Тренировки в домашни условия - 99

• 32 405
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Даже мисля той да ми я подари, въпреки, че още не знае за това си намерение! Joy Joy Joy
LaughingLaughingLaughing И аз така правя, горещо одобрявам, Непо! LaughingLaughingLaughing

# 631
  • Пловдив
Здравейте!
Непоо, ох, горкото мъжле. Завиждам ви, ММ е инат, не мога да го накарам да направи нещо, което не иска. Аз също като Джери я намирам за тегава, но, ако бих имала уред вкъщи, би било това, смятам, че е много полезна, особено като няма къде/как /кога човек да тича. Или елиптикуал като на Агента.
Аз днес сутринта не успях да тренирам, домързя ме, ноооо следобед, след като дремнах 15 минути ми дойде хъса за нещо мъндзарко. Хард Корпс Тони, 22 мин, Резистанс 1. Интересно е, че почти през цялото време пулса ми е бил в зоната на горене на мазнини, без да се качва много, без да слиза надолу. Супер изненадващо. Та! Утре и в неделя ще имам време сутринта, дано се наритам за Инсенити или друго в порядъка на 40-50 минути.
Весел ден!

# 632
И да споделя, че тайно се заглеждам по бягащите пътечки. Казвайте какво да гледам - мощност на мотор, бягаща повърхност, наклон, скорост, кое колко... Ясно е, че не се целя в супер скъпите модели, нещо по-бюджетно. Около хиляда лв, пък може да дебна и промоции. И да се събира колкото се може по-компактно. Laughing
Да споделя като човек, който има пътека и вело у дома - пътеката я ползваме изключително рядко, защото, ако не е истинска професионална, тежка и стабилна пътека - не си е работа Grinning Да не говорим, че можем да я ползваме една напоследък откак сме в къща и е в мазето - иначе целия блок подскачаше и се тресеше, ако се бяга на нея. За бързо ходене става каква и да е Hands V
Вело или елептикал за мен са много по-удачни домашни уреди, ама това е мое мнение Simple Smile
А и гребен тренажор е удачно според братовчед ми, както и много ефективно Hands V

# 633
  • 1st floor
Имам кростренажор и си го харесвам. Нямам и много място у нас. Затова не съм решила на сто процента. И сега сигурно ще ми се смеете, ноооо...нямам спомен да съм бягала на пътечка някога. Simple Smile Затова първо трябва и да пробвам... Simple Smile

# 634
Аз днес излязох рано сутринта поради неприятни и досадни служебни задължения. Бях го отписала деня за тренировка, защото съм свикнала да тренирам преди обяд. Но като се върнах към 4 часа, влязох в темата и се мотивирах, както винаги и в крайна сметка спретнах това https://www.fitnessblender.com/videos/lower-body-workout-with-ke … and-thigh-workout - уж нещо не много натоварващо, но почивките бяха големи и направих някои допълнителни упражнения - в крайна сметка се получи доста прилична тренировка.
Непо, и аз имам пътека, но също като Джери, ми е доста скучно и почти не я ползвам - иначе е хубава, професионална на Кетлер. Аз обаче не съм критерий, тъй като не обичам да правя кардио, а монотонно още по-малко, но щом си решила смятам, че ще е добра инвестиция. Grinning

# 635
Непо, това с усукването става и с метла или дръжка от моп.

# 636
Непо, ало ще плащаш за кардио Sunglasses вземи си спининг байк, къде, къде по секси и ефектив е!

# 637
И аз го правих усукването/ с точилка/. До 150 броя, след това  вестибуларният ми апарат почна да се бунтува и спрях.
За днес - тренировка с пудовка с Трой. Вир-вода съм. https://www.youtube.com/watch?v=-f_7K8xQ8x8&list=LLa7LbIRAPA … ex=48&t=1242s

# 638
къде мога да видя за усукването?

# 639
И аз не го разбрах това усукване, бихте ли го обяснили като за тъпи Simple Smile

Непо, отиди в някой фитнес или в някой познат, поиграй си с някоя пътечка и решавай дали скъпият ще има намерения да ти подари Simple Smile

Ми тренираше ми се днес - Chisel Endurance и Ab Chisel. Ще взема да се размотая малко по гората, имам си един маршрут 8 км с не голяма денивелация.

Приятен уикенд!

# 640
# 641
Да и аз го правя с пръчка от стирка, накрая на тренировката. Редувам 1-2 минути вдигане крак настрани (от прав) и 1-2 минути облик туист. И така 4-5 серии.
Но все пак не съветвам да се прави с космическа скорост като младежа на второто видео. Така развинтването на кръста е осигурено Smiley

# 642
Аз затова дадох различни линкове Blush Всеки да избере правилното за него.

# 643
Gift Heart Heartpulse Много благодаря, момичета! Ставам да го правя! Тъкмо и при баща ми гледах такъв стик.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 10:43 от Jerry F

# 644
Здравейте, момичета и честит 1-ви юни!
Аз днес отчитам точно една година от редовните ми тренировки - по 6 дни в седмицата с едно две прекъсвания по 2-3 дни. Реално започнах по-отдавна с начинаещите на Руми, после изкарах 90-дневното предизвикателство (ниво 2), но прекъснах няколко месеца поради причини, за които не искам да си спомням. Но от една година съм редовна и постигнах доста добри резултати. Пожелавам си да съм все така мотивирана и упорита, пожелавам същото и на вас, защото сте ми голям стимул Hug
И така, по същество - направих това https://youtu.be/q6NIWNnvOK0?list=PLdnmDwQzCjAvFidDA0HUEtkBdsOPYR2qZ , но нещо темпото ми дойде високо и реших, че не е достатъчно и направих около 20 мин. от това https://youtu.be/FBr1bUZrfaI?list=PLdnmDwQzCjAvFidDA0HUEtkBdsOPYR2qZ - хареса ми много и довърших с https://www.fitnessblender.com/videos/belly-fat-burner-hiit-high … with-no-equipment. Със съответното загряване и разтягане естествено.
Приятни почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт