Тренировки в домашни условия - 99

• 32 413
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Аз за код застлъстяване доста писах в  темата за храната и снимки прилагах, и като цяло ми допада книгата.
Птиците, описваш сякаш мен. Резултатите ти много ме радват, преминала съм през всеки етап, за който пишеш. Стигнах почти до края на книгата, като преди нея прочетох "Пшеницата маскираният убиец" и наистина промених няколко възгледа, които имах. Сега  и по нов начин приемам "Никога повече гладни", които в началото сериозно отрекох и не допуснах информацията до себе си.
Аз съм правила фаст много пъти, седмици подред, но сега знам, че не избирах правилните храни преди фаста и респективно след него - ефект нямах, само глад. Сега смятам да подходя отново към него, но подруг начин. Много ми допада онова, което се казва в Код затлъстяване за въглехидратите и умерените му изказвания към тях и мазнините. Харесва ми, че не отрича нито плодовете, нито картофите и дурги въглехидрати. А вече свикнах без хляб и макарони, ако ми се прияде пица си правя с блат от киноа, така че се надявам скоро и аз да се похваля с твоите постижения Simple Smile

# 616
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=AdWyo_3KrfA  и около 13 километра ходене.
Установих, че съм доста зле напоследък с издържливостта на коремните мускули. Последните две минути ги зарязах. Възможно е и заради късния час на трениране да е - правих я преди малко.
Фаст не съм правила никога, но по принцип вечерям рано - към 18.00 часа  и закусвам към 8.00 часа, което го възприемам като немалък интервал:smile:
Беси, страхотна си!

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 22:22 от Amanda.D

# 617
  • 1st floor
Днес пауърът ми е наред! Laughing Явно съм била преуморена от работата, въпреки че не е физически труд. Днес ще правя БР5.
Любче, въглехидратите в момента не са ми орязани. Даже са доста над това, което искам да са.  Crazy Нещо изпуснах храната, както става всеки път, щом позаслабна малко. #Cussing out

# 618
И аз съм екстра днес. Понеже тези дни минах всички мускулни групи, днес направих една обща тренировка. И 20 мин кростренажор.
Храненето ми е ужас, е в смисъл не ям сладкиши, но хляб си слагам често. Даже сега с кюфтетата съм си взела една биричка.
Килограмите си се върнаха, било е от МЦ май.

# 619
За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/day-2-fitness-blenders-5-d … build-lean-muscle - само че правих повече повторения от тях, докато ги чакам да си нагласят тежестите на дъмбелите.

# 620
За днес пилатес фикс екстрийм + 15 Мин за гърди с  Кейт фридрих...трудно пиша от телефона...на днешния опит да се набера носът достигна лоста, преди го достигах само с чело....Simple Smile хубав ден момичета...

# 621
За днес само 40 минути степер. Опитах преди малко да тренирам, но изобщо не ми се получи, защото малкият ми син сто пъти ме привиква да му нося разни неща за играта с приятели на двора.
Нещо напоследък и нямам желание да тренирам. Сутрин отлагам за вечер, а вечер ми е още по-трудно....Повече ми се пийва някое питие. Лятото ми е любим сезон, но сякаш забавленията са ми на първо място, а не самодисциплината. То не че лятото е дошло, но най-после човешки температури Simple Smile

# 622
За днес - една табата тренировка с пудовка и степ, която си направих сама/дори не ме домързя да си я напечатам и отпечатам/. Типичен случай на неволята учи съм. Няма много тренировки с пудовка. За съжаление им мина модата и практически никой не пуска нови. Само трябва да си намеря някакво сносно приложение с хронометър, тъй като това, което ползвам в ютюб, не предвижда време за почивка.

# 623
  • Варна
Аз почивах два дни, този антибиотик ми разказва играта, но днес вече искам да се пораздвижа малко.
Дайте предложение за тренировка, подходяща след прекъсване и не на непосилно високи обороти?!

# 624
  • 1st floor
За днес БР6 за последен път + 30 минути кростренажор. Утре няма да тренирам, за неделя съм замислила последното кардио за тази седмица. Започнах да правя и усукващото упражнение с пръчка, дето показа Агенката. Скучно ми е да броя и го правя 3-4 минути след всички упражнения, за да съм сигурна, че кръстът ми е добре загрят. Crazy Правя го с въображаема пръчка, за да не стресирам домашните, ако извадя точилката. Mr. Green
И да споделя, че тайно се заглеждам по бягащите пътечки. Казвайте какво да гледам - мощност на мотор, бягаща повърхност, наклон, скорост, кое колко... Ясно е, че не се целя в супер скъпите модели, нещо по-бюджетно. Около хиляда лв, пък може да дебна и промоции. И да се събира колкото се може по-компактно. Laughing Усещам наближаваща буря у дома. Joy

# 625
Тайга, скоро правих тренировка от barre harmony на becca pace.  Беше много лека. Освен това, винаги има кардио 1 от бр.

# 626
  • Варна
Тайга, скоро правих тренировка от barre harmony на becca pace.  Беше много лека. Освен това, винаги има кардио 1 от бр.

Много ти благодаря!

# 627
Днес фикса за долна част + 15 минути рамене с Кейт Фридрих...наближава ни морската почивка, мисля да включвам по честичко бягане, при същото количество храна до сега, пък дано поизчистя още малко Kissing Heart

# 628
Непо, на пътечка ли се спряла! Не знам защо, но ми е най-тегава и все гледам да я заменя с нещо друго. Успех с изненадата за скъпия или я го остави пред свършен факт Simple Smile

Днес Тотъл боди Хамър и Абс Хамър. И около 8 км разходка. А с тази италианска кухня днес трябваше да съм на час кардио. Сега се чувствам изморена, както утре няма да вали (поне така го дават) ще взема да се разшетам по нашите баири, само това!

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 17:40 от Jerry F

# 629
  • 1st floor
Непо, на пътечка ли се спряла! Не знам защо, но ми е най-тегава и все гледам да я заменя е с нещо друго. Успех с изненадата за скъпия или я го остави пред свършен факт Simple Smile

Никакъв свършен факт. Даже мисля той да ми я подари, въпреки, че още не знае за това си намерение! Joy Joy Joy Само да се реша на сто процента, че все още имам съмнение... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт