам тези уж "една хапка само" Wink
сори,сигурно е дискутирано ,но коя е книгата? Иначе и аз се храня д.г.така -яйца,месо,зеленчуци,плодове-рядко ориз,картофи и хляб.
"Код затлъстяване" или "Obesity code" Hands V

# 612
Ох, това при мен значи пак "без едно" Joy
Благодаря за резюмето Hug

Това не е ли зле за стомаха?

# 613
Здравейте,
за днес това https://www.fitnessblender.com/videos/butt-and-abs-tabata-workou … -interval-workout
и половината от The Butt Bible Lower 3, т.е. - кляканията на един крак, мъртвата тяга на един крак и последния комплекс от тренировката.
Звезди, и аз имах същото затруднение с комплексните упражнения за различни мускулни групи на Джилиян в KIler Upper Body - или сменях тежестите, или карах с по-леките.

# 614
Тайга, тренировките намаляват имунната система. Както се чувстваш, може би нещо по-леко.

Любче, все се заглеждам в директориите на двата вида Инсенити - дългото и 30 минутното, ама все си имам едно на ум, че след такова кардио ставам звяр с яденето Simple Smile

Непо, не си сама в откачените идеи Simple Smile
Събудих се претрепана. Казах си - почивка днес. И какво, свършихме рано курса и аз у фитнеса. Рамене здраво, пък и крака и корем. Щото съм качила 1 кило (сигурно е от МЦ) и 30 минути интервално вело. Откачена му работа....

Мисля, след ХиЧ (то съм го подкарала от зимата, ама с фитнеса) да повторя недовършения 21 дай, после икстрийма да направя.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 14:29 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт